Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Dziękuję, Dziewczyny, jesteście wspaniałe ♥️♥️♥️ Ja sama się wzruszam na myśl, że cieszycie się razem ze mną 🥰
Próbuję zachować spokój i obrać ziemniaki, ale łapki tak mi się trzęsą, że strach brać nóż do ręki 😉. Teraz najważniejszy jest przyrost bety.
Jutro będziemy Ci towarzyszyć w oczekiwaniu na wyniki :*
Słyszałaś nasze tuptanie pod kibelkiem?elektro96, MummyYummy, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaa!!!! Mummy, gratuluje Ci z całego serca!!! Wiedziałam że tak będzie 😘😘
Prezesoowa, MummyYummy, Pati2804, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96, Prezesoowa, KejtKa, ellevv, MummyYummy, Chochlik12, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie chwilę, ale jak zobaczyłam dwie strony do nadrobienia to wiedziałam że coś jest na rzeczy 🤣🤣🤣
Prezesoowa, Malinowysorbet, MummyYummy, Pati2804, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Speranza :) lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Ja mam pomysł na losowanie prowadzącej, wypisze na kartkach Wasze nicki i nagram wideo z losowania 😅 tylko pytanie czy da się to wstawić tutaj , to wideo? 😂
Musiałabyś pewnie wrzucić na youtube jako publiczny, wrzucić nam link i potem usunąć, ale pomysł genialnyMummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Za to chyba to bacik na tyłek Ci się należy
A jutro siknę, to nie boli to można sikać do woliMummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Zostawiłaś nas w takiej chwili? Tylko nie mów, że pracowałaś 👮🏼
Prezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kurde, no losowanie z ręki ciężarnej to już musiałoby przenieść wiruski na nową prowadzącą 😁🤪
Super pomyslelektro96, KejtKa, MummyYummy, Pati2804, Prezesoowa, grazka0022, ellevv, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesowa, ja myślę że Twój jutrzejszy teścik to tylko formalność… 😎
Ale ekipa nam zostanie na marcowym 😝MummyYummy, Prezesoowa, grazka0022, Liyss🧚🏻, Speranza :) lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
MummyYummy, ellevv lubią tę wiadomość
-
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Dziękuję, Dziewczyny ♥️ Piękną zbudowałyście atmosferę 🥺♥️♥️♥️
Mąż śpi w błogiej nieświadomości, ja się śmieję i płaczę, dzieci się dobijają do łazienki ♥️♥️♥️
Gratki!!!! piękne kreski!
Który to dzieciaczek będzie w drodze?MummyYummy lubi tę wiadomość
-
I nici z tego okulisty. Nie trafiłam do niego. Pytałam się męża jak tam dojść, twierdził, że będzie winda, a winda była zepusta. Niestety jak poszłam na własną rękę to był tylko parking (z którego twierdził, że widać wejście do przychodni), ale nic takiego nie miało miejsca. Jestem zła na wszystko i na siebie, że nawet wejścia nie umiem znaleźć.👩29👨30
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
📆 Kalendarz wizyt
7/7 - USG III
8/7 - endo
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Nome widzę że jesteś wpisana na 27, to dlatego martwisz się krwią teraz? To pewnie implantacja!! żywa krew też występuje
Kiedy masz termin miesiaczki? -
Prezesoowa wrote:Jutro będziemy Ci towarzyszyć w oczekiwaniu na wyniki :*
Słyszałaś nasze tuptanie pod kibelkiem?
Oj, słyszałam, słyszałam i powtarzałam sobie w myślach: "zbieraj się, musisz zrobić zdjęcie, przecież czekają" 😅
Jutro my przebieramy nóżkami pod Twoim kibelkiem! ✊ I ja nie chcę słyszeć o żadnej niedzieli, Kochana 😉Rachelka23, elektro96, KejtKa, Pati2804, Malinowysorbet, Anonim1992, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:I nici z tego okulisty. Nie trafiłam do niego. Pytałam się męża jak tam dojść, twierdził, że będzie winda, a winda była zepusta. Niestety jak poszłam na własną rękę to był tylko parking (z którego twierdził, że widać wejście do przychodni), ale nic takiego nie miało miejsca. Jestem zła na wszystko i na siebie, że nawet wejścia nie umiem znaleźć.
Kochana, przytulam 🫂 Wierzę, że to musiało zirytować, ale nie ma w tym Twojej winy. Czasem niektóre miejsca są tak oznaczone, że brak słów... Ja mam problem z orientacją w terenie i takie sytuacje są irytujące. A nie da się jakoś przełożyć tej wizyty?