Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitka_87 wrote:Twoja stopka wygląda tak, że nie siedzisz i nie zdajesz się na los tylko działasz 💪😘
A swoją drogą czy miałaś w swoim wyniku morfo podwyższone też monocyty? Może warto to skonsultować z lekarzem.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Kilka dni mnie nie bylo, a tu tyle stron... nie do ogarnięcia 😒
Sylwucha czy ja dobrze widzę, że u Ciebie bliźniaki? Super 😊 ale Ty mi dajesz nadzieję, że z taka morfologia mogą być i bliźniaki 😁
Dmg dla Ciebie również gratulacje 😊 jeśli jeszcze jakieś 2 kreski się pojawiły to też gratulacje 😊
Ja w tym cyklu nie mierze tempki, nie robię testów owulacyjnych i jakoś mniej się denerwuje. ❤ prawie codziennie i zobaczymy co z tego będzieSylwucha, dmg111, Koteczka82, AsiaKK lubią tę wiadomość
-
Marti29 wrote:Kilka dni mnie nie bylo, a tu tyle stron... nie do ogarnięcia 😒
Sylwucha czy ja dobrze widzę, że u Ciebie bliźniaki? Super 😊 ale Ty mi dajesz nadzieję, że z taka morfologia mogą być i bliźniaki 😁
Dmg dla Ciebie również gratulacje 😊 jeśli jeszcze jakieś 2 kreski się pojawiły to też gratulacje 😊
Ja w tym cyklu nie mierze tempki, nie robię testów owulacyjnych i jakoś mniej się denerwuje. ❤ prawie codziennie i zobaczymy co z tego będzieMarti29, OdpuszczonaNona, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:To jakaś totalna jazda 😎
Najpierw morfologia 0%, a tu taka niespodzianka 🍀
Po 8 latach małżeństwa czeka nas niezła zmiana 😂
wow ! przy morfologi 0% strzeliliście bliźniaki ? ten luty to jednak zaklęty
Ty i Kic łamiecie wszelkie regułySylwucha, kic83, OdpuszczonaNona, motylek1909, doomi03, Koteczka82, Lalia, dmg111, Kitka_87, kkasia, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Wiedzieliśmy po co kupić domek 😁
Super Wam się ułożyło, małżeństwo i to z 8letnim stażem, dom, bliźnięta 💚
A swoją drogą ile masz lat Kochana?
Myśleliśmy, że się nie uda, że to wszystko mżonki, a tu 2 kropki 💚💚kic83, Koteczka82, Lalia, boo123, dmg111, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Joan wrote:wow ! przy morfologi 0% strzeliliście bliźniaki ? ten luty to jednak zaklęty
Ty i Kic łamiecie wszelkie regułykic83, Joan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiem że wiadomością dnia są bliźniaki u Sylwuchy i dobrze przyrastajaca beta dmg111 z czego bardzo się cieszę!!!
Ale czy możecie się wypowiedzieć a pro po mojego dzisiejszego monitu? Wklejam jeszcze raz co powiedział mi doktor.
No więc tak ciężko powiedzieć czy była owulacja 😕 bo doktor nie był pewien czy to co widzi na prawym jajniku to pozostałość po pękniętym pęcherzyku ale z drugiej strony nie ma żadnego przerosniętego pecherzyka co jest postępem bo wcześniej zawsze był przerośnięty nie pęknięty pecherzyk. Endometrium mam 10mm więc dobre ale nie jest linijne? Nie bardzo zrozumiałam. 🤷♀️ Według doktora na dole macicy było małe jeziorko płynu co by wskazywało że owu jednak była. Stwierdził że powinnam była przyjść wcześniej np. w piątek ☹️
Nie wiem co o tym myśleć ☹️🤷♀️
Czy jeśli 10. 02 był pecherzyk 13.3mm a dzisiaj go nie ma to znaczy że pękł?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Tajka nie umiem Ci odpowiedzieć. Podawaj chłopy L-karnitynę, selen plus E. Powinien ruch skoczyć. Trzymam kciuki.
Sylwucha to jeszcze zaklnij mnie i do iui podejdę z całym arsenalem 💪🍀 i może ja też będę mieć upragnione bliźniaki. Dajesz mi nadzieję 😍❤️😘Tajka, Sylwucha, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Jednak ta obserwacja dużo daje
A ja się kiedyś śmiałam z kalendarzyków, a teraz czuję się specjalistką, haha
Jak wbijam do ginekologa i mnie widzi, to już widzę ten uśmiech i w jego oczach "znowu ta wariatka" 😜
Teraz trzymam kciuki za Was! Musi się udać! Ciekawią mnie miesięczne statystykiLalia, dmg111, Gruszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Dziewczyny wiem że wiadomością dnia są bliźniaki u Sylwuchy i dobrze przyrastajaca beta dmg111 z czego bardzo się cieszę!!!
Ale czy możecie się wypowiedzieć a pro po mojego dzisiejszego monitu? Wklejam jeszcze raz co powiedział mi doktor.
No więc tak ciężko powiedzieć czy była owulacja 😕 bo doktor nie był pewien czy to co widzi na prawym jajniku to pozostałość po pękniętym pęcherzyku ale z drugiej strony nie ma żadnego przerosniętego pecherzyka co jest postępem bo wcześniej zawsze był przerośnięty nie pęknięty pecherzyk. Endometrium mam 10mm więc dobre ale nie jest linijne? Nie bardzo zrozumiałam. 🤷♀️ Według doktora na dole macicy było małe jeziorko płynu co by wskazywało że owu jednak była. Stwierdził że powinnam była przyjść wcześniej np. w piątek ☹️
Czy jeśli 10. 02 był pecherzyk 13.3mm a dzisiaj go nie ma to znaczy że pękł? -
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny wiem że wiadomością dnia są bliźniaki u Sylwuchy i dobrze przyrastajaca beta dmg111 z czego bardzo się cieszę!!!
Czy jeśli 10. 02 był pecherzyk 13.3mm a dzisiaj go nie ma to znaczy że pękł?Sylwucha, Koteczka82, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Tajka nie umiem Ci odpowiedzieć. Podawaj chłopy L-karnitynę, selen plus E. Powinien ruch skoczyć. Trzymam kciuki.
Sylwucha to jeszcze zaklnij mnie i do iui podejdę z całym arsenalem 💪🍀 i może ja też będę mieć upragnione bliźniaki. Dajesz mi nadzieję 😍❤️😘Pszczolka36l, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po.owulacji 4 dzień biorę duphaston i mam straszne bóle brzucha jak na okres i mdłości czy aż takie skutki uboczne są duphastonu. Wigilię ten cykl dziwny bo zawsze owulację miałam w 15 dniu a w tym cyklu dopiero w 24 dniu cyklu była owulacja
-
Ja też Sylwucha poproszę o zarażenie bliźniakami 💚
U mnie jeden pęcherzyk w tym cyklu, ale zawsze mogą być jednojajowe 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 20:59
Sylwucha, Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔