Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne NAC + Miovelia Nac
Odpowiedz

NAC + Miovelia Nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natt.yo. Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) staramy się od sierpnia 2022 o pierwszego bejbika, niestety bez skutku, po roku starań mamy się zgłosić do lekarza, słyszałam na temat Nac i Mioveli i jestem ciekawa czy to faktycznie może pomóc? Mam endometrioze i jestem po laparoskopii w 2020 roku. A moze macie coś innego do polecenia? Czekam na Waszą pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2023, 12:51

👩- 24lat 🧑- 27lat
    - endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
    - 20.08.2022 💒
    - starania od września 2022

- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
    - 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
    - 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️

- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2023, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, poniżej link do wątku o tych suplementach:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/miovelia-miovelia-nac,17194,127.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ