Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A poza tym dziewczyny chciałam stąd pójść,z tego naszego forum. I co? I wróciłam...
Coś mi odwalalo ostatnio bo koleżanki albo w ciąży, albo rodzą, a ja ciągle bezdzietna lambadziara I za tydzień 28 urodziny... I taka się stara czułam, w ogóle beczalam non stop, do tego stopnia, że aż na terapię się umówiłam... I albo źle trafiłam albo to nie dla mnie... chyba wolę tutaj was poczytać, pośmiać, podnieść się na duchu, dopytać. Gdyby nie wy to męża na badania bym nie wysłała, bo po co? No i on by nie poszedł tak chętnie pewnie, gdyby nie wiedział, że tutaj inni chodzą. No i najważniejsze: sama też się przebadalam.
Dziękuję 🙏Kitka_87, OdpuszczonaNona, Joan, Pszczolka36l, Koteczka82, dmg111, Marti29 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Asia, ja mam 32 lata skończone, ja to dopiero jestem lambadziara 🤣🤣🤣
U mnie to takie podejście do siebie zrodziło się z tego, że pochodzę że wsi (choć wprowadziłam się do miasta 😎) no ale od kiedy zaczęliśmy starania to kuzwa wszędzie widzę dzieci i ciaze a mój Facebook z ludźmi z mojej wsi to wiecie, pełen dzieci i sweet rodzinek. I laski w moim wieku z 3-4 dzieci... luz. Poza tym ja na początku nie chciałam mieć dzieci i balam się, że ich nigdy nie będę chciała mieć. A tu bach! I zwariowalam!
A u mnie w pracy średnia wieku dziewczyn z 1. Dzieckiem to 34 lata. 😉
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
OdpuszczonaNona wrote:Asia, coś czuję że na terapii ja też bym się nie popisała... Nie czuję tematu.
))
Nie wiem, jakoś tak kobieta taka się wydawała no nie wiem złą, albo wkurzona, zero empatii! Bez przesady... wiecie, ja się dręcze jeszcze mym poronieniem z października i tym że się teraz nie udaje i mówię kobiecie A ona nie wiem taki zlew totalny...eh... nie dla mnie. Ale jakoś po tej rozmowie mi lepiej. W sensie że czuje w sobie nowa siłę na życie (nie na starania). Mam nadzieję że to nie Jakoś krótkotrwały efekt...
W każdym razie uświadomiłam sobie, że jesteście super wsparciem tu... I że wy wszystkie wierzycie, ze kiedyś wam się uda(W co ja przestałam wierzyć...) I że się w końcu udaje! Wiecie ja już sobie wkrecilam niepłodność idiopatyczna no bo skoro że mną ok, z nim w miarę ok, to czemu już 3 cykl się nie udaje?! Jestem swirem.😏
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
Kitka_87 wrote:Asia, ja mam 32 lata skończone, ja to dopiero jestem lambadziara 🤣🤣🤣
Ej kochana nie marudź ja w tym roku 38 😜 stara dupa😁Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPobiegalam! Nareszcie Eeeee 💪 czuję moc 💪 brakowało mi tego.
Jutro rano idę na krew, mam jeszcze stare skierowanie od endo, więc po południu będę miała wynik.
Trzymam kciuki za nas dziewuszki, musi się udać
OdpuszczonaNona, Koteczka82, Lalia, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joan wrote:wow ! przy morfologi 0% strzeliliście bliźniaki ? ten luty to jednak zaklęty
Ty i Kic łamiecie wszelkie reguły
Cuda się zdarzają!!!
Sylwia
nowy dom i dwa nowe życia, wspaniale!
Jeszcze raz gratulacje! Wzruszyłam się...Sylwucha, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Koteczka82 wrote:Ej kochana nie marudź ja w tym roku 38 😜 stara dupa😁
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo o mojej owulacji 😊 teraz 10 dni i wszystko będzie wiadomo.
Teraz poproszę wszystkie zaciążone o dmuchanie chuchanie i co tam jeszcze chcecie żebym za te 10 dni zobaczyła piękne dwie kreski 😁
Motylek a ty zrób swoje czary mary 🧚♀️
Obstawiam że owu była w sobotę a ostatnie sexy były w piątek o 1 w nocy a potem w niedzielę o 7 rano 🤣 więc może się uda 😁motylek1909, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Joan wrote:Witam w klubie bezdzietnych lambadziar.
Ja '89, w kwietniu 31
A tą 31 polubiłam przez przypadek. Mam nadzieję, że się nie gniewasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 22:47
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Dziękuję dziewczyny za dobre słowo o mojej owulacji 😊 teraz 10 dni i wszystko będzie wiadomo.
Teraz poproszę wszystkie zaciążone o dmuchanie chuchanie i co tam jeszcze chcecie żebym za te 10 dni zobaczyła piękne dwie kreski 😁
Motylek a ty zrób swoje czary mary 🧚♀️
Obstawiam że owu była w sobotę a ostatnie sexy były w piątek o 1 w nocy a potem w niedzielę o 7 rano 🤣 więc może się uda 😁dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Sylwucha, nie wiem czy Twój jest w temacie forum, ale jutro mu powiedz, że ma brawa od wszystkich staraczek z wątku 😂💪
Przekażę 😎 Będzie jeszcze bardziej się prężył 😂Lalia, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Sylwucha, ale ekstra z tymi bliźniakami, proszę o zarażenia mnie, mi się marzą bliźniaki 💚💚💚
motylek1909, Lalia lubią tę wiadomość