Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie owu zapewne za tydzień w poniedziałek. Tak więc działamy na pewno niedziela i poniedziałek. Taki jest plan. Seksow w 11,12dc nie próbowaliśmy, to w tym cyklu próbujemy tak
w sobotę i niedzielę strzele owulaka. Mój bierze póki co L-karnityne, witaminę C i jakiś kompleks witamin. Ja też się więcej suplementuje. Zobaczymy, może akurat zaskoczy i w listopadzie orzywitamy nasze małe cudo ❤️
dmg111, Koteczka82, Sylwucha, Kitka_87, nikii lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Cuda się zdarzają!!!
Sylwia
nowy dom i dwa nowe życia, wspaniale!
Jeszcze raz gratulacje! Wzruszyłam się...
Dziękuję za wsparcie 😘kic83 lubi tę wiadomość
-
Kic, wracałam teraz autem z pracy z takim uśmiechem, że takie cuda i dobre wieści dzisiaj i wiesz co mi przemknęło przez mysl?! 😁
Że niezłe by były jaja jakby u Ciebie wyszły trojaczki, hahahaha 😂🤦♀️
Ale zgodnie z Twoim pragnieniem trzymam kciuki za 1 kropkę ✊motylek1909, Sylwucha, dmg111, Koteczka82, Marti29, Kitka_87, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierdziele.. I wierz lekarzom!
Jednej mówi o torbiel, endo. Etriozie, cyklu bez owu i ach II krechy
Druga męża morfo 0% i bach 2 krechy i to bliźniaki...! ❤️
Cuda się zdarzająSylwucha, Lalia, dmg111, Koteczka82, Marti29, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Kic, wracałam teraz autem z pracy z takim uśmiechem, że takie cuda i dobre wieści dzisiaj i wiesz co mi przemknęło przez mysl?! 😁
Ale zgodnie z Twoim pragnieniem trzymam kciuki za 1 kropkę ✊Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Wdarł mi się jakiś wirus i straciłam konto na ovufriend, poprzednio miałam nick MonM. Widnieje na liście statystyk przy 13.02 z pięknym serduszkiem ale muszę niestety prosić o zmianę statusu. W 11dpo miałam bete 50 dwa dni później już tylko 8. Dzisiaj odebrałam wyniki badania genetycznego mutacji mthfr: homozygoty c677t i a1298c. Za tydzień mam wizytę u lekarza. Na razie wiem tyle że to może tłumaczyć moje wczesne poronienia. Na razie wiem o dwóch, ale gdyby nie to że miałam jakiś super czuły test nie pobieglabym na bete i nie wiedziałabym że się udało..na teście pink nie było kreski. Także tych poronien mogę mieć za sobą wiecej😔😔😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 22:56
-
motylek1909 wrote:Też mi to przeszło przez myśl 🤔😂😂😂
Motylku, my lepiej nie kraczmy, bo nam Kicuś głowy pourywa 😂😂😂motylek1909, kic83 lubią tę wiadomość
-
Jak bardzo luteina może opóźnić @?pierwszy raz brałamjakies 11 dni, w sobotę odstawiłam , dzisiaj powinnam dostać, a zawsze jak w zegarku, ale cisza, nawet się nie zanosi, bolał brzuch od pon do soboty, wczoraj, dziś nic. Obawiam się że mi zaburzy to moje cykle
-
nick nieaktualnyMowe wrote:Cześć dziewczyny,
Wdarł mi się jakiś wirus i straciłam konto na ovufriend, poprzednio miałam nick MonM. Widnieje na liście statystyk przy 13.02 z pięknym serduszkiem ale muszę niestety prosić o zmianę statusu. W 11dpo miałam bete 50 dwa dni później już tylko 8. Dzisiaj odebrałam wyniki badania genetycznego mutacji mthfr: homozygoty c677t i a1298c. Za tydzień mam wizytę u lekarza. Na razie wiem tyle że to może tłumaczyć moje wczesne poronienia. Na razie wiem o dwóch, ale gdyby nie to że miałam jakiś super czuły test nie pobieglabym na bete i nie wiedziałabym że się udało..na teście pink nie było kreski. Także tych poronien mogę mieć za sobą wiecej😔😔😔baaardzo mi przykro! Mam nadzieję, że trafisz na porządnego lekarza, który Tobą pokieruje i za chwilę będziesz się cieszyć zdrowa ciąża :*
Mowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Jak bardzo luteina może opóźnić @?pierwszy raz brałamjakies 11 dni, w sobotę odstawiłam , dzisiaj powinnam dostać, a zawsze jak w zegarku, ale cisza, nawet się nie zanosi, bolał brzuch od pon do soboty, wczoraj, dziś nic. Obawiam się że mi zaburzy to moje cykle
-
motylek1909 wrote:A może tescik Powtórz?
W sobotę miałam bete - , więc nie sądzęA było z 13-14 dninpo owulacji więc raczej wyszlaby już?
-
Mowe wrote:Cześć dziewczyny,
Wdarł mi się jakiś wirus i straciłam konto na ovufriend, poprzednio miałam nick MonM. Widnieje na liście statystyk przy 13.02 z pięknym serduszkiem ale muszę niestety prosić o zmianę statusu. W 11dpo miałam bete 50 dwa dni później już tylko 8. Dzisiaj odebrałam wyniki badania genetycznego mutacji mthfr: homozygoty c677t i a1298c. Za tydzień mam wizytę u lekarza. Na razie wiem tyle że to może tłumaczyć moje wczesne poronienia. Na razie wiem o dwóch, ale gdyby nie to że miałam jakiś super czuły test nie pobieglabym na bete i nie wiedziałabym że się udało..na teście pink nie było kreski. Także tych poronien mogę mieć za sobą wiecej😔😔😔
Przykro mi bardzo:(( jesteśmy z Tobą!!Mowe lubi tę wiadomość
-
Tajka ja dostałam na 3 dzień wieczorem licząc od ostatniego dnia w którym brałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 23:27
Tajka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mowe przykro mi ☹️przytulam cię mocno 🤗Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mowę przykro mi 😞 dobrze, że wiesz z czym walczyć i na pewno szybko się uda zajśc w ciążę na 9 miesięcy.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Lalia wrote:Kic, wracałam teraz autem z pracy z takim uśmiechem, że takie cuda i dobre wieści dzisiaj i wiesz co mi przemknęło przez mysl?! 😁
Ale zgodnie z Twoim pragnieniem trzymam kciuki za 1 kropkę ✊
Lalia
Motylku
Ja Wam dam 😂
Nie wytrzymam jeszcze dwóch tygodni
Umówiłam się na ten czwartek na USG, żeby looknac ilość kropków w brzuchu 😘OdpuszczonaNona, Sylwucha, nikii, Lalia, motylek1909, dmg111, Koteczka82, Joan, Evelle28, luthienn, BB__Anna, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Lalia
Motylku
Ja Wam dam 😂
Nie wytrzymam jeszcze dwóch tygodni
Umówiłam się na ten czwartek na USG, żeby looknac ilość kropków w brzuchu 😘
Czekamy do czwartku 😎
Ja cały czas nie wierzę, że my mamy dwa😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 06:53
kic83, Lalia, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Mowe, najważniejsze, że znasz już przyczynę i na pewno lekarz odpowiednio Cie pokieruje. Trzymam mocno kciuki 😘
-
Cześć dziewczyny, a u mnie kryzys i czarne myśli. Przypomniałam sobie starania w 2016/2017 i opadłam z sił. Oczywiście siknelam sobie, choć wiem, ze wcześnie, to jednak w pierwszej tej szczęśliwej ciąży juz zobaczyłam dwie kreski, teraz biel...nie udało się
A tak hipotetycznie, co gdy faza lutealna trwa dłużej niż 16 dni? Czym to moze byc spowodowane?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.