Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Doomi, Inaa, StarajacaSie - kciuki za testy jutro!
Unicorn - może Ty też Powtórz tescior jeśli dalej brak @?
Biedronka - zmieniasz datę testowania?
Chyba całkiem się wykreślam owu raczej nie było więc chyba nie ma sensu.
No chyba że tak dla sportu -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:w tym cyklu było wyjątkowo duzo jak na nas 12,14,16 dc sexy.
Owu w 15dc byla. Jupi
Będzie z tego bobo!
Zaszalalas, że az trzy razy?(o 12dc zapomniałam).OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
OdpuszczonaNona wrote:napisala mi znajoma z fioletu-to syntetyk, tak samo jak antykoncepcyjne sprzyja powstawaniom skrzepów zatorów.
Tak, wiem, że syntetyk. Ale zaleca go nieustannie moja gin z kliniki niepłodności, która o moim PAI wie 🤔
-
nick nieaktualny
-
Przyszła moja sexi hot bielizna na ten cykl 😂 i nawet mam ochotę, tylko nie pamiętam jak to jest, mogę się bzyknac z kropkiem w brzuchu? Mam czekać 2.5 tyg na wizytę ,czy nic się nie stanie?
Ps powtarzać betę ,żeby zobaczyć czy prawidłowo wzrasta?OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam hsg zwykle, nie bolało, nie plamilam. Lekarz kazał się wstrzymać ze staraniami jeden cykl.
Motylek jak u Ciebie?
Dziewczyny, body dają radę 💪owulak pozytywny wczoraj więc i seksy były, w tym cyklu też z niespotykaną częstotliwością.
Myślę że zrobiliśmy wczoraj bobo 🍀kic83, OdpuszczonaNona, Koteczka82, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
OdpuszczonaNona wrote:Kic po owu robilas wszytsko-kawa, sport?
Nie kumam z tym tetnem ile mialo byc, moze zamiast orbitreka, biezni bede tylko rozciagac nogi?
Tak, wszystko, kawa, nawet wódka (przy spotkaniach że znajomymi), codzienne treningi ale zamieniłam obciążenie 2x3kg na 2x2kg (wiem to nieduża zmiana ale zawsze coś) i pilnowałam tętna (mam zegarek do tego specjalny) nie powinno się przkroczyć 140 uderzeń na minutę.
Ćwicz nadal, w drugą stronę zmiana też nie jest wskazana, ale nie trenuj tak żeby dyszeć, czy jak czujesz że się zmachalas to odpuść.
Ja to robiłam ostre cardio, nawet przy pajacykach miałam ciężarki.
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
[/url]
boo123 wrote:Mówicie że nie można za wysokiego tętna na początku? Dzisiaj mam tego pumpa, wycisk na maksa. Iść czy odpuścić?
Do 6dpo robiłam ostre treningi, tętno prawie 200.
Od 7 do 14dpo zwolniłam tempa.
Chodzi o to, że przy zbyt dużym wysiłku kropek może się nie zagnieździć.
Dziś idź !
Aaa mam przeczucie że dużo z Was zaraz ujrzy ⏸️OdpuszczonaNona, Koteczka82, boo123, justyna_95 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny