X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Negatywny test a brak okresu
Odpowiedz

Negatywny test a brak okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulina.197 Debiutantka

Wysłany: 20 września 2024, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres spóźnia mi się już tydzień... Po dwóch dniach spóźnienia robiłam test ale wyszedł negatywny. Czy beta zrobiona jutro da już jakaś wiarygodność? Zawsze mam regularne cykle ..

• Kc1234 Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.197 wrote:
    Okres spóźnia mi się już tydzień... Po dwóch dniach spóźnienia robiłam test ale wyszedł negatywny. Czy beta zrobiona jutro da już jakaś wiarygodność? Zawsze mam regularne cykle ..
    Myślę że warto zrobić :) daj znac jaki wynik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2024, 11:59

🧍‍♀️92 🧍‍♂️92 + 🐕 🐕
    Starania od 04/24

Ona:
    Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
    AMH 2,0
    Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
    jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅

On:
    Test hba 54% ❌
    Stres oksy. 1,6 ❌
    Reszta ✅

Oboje:
    Suplementacja+żel ✅

I iui : 11/24
    Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +?
  • KarolinaJ0702 Ekspertka

Wysłany: 20 września 2024, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.197 wrote:
    Beta pokaże czarno na białym czy ciąża jest 😊

👩2001
    🧔‍♂️1993
    8 cs
    12.01.2024 ⏸️
    24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
    07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
    Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży
  • dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 20 września 2024, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrób betę, moglas miec cykl bez owulacji stad spoznienie :)

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2024, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.197 wrote:

Myślę że po takim czasie test wyszedł by już pozytywny ja robiłam test dzień po spóźnionej miesiączce wieczorem i wyszła już wyraźna kreska 🙂

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ