X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Naturalna ciąża w czasie stymulacji
Odpowiedz

Naturalna ciąża w czasie stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdalenka123 Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2020, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny stymulacje zaczęłam w 14 dniu cyklu z jednym większym pęcherzykiem i dużą ilością małych ( mam nie regularny cykle i pcos). Dziś minęło 9 dni od podania pregnylu w czasie funkcji pobrali mi 20 komórek z czego 18 jest dobrych. Coś mi dzisiaj podkusiło i zrobiłam test po minucie Druga kreska się nie pojawiła więc odłożyłam test, po jakimś czasie zaglądam a tam dwie kreski. Myślicie że to pozostałości po pregnylu? Czy możliwe jest że jedna komórka uwolniła się wcześniej i coś się zadziało?

• Goldlemon Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2020, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 10 dniach od zastrzyku miałam jeszcze bladziochy

Starania od marca 2018
    7u223e3k8pdpu5u1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ