Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do bliźniaków to w pierwszej ciąży po usg w 12tc mój tata spytał czy nie będę miała bliźniaków,mówie że nie,bo tylko jedno dzieciątko jest,a on na to,że może drugie się schowało za nim😅😅W rodzinie mojej mamy są bliźniaki co drugie pokolenie i na mnie mogło trafić
Lalia, dmg111, Sylwucha, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Bdb wyniki I jest ich bardzo dużo. Jestem spokojna o Was
Ale chyba nie co za wolne hmm ?Nie wiem jak podkręcić ich ruchliwość? Jakieś wskazówki? -
Kitka_87 wrote:Przykro mi, sciskam mocno 😘
A ten prog to ok? Źle spojrzałam na normy wcześniej.takie są: 3.34-25.58 dla 2 fazyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 18:55
4x córka😁❤️🤪
-
Jak cudownie wejść na forum i czytać nowe pozytywne wieści. Ogromne gratulacje 😀
Ja po weekendowym maratonie czuję każdą część ciała i boli podbrzusze 😨 -
nick nieaktualnyStarającaSię wrote:Rozczarowania nie ma.wiedziałam że nic z tego bo nie czuje się ciążowo.😁żeby tylko ta @ przylazła w końcu to będe szczęśliwa.
A ten prog to ok? Źle spojrzałam na normy wcześniej.takie są: 3.34-25.58 dla 2 fazy
Jeśli beta ujemną to prog będzie szedł w dół, ale u Ciebie patrząc na jego wynik jeszcze może być daleko do @.
Jak miałam biochema i badałam betę i proga w 27dc to miałam betę 5,1 i proga jakoś 1,98 i w 29dc dostałam @. -
Joan wrote:to by się lekarz zdziwił
z ciąży "po owulacji"
Ha ha ha z podwójnej ciąży po owulacjiSylwucha, Lalia, motylek1909 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Dziewczyny, odebrało mi mowę. Oboje jesteśmy w szoku. Płacz, śmiech, łzy.
Plamienie nic nie znaczyło, nie ma po nim śladu.
Beta 11025,0
Ale to nic.
Są DWA pęcherzyki!!! 💚💚💚 DWA kropki 🍀❤
Nooo super wieścisą i pierwsze bliźniaki
extra, gratuluję
Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Mi się wydaję, że drugie tyle co w tabsach było z jedzenia, nigdy nie kupowaliśmy tyle warzyw i owoców! Same witaminy, mało kalorii i smacznie!
Pojemniczków trzymam się dalej, bo jest więcej energii niż wcześniej, myślę, że to zasługa zdrowego jedzenia
Napisałaś, z udało się w Waszym 5cs "na poważnie", to tak ogólnie ile się staraliście?
Prowadzę sobie statystyki ☺️ -
dmg111 wrote:A i mój mąż ma teorię, że śmiałam podważyć jego rycerzyków wysyłając go na badania, to pokazał na co go stać, hahha
U nas tak było przy pierwszej ciąży.Miałam dość i we wrześniu po prawie półtora roku starań powiedziałam mężowi,że w listopadzie ma iść na badania nasienia no a 4 października dowiedziałam się,że jestem w ciąży,więc miał farta i nie musiał iść na badania😉dmg111 lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Aaaa bliźniaki. No hot. Mega gratuluję. Ojciec mojego taty miał brata bliźniaka. Hmmm.
Starająca ale szkoda, tule.
U Kic bedzie jedna córa.
U mnie PMS, wkurzyłam się na córkę o byle co w zabawie. No dawno tak nie było. Ech. Już zslagodzilam...
No co Ty gadasz, mój dziadek jest z bliźniaków!
Takie wahania nastroju to też objaw ciążytakże na spokojnie
Lalia, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kitka_87 wrote:Jeśli beta ujemną to prog będzie szedł w dół, ale u Ciebie patrząc na jego wynik jeszcze może być daleko do @.
Jak miałam biochema i badałam betę i proga w 27dc to miałam betę 5,1 i proga jakoś 1,98 i w 29dc dostałam @.
4x córka😁❤️🤪
-
Marzenia wrote:U nas tak było przy pierwszej ciąży.Miałam dość i we wrześniu po prawie półtora roku starań powiedziałam mężowi,że w listopadzie ma iść na badania nasienia no a 4 października dowiedziałam się,że jestem w ciąży,więc miał farta i nie musiał iść na badania😉
Hehe to może u mnie też to zadziała:) dzisiaj był, owulacja za jakieś 10 -15 dni czyli w okolicach moich urodzin)
-
motylek1909 wrote:Biedronka, Tajka, Gruszka, Evelle - czekamy na wyjaśnienie sytuacji u Was
Dip88, Justyna_95, Omympionica, staramy się, Zulugula - jak Wasze przeczucia na czwartek?
Ja tym razem postanowiłam czekać do samego końca nie testowac wcześniej i narazie mi to wychodzi. Z objawów chyba nic specjalnego bo piersi tylko lekko czuje jedynie co mam nowego w tym cyklu to duuuzo bialego śluzu A zawsze bylo sucho:) zobaczymy co przyniesie ten 20.02.2020✊✊✊❤Anet.kaa, Lalia, Koteczka82, kkasia lubią tę wiadomość