👣Nie oglądając się za siebie ,wciąż walczymy o Ciebie !💪👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam po świętach
Miałam mała nadzieje i. Zrobiłam test w wigilie ponieważ okres mi się spóźniał 2 dni ale niestety biało 😕 okres przyszedł na drugi dzień . Szkoda bo naprawdę myślałam z coś będzie z tego cyklu no ale widać przez ta pozna owulacje okres się przesunął .
W styczniu jedziemy na badania bo minęło 3 miesiące od ostatniej wizyty u gina wiec czas już to zrobić
Wszystkiego dobrego w na nowy rok 😘39 lat
cykle - 28 dniowe✅
AMH -10.2023 0,65/ 06.2024 0,47 ❌
TSH ✅
usg tarczycy ✅
histero✅
hormony ✅
Jajowody drożne ✅
Kariotyp ✅
euthyrox - 100, jodid, wit D, kwas foliowy, koenzym q10 - 600mg, kwas liponowy - 600mg, plus masa innych supli
On
10.2023 badanie nasienia azzospermia, niskie FSH i testosteron
03.2024 testosteron rośnie , fsh w normie , mamy plemniki 🙏
Teratozoospermia
Morfologia 1%❌, fragmentacja 30% ❌ , kariotyp ✅
1 IVF 29.07 ET 2 zarodków ❌
2 IVF 26.09 ET 1 zarodek ❌ -
Wasze kciuki mają moc!☺️
Owulacja potwierdzona, endo 13mm, dziękuję 🥰ChocoMonster, Mama8latka, Limonka26, KarolinaKika, Emka06, Clausix, Dominika96, Ayayanee, Karmen, dominikawa lubią tę wiadomość
-
Hej, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, przepraszam 🙈
Ja dzisiaj robiłam test, ale młodszej latorośli i wyszło, że ma grypę 😬 Bo lekarz bez testu nie chciał niczego małej zapisać i jeszcze musiałam szukać, żeby w ogóle ten test kupić.
Także tego no.. Prezent świąteczny w postaci wiruska, faaajnie 👍
Jak tam u Was ze zdrowiem?
-
nick nieaktualny
-
Bebetka93 wrote:Hej, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, przepraszam 🙈
Ja dzisiaj robiłam test, ale młodszej latorośli i wyszło, że ma grypę 😬 Bo lekarz bez testu nie chciał niczego małej zapisać i jeszcze musiałam szukać, żeby w ogóle ten test kupić.
Także tego no.. Prezent świąteczny w postaci wiruska, faaajnie 👍
Jak tam u Was ze zdrowiem?
Ja niestety dopiero dochodzę do siebie po choróbsku. Wzięło mnie przed świetami, ale na szczęście już prawie koniec, lekko gardło tylko boli i trochę kataru zostało… tyle osób w otoczeniu jest chorych, ze naprawdę trzeba na siebie bardzo uważać 😞 -
anka wrote:Ale piekne endo 🥰 jak to zrobilas?
Na migdałach i wiesiołku tylko🤷♀️ tez byłam zaskoczona urosło z 4,5mm w 9dc do 13mm w 17dc -
nick nieaktualny
-
Clausix widocznie miałaś szybciej owu niż myślałaś 🤔
Słuchajcie muszę Wam to napisać , pamiętacie historię dziewczyny która opisywałam na pierwszej stronie ?? Ostatnia Beta jaka badała w laboratorium wynosiła 920 , dziś miała wizytę i niestety -szpital - pozamaciczna 😔 ja nie ogarniam .... Czemu to się tak dzieje ... Już było szczęście i radość a teraz taka lipa 😔👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Clausix widocznie miałaś szybciej owu niż myślałaś 🤔
Słuchajcie muszę Wam to napisać , pamiętacie historię dziewczyny która opisywałam na pierwszej stronie ?? Ostatnia Beta jaka badała w laboratorium wynosiła 920 , dziś miała wizytę i niestety -szpital - pozamaciczna 😔 ja nie ogarniam .... Czemu to się tak dzieje ... Już było szczęście i radość a teraz taka lipa 😔
O nie…. Nie wiem co powiedzieć, serce pęka 😞 -
Słuchajcie muszę Wam to napisać , pamiętacie historię dziewczyny która opisywałam na pierwszej stronie ?? Ostatnia Beta jaka badała w laboratorium wynosiła 920 , dziś miała wizytę i niestety -szpital - pozamaciczna 😔 ja nie ogarniam .... Czemu to się tak dzieje ... Już było szczęście i radość a teraz taka lipa 😔
Tempka nie wskazywała na to, może był bezowulacyjny? 🤔 musiałaby być 14dc.
https://ovufriend.pl/wykres,dc76402acedb35550f486db625c8376c.html
Ehh masakra mi było trochę łatwiej z tą wiadomością bo przez 2 tygodnie zdążyłam się oswoić z tym, że poroniłam, dopiero potem się okazało, że wcale nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2022, 20:58
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Okropnie przykre 😔
-
A wiecie co jeszcze gorsze ?? Że się okazało że ciąża żywa, z serduszkiem ..... Tylko zaimplantowala się zaraz przy macicy .... 😑 Nie wiem tak jakby jeden dzień dzielił od tego że później by się wszczepilo to może już w macicy....
Clausix ale tempka jednak rosla i jakby nie patrzeć jest 13dno FL i na 14ty okres to tak by pasowało 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2022, 22:14
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Clausix ale tempka jednak rosla i jakby nie patrzeć jest 13dno FL i na 14ty okres to tak by pasowało 🤔
Zawsze mam 14 dni lutealnej, chyba, że się z jakiegoś powodu skróciła, cholera wie. No tak czy inaczej małpa przylazła, więc nie ma znaczenia za to majtki mi wybrudziła, bo byłam przekonana, że będzie 1-2 dni później... 🙈32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix to się ciesz ! 😚 Szybciej można zacząć działać 🥰 i sylwester bez @ 👍👍
W ogóle to macie jakieś plany Sylwestrowe?? Imprezy ? Wypady? Czy zacisze domowe??
Ja w domu. Pod kocykiem 👍👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Tak sobie myślę, że to chyba jeszcze gorsze niż poronienie, bo maleństwo żyje, rośnie tylko w złym miejscu 🥺 ehh to wszystko jest takie trudne.
My jesteśmy w drodze do Polski, aktualnie gdzieś w Niemczech. Sylwka planujemy u znajomych, ale tak na spokojnie, posiedzieć, pogadać i przywitać Nowy Rok, bez szaleństw.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Nasz sylwester też pod kocykiem, zrobie krokiety i składkę jarzynową bo to połączenie must have. Może nugetsy i jeszcze jakieś niezdrowe żarło. 😉
Festiwal domowego fastfood 😅
KarolinaKika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama8latka wrote:Clausix to się ciesz ! 😚 Szybciej można zacząć działać 🥰 i sylwester bez @ 👍👍
W ogóle to macie jakieś plany Sylwestrowe?? Imprezy ? Wypady? Czy zacisze domowe??
Ja w domu. Pod kocykiem 👍
My z M raczej też kocyk chyba, że w ostatniej chwili na spontanie ktoś nas gdzieś wyciągnie, ale na ten moment żadnemu z nas za bardzo się nie chcę nigdzie iść32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Bebetka93 wrote:My kocyk, bo grypa dopadła całą naszą trójkę..
Zdrówka dla Was wszystkich, wygrzejcie się porządnie😘
U nas sylwester domowo u rodzinki☺️