Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha, kropeczki są przepiękne 😍😍
Kic, a może ten 13 to taki magiczny i u Ciebie też dwa??? W sumie beta wysoka 😁😁
Ale byłby czad!!kic83, Sylwucha, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
Motylku
Lalia
ja Was proszę nie kraczcie 😂😘Lalia, Sylwucha, motylek1909, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Koteczka82 wrote:Sylwucha mega turbo super!!!!! Aż mam gęsią skórkę i łzy w oczach 🤗❤️😊 ogromne gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo!!!
Też mam gęsią skórkę ❤dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, odebrało mi mowę. Oboje jesteśmy w szoku. Płacz, śmiech, łzy.
Plamienie nic nie znaczyło, nie ma po nim śladu.
Beta 11025,0
Ale to nic.
Są DWA pęcherzyki!!! 💚💚💚 DWA kropki 🍀❤Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marzenia wrote:Co do zarażania się ciążą to mój kolega z pracy mówi,że u jego narzeczonej pomogło noszenie niemowlaka🙂Znajoma zostawiła u nich dziecko na weekend noi jego narzeczona je bawiła,nosiła i twierdzą,że wyzwoliły się hormony,miesiąc później zaszła w ciążę🙂A była po mega przejściach,miała wcześniej krwotok,została z jednym jajnikiem,miała endometrioze,a w cyklu w którym zaszła dostała Ovitrelle i lekarz powiedział,że się nie udało i dostała lek na "wyczyszczenie"bo wcześniej po zastrzyku bardzo ją bolało.Byli pewni,że się nie udało,a tu cud,ciąża😍i urodził się zdrowy,duży chłopiec🙂
Szkoda że ta metoda u mnie nie zadziałała.... Tyle się przez ostatnie miesiące nanosilam szwagierki córy i no niestety nic z tego xD