Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
unicorn wrote:Na tym pink tescie jeszcze bledszy cien wlazł. Pojechalam na bete. Ale nie nastawiam sie.
🥰02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
unicorn wrote:Dobra przyznaje sie. Mam mega stresa...
Dziś będziesz miała wyniki?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:W końcu mam chwilę czasu. W pracy jakiś armagedon. Kic, Motylek, Niesia91 już wiedzą , że dziś zrobiłam test. Pod wpływem mojej przyjaciółki 😉 Napisała mi nad ranem, że śniło jej się, że jestem w ciąży i że ma takie przeczucie. Testów u mnie dostatek, to pomyślałam: a co mi tam 😉 Siknęłam.
Otóż pojawił się ekstra bladzioch
https://zapodaj.net/fcd31a8973863.jpg.html
I w sumie radość i strach. Czy to się dzieje naprawdę? 😊
Czy to może być zakłamanie przez duphaston?
Póki co nie zaznaczam ma wykresie, że test jest pozytywny, bo mało co tam widać 😉Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Evelle28 wrote:Miałam to samo wczoraj.. Nic nie wiedziałam nic mi się nie chciało. Ale dziś już znowu jestem pełna energii.
Opowiem Wam hit dzwonie do mojej byłej gin (szona pewnie kojarzysz dr. Nowak Ewa:D) i mówię jej o poronieniach i mutacjach i udałam głupka i mówię co robić a ona ze nic, że lylac wieksza dawkę folianu. Mówię a pai? A ona no nic. Ja mówię a acard heparyna A ona a po co. Jak ciąża ma się utrzymać to utrzyma a jak nie to nie...
Jak dobrze ze to moja była Pani ginekolog..
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ehhhh. Większość lekarzy nie wie nic o mutacjach
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Tez widze blada kreseczke 😉 jutro powtarzasz i bedzie juz ciemniejsza 😁 kciuki 🥰
Inaa89, motylek1909, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Duphaston na bank Ci nic nie zakłócił ani nie przekłamał
Powtórz jutro i pojutrze (to stara szkoła poloznych że się robi trzy dni pod rząd test ciążowy) a potem betę hcg zrób!
Ja już po cichu gratuluje!!!
A nie mówiłam że jak cykl zaczął się 13ego to musi być tym szczęśliwym! ☘️😘
Oboje z K. podchodzimy z dystansem.
Ale fakt jest taki, że to cykl, w którym się mega dziwnie czuje. Nie smakuje mi wino i kawa, gdzie jestem totalnym kawoszem i naprawdę lubię wino.
Nie chce się nakręcać. Póki co nie dziękuję 😉 Jutro powtarzam. Zobaczymy co wyjdzie. Już sobie wkręcam, że ten dzisiejszy test był jakiś uszkodzony 😉 -
Anet.kaa wrote:Ekstra! Jutro powtórz test i leć na będę!
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Kic Ty moja wariatko 😘
Ale fakt jest taki, że to cykl, w którym się mega dziwnie czuje. Nie smakuje mi wino i kawa, gdzie jestem totalnym kawoszem i naprawdę lubię wino.
Nie chce się nakręcać. Póki co nie dziękuję 😉 Jutro powtarzam. Zobaczymy co wyjdzie. Już sobie wkręcam, że ten dzisiejszy test był jakiś uszkodzony 😉
Pink testy raczej jak oszukują to na minus mnie nigdy nie pokazał ciąży jak w niej nie byłam w przeciwenstwie to facelli i tego typu innych wynalazkówSylwucha lubi tę wiadomość
-
unicorn wrote:Moze dzis, na pewno jutro
-
Sylwucha wrote:Kic Ty moja wariatko 😘
Nie chce się nakręcać. Póki co nie dziękuję 😉 Jutro powtarzam. Zobaczymy co wyjdzie. Już sobie wkręcam, że ten dzisiejszy test był jakiś uszkodzony 😉
Ale nie chcąc odbierać zdolności wróżenia naszemu Motylkowi to Twoją ciążę to ja Ci w tym cyklu wywrożyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 16:45
Sylwucha, dmg111, motylek1909 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Znowy nakupiłam książek a nie mam gdzie ich trzymać mój regał się ugina i jeszcze mam pięć pudeł na strychu ale jak z testami ciążowy nie umiem się oprzeć
-
Sylwucha wrote:Raz w tygodniu pracuje w terenie. Łaziłam z tym testem po lesie i się tak gapiłam z niedowerzaniem 😊
Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 08:12
Iryska, Biedronka89, kic83, Sylwucha, Inaa89, Evelle28, Ata114, Lalia, dmg111, boo123, Nadzieja94, koktajlowa, Kitka_87, Zulugula, nikii, luthienn, Koteczka82, Ola_45, kkasia, Reikja, Nynka, Klaudia9212, Morwa, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Ale nie chcąc odbierać zdolności wróżenia naszemu Motylkowi to Twoją ciążę to ja Ci w tym cyklu wywrożyłam
Czaruj nadal Kochana, oby było ok😊
A czy Ty jutro przypadkiem nie masz 13 dpo?😎 Sprawdzasz?😍