X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nasze drugie połówki :)
Odpowiedz

Nasze drugie połówki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nela Znajoma

Wysłany: 8 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kobietki dźwigamy na swych barkach wszelkie ciężary świata, zamartwiamy się o jutro, snujemy dalekosiężne plany... A co z naszymi partnerami, narzeczonymi, mężami? Jak dużym oparciem w staraniach o maleństwo są dla Was? Czy potraficie spokojnie rozmawiać o wszystkich zagwozdkach związanych z rodzicielstwem? Czy czasem odnosicie wrażenie, że w domu macie już duże dziecko i się zastanawiacie czy podoła roli ojca? W staraniach czy rodzicielstwie bardzo ważne jest zaangażowanie dwojga. Jak jest u Was? :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 23.04.2015
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) polecam przeczytac watek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/partnersko,2731.html
    sporo tam gadałysmy o naszych drugich połówkach szkoda ze gdzies ten watek spadł.. bonaprawde te nasze dugie połókwki tez sa wazne ;)

Nela lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nela Znajoma

Wysłany: 10 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Pewnie dlatego się do niego nie dokopałam, bo zanim postanowiłam poruszyć ten temat, przeglądałam forum w poszukiwaniu podobnego wątku ;)
    Szkoda, że rozmowy się zakończyły, bo tak jak piszesz, temat naszych połówek jest również ważny ;)

Aniołek [*] - 23.04.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ