Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nasze drugie połówki :)
Odpowiedz

Nasze drugie połówki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nela Znajoma

Wysłany: 8 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kobietki dźwigamy na swych barkach wszelkie ciężary świata, zamartwiamy się o jutro, snujemy dalekosiężne plany... A co z naszymi partnerami, narzeczonymi, mężami? Jak dużym oparciem w staraniach o maleństwo są dla Was? Czy potraficie spokojnie rozmawiać o wszystkich zagwozdkach związanych z rodzicielstwem? Czy czasem odnosicie wrażenie, że w domu macie już duże dziecko i się zastanawiacie czy podoła roli ojca? W staraniach czy rodzicielstwie bardzo ważne jest zaangażowanie dwojga. Jak jest u Was? :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 23.04.2015
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) polecam przeczytac watek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/partnersko,2731.html
    sporo tam gadałysmy o naszych drugich połówkach szkoda ze gdzies ten watek spadł.. bonaprawde te nasze dugie połókwki tez sa wazne ;)

Nela lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nela Znajoma

Wysłany: 10 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Pewnie dlatego się do niego nie dokopałam, bo zanim postanowiłam poruszyć ten temat, przeglądałam forum w poszukiwaniu podobnego wątku ;)
    Szkoda, że rozmowy się zakończyły, bo tak jak piszesz, temat naszych połówek jest również ważny ;)

Aniołek [*] - 23.04.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ