Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEj bez kitu ja mam coś takiego, że przeczuwam tak w środku czasem pewne rzeczy.
Np.: w tym cyklu czuję, że Kic nam pokaże pozytyw
P. S. Ja chyba od tego dupka troszkę inaczej się czuję. Może wzrost proga tak działa 🤔 ogólnie bardzo, ale to bardzo bym chciała, żeby i mi w tym cyklu się udało... Naprawdę pokladam duże nadzieje.
Także moja jakąś nastepczyni mogłaby mi wywrozyc ciążę w tym cyklu. W końcu do 3 razy sztuka 💪Nona, unicorn, Koteczka82, Inaa89, Marti29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Kitko może droznosc? Wiem że miałaś cb ale nie wiadomo czy masz jeden drożny czy oba... Zawsze po droznosci łatwiej zajść...
Mam to na uwadze, ale umówię się na to jak poznam dokładnie mój wynik z wycinka z szyjki, bo chciałam żeby mnie moja gin jakoś pokierowała, ona ma dobre dojścia, a ja mieszkam w małej dziurze i tutaj u mnie to ja podziękuję, o ile ktoś w ogóle to robi.
Także ten 11 cykl jeszcze nie, ale w 12 z całą pewnością tak.
Nona, chodzi Ci o test na trombofilię, który zamawiałaś online?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 18:09
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Kitko dołoż inofolic combi 2 x dziennie. Żelazo i Wit c niekoniecznie, słabo się wchłania. Wit d sprawdź czy masz w składzie pregna. Ja biorę pregna plus I mam tam już wit d. Najlepiej wchłania się vigantol także jak suplementowac to dobrą Wit d.
Chodzi Ci, że żelazo z witaminą C źle się wchłaniają?
Tak, w Pregnie jest witamina D, dlatego oddzielnie witaminę D w formie leku z Vigantoletten biorę co drugi dzień.
Z Pregną, jak i większością tego typu, jest ten problem, że to suple, więc nie ma gwarancji nigdy czy to co deklaruje producent jest serio wśródku. Z lekami inna sprawa.
-
nick nieaktualny
-
Morwa babo czemu się nie chwalisz 😉super!!!
Trzymam kciuki za ciebie 🤞🤞🤞
Powiedzcie mi czy badania prolaktyne tsh tf3 tf4 mogę zrobić 5dc? Jutro za ciortu nie dam rady jechać na badania ☹️
Mam jeszcze pytanie czy te krzywe cykrowa i insulinową mogę zrobić w dowolnym dniu cyklu czy jakimś konkretnym? Muszę załatwić skierowanie a nie wiem na kiedy mi się to uda.Nona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Morwa babo czemu się nie chwalisz 😉super!!!
Trzymam kciuki za ciebie 🤞🤞🤞
Powiedzcie mi czy badania prolaktyne tsh tf3 tf4 mogę zrobić 5dc? Jutro za ciortu nie dam rady jechać na badania ☹️
Mam jeszcze pytanie czy te krzywe cykrowa i insulinową mogę zrobić w dowolnym dniu cyklu czy jakimś konkretnym? Muszę załatwić skierowanie a nie wiem na kiedy mi się to uda.Nona, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Ej bez kitu ja mam coś takiego, że przeczuwam tak w środku czasem pewne rzeczy.
Np.: w tym cyklu czuję, że Kic nam pokaże pozytyw
P. S. Ja chyba od tego dupka troszkę inaczej się czuję. Może wzrost proga tak działa 🤔 ogólnie bardzo, ale to bardzo bym chciała, żeby i mi w tym cyklu się udało... Naprawdę pokladam duże nadzieje.
Także moja jakąś nastepczyni mogłaby mi wywrozyc ciążę w tym cyklu. W końcu do 3 razy sztuka 💪
No i jak Cię Kochana nie lubić ♥️motylek1909 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Morwa, ale extra!!!
9dpo i taki cień toz to extra!!!
Ja zmierzyłam tempke przed chwilą w ustach (wiem wiem........) Po spacerze na dworze (czy to może mieć wpływ? ) I 36.14....................
Co myślicie?1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Ej bez kitu ja mam coś takiego, że przeczuwam tak w środku czasem pewne rzeczy.
Także moja jakąś nastepczyni mogłaby mi wywrozyc ciążę w tym cyklu. W końcu.
Ja Ci mogę wywróżyć. I życzyć i co tylko zechceszMoje wróżby rzadko się sprawdzają, ale czasem mam jakieś tam przeczucia. W pierwszej ciąży przeczułam sobie córkę ❤ a w drugiej czułam że coś jest nie bardzo i mialam w ogole jakis proroczy sen ze chory chlopiec (nie wiem - nie badalam materialu).
Ale co do Ciebie jakos mam dobre przeczucia ze szybko pochwalisz sie pozytywem. Oby. I tego Ci życzę. 😁🍀
Żeby mi ktoś tak przeczuł czy robić sobie dalej jakiekolwiek nadzieje czy nie... Objawow nie mam wcale. W poprzedniej ciazy juz czulam.
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyin_co_gni_to wrote:Morwa, ale extra!!!
Ja zmierzyłam tempke przed chwilą w ustach (wiem wiem........) Po spacerze na dworze (czy to może mieć wpływ? ) I 36.14....................
Co myślicie?
Taki pomiar jest nieistotnyin_co_gni_to lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unicorn wrote:Taki pomiar jest nieistotny1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyin_co_gni_to wrote:Morwa, ale extra!!!
Co myślicie?ja chodząc i robiąc wszystko w ciągu dnia w pochwie miewam 37,4, a rano jak mierze to dziś 36,6... Także wiesz
in_co_gni_to lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunicorn wrote:Ja Ci mogę wywróżyć. I życzyć i co tylko zechcesz
Moje wróżby rzadko się sprawdzają, ale czasem mam jakieś tam przeczucia. W pierwszej ciąży przeczułam sobie córkę ❤ a w drugiej czułam że coś jest nie bardzo i mialam w ogole jakis proroczy sen ze chory chlopiec (nie wiem - nie badalam materialu).
Ale co do Ciebie jakos mam dobre przeczucia ze szybko pochwalisz sie pozytywem. Oby. I tego Ci życzę. 😁🍀
Żeby mi ktoś tak przeczuł czy robić sobie dalej jakiekolwiek nadzieje czy nie... Objawow nie mam wcale. W poprzedniej ciazy juz czulam.Koteczka82, unicorn, zakochanaaw, Nona, Morwa, Evelle28, Lalia, Sylwucha, Kitka_87, Inaa89, Marti29, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ty masz niskie ft4 a nie ft3 . Ft3 masz ekstra. Ft4 zmienia się w ft3. U Ciebie mogło być właśnie po tej "zmianie". Jak bierzesz leki na tarczycę to dostarczajsz właśnie ft4. Wszystkie objawy nadczynność i niedoczynności jakie odczuwa się wynikają właśnie z nieprawidłowego ft3. Dobrze aby te oba hormony były w równowadze i najlepiej aby ich wysycenie % było powyżej 50%
Edit : jak nie masz problemów z hashi to dorzuć sobie jodu , wtedy podbijesz ft4
Masz rację 🤦♀️😂
Biorę jod w Prenatal Uno 🤔 -
nick nieaktualny