Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne nasz wymarzony bobas
Odpowiedz

nasz wymarzony bobas

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zakładam nowy wątek bo takiego nie znalazłam ...w tym wątku może nas ponieść wyobraźnia i wyobrazić sobie nasze idealne dziecko jake mogło by być ...dziewczynka / chłopiec kolor oczów włosów itp ...odprężmy się i pomyśmy a nóż takie będzie

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byle całe , zdrowe i szczęśliwe- reszta nie ma znaczenia ! dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze ;)

Katarzyna87, przyszła mama:), maaadzik1207, vanessa lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam dopisać że pierwsze co to by było zdrowe ...a tak pozatym ??

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od lat marzę o córeczce, chłopca też bym chciała, ael priorytet to córcia. Wiadomo kim by nie było i tak będę je mocno kochać a powiem wam, że im dłużej się stara człowiek tym mniej zaczyna się liczyć płeć ;)
    Chciałabym by nasze dzieco było mieszanką mnie i męża z przewagą podobieństwa do mnie :P nie chcę by było podobne do teściów czy moich rodziców, naszych dziadków itd... Ale wpływu na to nie mamy :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze dzieci będą wyjątkowe na bank szczęśliwe i mocno kochane przez kobiety które sie starają

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda :) ? Jak się człowiek stara i wkłada w to większy wysiłek (ja np. znoszę negatywne odczucia leków) to rodzicielstwo staje się takie dojrzalsze a dziecko jest jeszcze większym cudem :)
    Chciałabym by moje dziecko było piękne i zdrowe. Np. Mała dziewczynka o dużych oczach, kreconych włoskach, symetrycznych rysach twarzy, taka księżniczka. I dla mnie taka będzie tak samo zresztą jak i mały książe ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    córa Pola!! zdrowa!!! a później szalona, zwariowana, odważna... taka łobuziara jesli taka będzie to będzie piękna!

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od lat marzy sie chlopiec. Wiosenny synek. Niebieskie oczka, ciemniejsze wloski i lekko sniada cera. Z cudownymi rozowymi usteczkami. Coreczka moglaby miec wloski takie jakie mialam ja czyli ciemny zloty blond krecone i mieciutkie, sniada cera i imie Laila Maria-Anna. Kiedys myslalam ze przy corce moge popasc w depresje. Odkad znalazlam te imie to na coreczke tez moge czekac.
    Teraz? Niewazne kto zamieszka moj brzuszek, nie wazne czy bedzie blond czy braz. Najwazniejsze zeby bylo i bylo zdrowe jak rybka! Zdrowe i szczesliwe. Narazie czekam do marca.
    Cudowny watek :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja dlaczego czekasz do marca ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze zbic troche TSH, zbic z wagi i zadbac o siebie. Przez 8tyg Eythyrox mam lykac. Pozniej zaczynam Clo i pokladam nadzieje w marcu bo marzy mi sie swiateczny bobasik :) taki malutki na Wigilie <3

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marze o blondynce niebieskich oczkach i krenconych włoskach chciałabym by była dobra ,pomagała innym w przyszłości i była ładna ...

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja witaj w klubie ;)

Ja bym chciała żeby moje dziecko miało duże oczy i usta po mnie, kolor może być po mężu lub po mnie (ja mam zielono-żółte,mąż niebieskie), kolor włosów mamy podobny z mężem, uszy po mężu, włosy falowane,gęste po mnie (ja mam falowano-kręcone), zgrabny nosek, szczupła sylwetka. Ogólnie byle było podobne do nas nie do naszych przodków ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:51

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny awatar landrynaczka

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio u mnie w sklepie była taka 4 miesięczna landryneczka taka różowa piękna ...no ale może z żelem sie uda bo go też stosuje landryneczko

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy cykl a twój ? ...ale nie poddaje sie tak pragnę dziecka że nie patrzę ile co kosztuje ...póki nie mam dziecka (to śmieszne ) ale całą miłość przelałam na psa

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsi z żelem

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim a Ty do kiedy wstrzymana?
    Dziewczynki oby nasze marzenia sie spelnily :)

• lilirose Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli już marzę o dziecku, o tym jakie ma być to chciałabym, aby miało oliwkową cerę, pełne, pięknie zarysowane usta, dobry metabolizm i pogodny charakter po mężu, ładne włosy, smukłe dłonie i stopy, wrodzony luz i kreatywność po mnie oraz poczucie humoru, błękitne oczy i jasne włosy po nas obojga :D to przyszłomi na myśl w pierwszej kolejności :D a najważniejsze to oczywiście zdrowie :)

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:52

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ