nasz wymarzony bobas
-
Kochane zakładam nowy wątek bo takiego nie znalazłam ...w tym wątku może nas ponieść wyobraźnia i wyobrazić sobie nasze idealne dziecko jake mogło by być ...dziewczynka / chłopiec kolor oczów włosów itp ...odprężmy się i pomyśmy a nóż takie będzie
-
Ja od lat marzę o córeczce, chłopca też bym chciała, ael priorytet to córcia. Wiadomo kim by nie było i tak będę je mocno kochać a powiem wam, że im dłużej się stara człowiek tym mniej zaczyna się liczyć płeć
Chciałabym by nasze dzieco było mieszanką mnie i męża z przewagą podobieństwa do mnie nie chcę by było podobne do teściów czy moich rodziców, naszych dziadków itd... Ale wpływu na to nie mamy -
Prawda ? Jak się człowiek stara i wkłada w to większy wysiłek (ja np. znoszę negatywne odczucia leków) to rodzicielstwo staje się takie dojrzalsze a dziecko jest jeszcze większym cudem
Chciałabym by moje dziecko było piękne i zdrowe. Np. Mała dziewczynka o dużych oczach, kreconych włoskach, symetrycznych rysach twarzy, taka księżniczka. I dla mnie taka będzie tak samo zresztą jak i mały książe -
nick nieaktualny
-
Mi od lat marzy sie chlopiec. Wiosenny synek. Niebieskie oczka, ciemniejsze wloski i lekko sniada cera. Z cudownymi rozowymi usteczkami. Coreczka moglaby miec wloski takie jakie mialam ja czyli ciemny zloty blond krecone i mieciutkie, sniada cera i imie Laila Maria-Anna. Kiedys myslalam ze przy corce moge popasc w depresje. Odkad znalazlam te imie to na coreczke tez moge czekac.
Teraz? Niewazne kto zamieszka moj brzuszek, nie wazne czy bedzie blond czy braz. Najwazniejsze zeby bylo i bylo zdrowe jak rybka! Zdrowe i szczesliwe. Narazie czekam do marca.
Cudowny watek -
Alicja witaj w klubie
Ja bym chciała żeby moje dziecko miało duże oczy i usta po mnie, kolor może być po mężu lub po mnie (ja mam zielono-żółte,mąż niebieskie), kolor włosów mamy podobny z mężem, uszy po mężu, włosy falowane,gęste po mnie (ja mam falowano-kręcone), zgrabny nosek, szczupła sylwetka. Ogólnie byle było podobne do nas nie do naszych przodkówWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:51
-
Jeśli już marzę o dziecku, o tym jakie ma być to chciałabym, aby miało oliwkową cerę, pełne, pięknie zarysowane usta, dobry metabolizm i pogodny charakter po mężu, ładne włosy, smukłe dłonie i stopy, wrodzony luz i kreatywność po mnie oraz poczucie humoru, błękitne oczy i jasne włosy po nas obojga to przyszłomi na myśl w pierwszej kolejności a najważniejsze to oczywiście zdrowieSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-