Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, moim zdaniem dobrze, że idziesz wcześniej 😘
Ja ostatnio mam jakieś takie przemyślenia, że chyba warto robić usg ok 5-6 t. jak beta jest powyżej 1 000, żeby się upewnić, że kropek jest na miejscu i ile ich jest 😁 a potem już w 7t na oglądanie serduszka 💓
Nona, ja mam wrażenie, że trochę mi cycki zelżały, a delikatnie plecy pobolewają, a to oznacza tylko jedno 😑.... @ w drodze...
Mowe, przykro mi bardzo, przytulam Cię mocno i trzymam kciuki za dobrą diagnostykę, żeby kolejna ciąża to była ta 9 miesięczna 😘kic83, Sylwucha, Mowe, Ata114 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMowe wrote:Cześć dziewczyny,
Wdarł mi się jakiś wirus i straciłam konto na ovufriend, poprzednio miałam nick MonM. Widnieje na liście statystyk przy 13.02 z pięknym serduszkiem ale muszę niestety prosić o zmianę statusu. W 11dpo miałam bete 50 dwa dni później już tylko 8. Dzisiaj odebrałam wyniki badania genetycznego mutacji mthfr: homozygoty c677t i a1298c. Za tydzień mam wizytę u lekarza. Na razie wiem tyle że to może tłumaczyć moje wczesne poronienia. Na razie wiem o dwóch, ale gdyby nie to że miałam jakiś super czuły test nie pobieglabym na bete i nie wiedziałabym że się udało..na teście pink nie było kreski. Także tych poronien mogę mieć za sobą wiecej😔😔😔
Bierzesz metyle? Folian, B12 i B6? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Objawy ustały u mnie. Tylko bil gardła.
8dpo
A jak się macasz po piersiach to nic? Wiesz każda jest inna, kłujesz się w tłusty czwartek?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, robisz betę w 10 dc ze względu na tą mutację i heparyne??
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, a jak beta nie wyjdzie Ci 10 dpo, wiadomo że może być za wcześnie, to będziesz powtarzać do terminu miesiączki??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Bierzesz metyle? Folian, B12 i B6?
Jeszcze nie, ale na pewno zacznę, wczoraj dopiero właśnie się o tym dowiedziałam, więc do północy czytałam o tym i dzisiaj idę do apteki po metyle i nie wiem czy acard od razu też, bo ta mutacja jest odpowiedzialna za zakrzepice. Dobrze myślę ?Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Mowe ale mutacje mthfr ma połowa społeczeństwa, łykaj metylowany kwas foliowy i tyle.
To są ciąże biochemiczne, nie poronienia, nie muszą mieć związku z mutacją dotyczącą kwasu foliowego.
Tak tak biochemiczne, muszę poczekać na interpretacje lekarza i przestać czytać dr google bo można się nieźle nakręcić. Widzę że Ty masz heterozygote ponoć te homo są trudniejsze, ehhh nie ma co snuć domyslow tylko muszę poczekać na wizytę u Pani dr. -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:a nie wiem, mialamm 5dpo plamienie i sie nie powtorzylo, cycki roznie raz bolą raz nie, ale w brzuchu nic, plecy/krzyż nic...8dpo dzis. Bede sikac na test 9dpo i beta tez tak czy siak 10dpo
A powiedz mi proszę acard i heparyna są w przypadku hetero czy homozygoty też ? -
OdpuszczonaNona wrote:Zulugula, no szkoda bardzo ale wez wypisz plan jakie suple/jakie bdania/sport co robisz teraz
raczej nic szalonego. zmieniam zwykle na metyle i chce zbadac się w kierunku trombofilii wrodzonej. odżywiać zdrowo się odzywiam, ja niesportowy czlowiek jestem ale dbam żeby ruch byl .
serioo nie chce mi się juz. ja wiem że to wciąż krotko ale bolesne jest to że prawie mija rok odkad stracilam ciążę a tak naprawde to byl dopiero 5cs po stracie, bo albo torbiele albo polip, jak nie urok to sraczka 💩OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualny