Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nasze drugie połówki :)
Odpowiedz

Nasze drugie połówki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nela Znajoma

Wysłany: 8 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kobietki dźwigamy na swych barkach wszelkie ciężary świata, zamartwiamy się o jutro, snujemy dalekosiężne plany... A co z naszymi partnerami, narzeczonymi, mężami? Jak dużym oparciem w staraniach o maleństwo są dla Was? Czy potraficie spokojnie rozmawiać o wszystkich zagwozdkach związanych z rodzicielstwem? Czy czasem odnosicie wrażenie, że w domu macie już duże dziecko i się zastanawiacie czy podoła roli ojca? W staraniach czy rodzicielstwie bardzo ważne jest zaangażowanie dwojga. Jak jest u Was? :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 23.04.2015
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) polecam przeczytac watek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/partnersko,2731.html
    sporo tam gadałysmy o naszych drugich połówkach szkoda ze gdzies ten watek spadł.. bonaprawde te nasze dugie połókwki tez sa wazne ;)

Nela lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nela Znajoma

Wysłany: 10 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Pewnie dlatego się do niego nie dokopałam, bo zanim postanowiłam poruszyć ten temat, przeglądałam forum w poszukiwaniu podobnego wątku ;)
    Szkoda, że rozmowy się zakończyły, bo tak jak piszesz, temat naszych połówek jest również ważny ;)

Aniołek [*] - 23.04.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ