Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Kochana , nasze organizmy potrafią nas czasem zaskoczyć, w tamtym roku miałam owulację w 21 dc I była z tego ciąża 🙂 także nie poddawaj się 😘✊🍀
@Gregorka oby i u mnie tak było, kochana 🙏😘Gregorka, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Majlen wrote:https://zapodaj.net/plik-gT2RcjUreh
https://zapodaj.net/plik-I3cCniXaCn
https://zapodaj.net/plik-Qj85dlH6kX
Dobra, to może teraz widać wyniki
Powodzenia❤️2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
ultramaryna_ wrote:Oj, to u nas szans nie ma, sił brak i pochorowaliśmy się 😁😅 Ale chciałam Ciebie, kochana, pochwalić, bo człowiek nie był trochę czasu na wątku, a patrząc w Twój opis, jestem na bieżąco 😁 Dzięki Ci, dobra kobieto 😘❤️
@Gregorka oby i u mnie tak było, kochana 🙏😘ultramaryna_ lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Majuna wrote:Z tego, co wiem, duże ilości słodkiego mogą się przyczyniać do łapania infekcji, niezależnie od ciąży... Niestety, ja też uwielbiam...
Dziewczyny, od jutra ograniczam słodycze ! 🙈
Musze na kupić jutro suszonych owoców w sklepie jako przekąski 😊 najczęściej kupowałam w dino, a Wy macie do polecenia zdrowe przekąski? 🤔❓❓ -
ultramaryna_ wrote:Oj, to u nas szans nie ma, sił brak i pochorowaliśmy się 😁😅 Ale chciałam Ciebie, kochana, pochwalić, bo człowiek nie był trochę czasu na wątku, a patrząc w Twój opis, jestem na bieżąco 😁 Dzięki Ci, dobra kobieto 😘❤️
@Gregorka oby i u mnie tak było, kochana 🙏😘
P.s. pamiętaj że plemniki potrafią długo żyć 😅 dacie radę.. 😁🔥 ponoć dobrze jest się wypocić porządnie jak choroba dopada 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2024, 22:17
elektro96, ultramaryna_, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ooo nieeeeeeeee.. a ja teraz gustuje w słodkościach 🥺
Dziewczyny, od jutra ograniczam słodycze ! 🙈
Musze na kupić jutro suszonych owoców w sklepie jako przekąski 😊 najczęściej kupowałam w dino, a Wy macie do polecenia zdrowe przekąski? 🤔❓❓
Czasem mój mąż robi kulki mocy 🤣 blenduje daktyle, suszone morele i śliwki, dowolne orzechy i kakao. Z tego formuje kuleczki i obtacza w wiórkach kokosowych albo w kakao. Bardzo smaczne i słodkie 😁Pati2804, Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Czasem mój mąż robi kulki mocy 🤣 blenduje daktyle, suszone morele i śliwki, dowolne orzechy i kakao. Z tego formuje kuleczki i obtacza w wiórkach kokosowych albo w kakao. Bardzo smaczne i słodkie 😁
Jabłka suszone są okej ,ja lubię mango suszone 🤤 -
grazka0022 wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie, że robicie sobie test "dla picu" np 7dpo? Wiecie, że nic i tak nie bedzie widać ale i tak zrobicie? Czy jak robiłam test 8dpo (wczoraj o 16, po pracy) i nic nie wyszło to faktycznie już nic nie wyjdzie? Mam wrażenie, że nakręciłam się jak bęben w pralce..
A drugie pytanie, jak sie nie nakręcać i faktycznie wytrzymać do tego 10 dnia po, bez myślenia o tym i własnie nakręcania się.
W pierwszej ciąży jakbym zrobila test 7dpo tez bym miala duże krechy bo 9dpo mialam hcg 466. Ale w drugiej mialabym zero. Także wszystko zalezy kiedy owulacja....
Ja sie zawsze nakrecam.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Pati2804 wrote:Ja już kiedyś tu pisałam że na ovufriend każda powinna mieć takie mini historie czasowe z góry wpisywane co by nie trzeba było wątku przetrzepywać 😂😅🙈 chyba trzeba napisać do admina ovu🤪
P.s. pamiętaj że plemniki potrafią długo żyć 😅 dacie radę.. 😁🔥 ponoć dobrze jest się wypocić porządnie jak choroba dopada 🙈
Czasami się nie da upchać wszystkiego, bo jest ograniczona ilość znaków i trzeba skracać/pomijać różne ważne fakty albo ratować się pamiętnikiem. 🙆🏻Pati2804 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
drewkowa94 wrote:
imgur my images
Martwią mnie tylko te krwawienia
Dlatego radość jest mniejsza
Ale mam nadzieję że to nic wielkiego i że wszystko będzie dobrze 😀
Mam nadzieję że Wy też widzicie kreseczkę 🥰😘
Ja krwawiłam i plamiłam całe ciążę.. tzn z przerwami ale były. W pierwszej ciazy latałam na IP za kazdym razem. W drugiej olewałam i czekałam na wizyty. Oba dzieciaki ze mna właśnie broją w pokoju 🤣🇮🇪
Dziewczyny ile dni macie śluz białka jajka? I która robi testy czy monitoring.. ile dni takiego śluzu wystepuje owulacja? Mam taki śluz od 5 dni...🇮🇪
siesiepy wrote:Czasami się nie da upchać wszystkiego, bo jest ograniczona ilość znaków i trzeba skracać/pomijać różne ważne fakty albo ratować się pamiętnikiem. 🙆🏻
Ot, taka rozkmina 🙈siesiepy, ultramaryna_, Gregorka lubią tę wiadomość
-
PaulaG wrote:Dziewczyny ile dni macie śluz białka jajka? I która robi testy czy monitoring.. ile dni takiego śluzu wystepuje owulacja? Mam taki śluz od 5 dni...
PaulaG lubi tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Wyniki ma ładne😊 dla podkrecenia HBA moze przyjmować coś dodatkowo- mój pił (przy 78)fertistim dla mezczyzn,fertiman+ selen i witamina D i ma 86%,ale w razie czego,bo ogólnie naprawdę ładne ma wyniki😊
Powodzenia❤️
No właśnie, jedynie to, to HBA do podkręcenia i ph zmniejszyć, ale to myślę, bez większych problemów.
Za tydzień idę do ginekologa, to też czekam jak to zinterpretuje.
No, ale pokupował też sobie wotaminy D ,A, E , C także może się polepszą 🤗Gregorka lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Gusta Blu wrote:Ja zaraz lecę na drugą betę. Cała spanikowana jestem, bo tempka mi spadła z 37,40 na 36,87. Miałyscie coś takiego? O czym to świadczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2024, 06:53
Gusta Blu lubi tę wiadomość
-
Gusta Blu wrote:Ja zaraz lecę na drugą betę. Cała spanikowana jestem, bo tempka mi spadła z 37,40 na 36,87. Miałyscie coś takiego? O czym to świadczy?
Nie martw się na zapas 😘 Jak mierzyłam temperatury starając się o poprzednią ciążę, to po ⏸️ schowałam termometr głęboko, żeby się już tym nie stresować. Teraz już tylko beta i dalej USG prawdę powiedzą. Trzymam kciuki 🤞🏼🍀Prezesoowa lubi tę wiadomość