X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne NAC + Miovelia Nac
Odpowiedz

NAC + Miovelia Nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natt.yo. Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) staramy się od sierpnia 2022 o pierwszego bejbika, niestety bez skutku, po roku starań mamy się zgłosić do lekarza, słyszałam na temat Nac i Mioveli i jestem ciekawa czy to faktycznie może pomóc? Mam endometrioze i jestem po laparoskopii w 2020 roku. A moze macie coś innego do polecenia? Czekam na Waszą pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2023, 12:51

👩- 24lat 🧑- 27lat
    - endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
    - 20.08.2022 💒
    - starania od września 2022

- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
    - 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
    - 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️

- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2023, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, poniżej link do wątku o tych suplementach:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/miovelia-miovelia-nac,17194,127.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ