Naturalny cykl możliwy przy PCOS
-
Hej dziewczyny.
Moja historia jest stosunkowo krótka jednak dolująca. Od lipca 2017 staramy sie znie M jednak ponie pewnym czasie okazlo sie ze nie przychodzi @ po miesiacu poszlam do gin ciąża wykluczona. Zalecona masa badań żeby znaleźć powód braku @. Hormony zle wyszly tsh prolaktyna testosteron podwyższone. Odwiedzilam rowniez endokrynologa. Dostalam leki bromegon euthyrox glucophage duphaston. Od gin jeszcze lamette na pecherzyki. Teraz jest moj 3 cykl stymulowany niby pecherzyki ładnie i zastrzyki z owitrelle.
Jednak moj problem jest taki ze źle sie czuje wi teja calej stymulacji wizyty monitoringi liczenie. Mojemu M tez jest ciezko dzialac wtedy kiedy mu powiem.
I mam taki problem ito pytanie czy jest opcja ze po tych lekach wymienionych wczesniej i po uregulowaniu hormonow wroci mi moj naturalny cykl imam owu zeby móc dzialac tak normalnie bez lametty i owitrelle??
Jesli ktoras miala podobny problem i doswiadczenia prosze o pomoc dorade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:38
Pcos
-
nick nieaktualny
-
Kiedys mialam swoje cykle chociaz nigdy regularnie. Po urodzeniu dziecka bralam tabletki antykoncepcyjne. A w grudniu 2016 przestalam je brac przez pół roku mialam @ co miesiac a potem zanikla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 19:14
Pcos
-