Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:dla wszystkich marcówek, które zaciążą w tym właśnie miesiącu:
"Wraz z rozpoczęciem wiosny budzi się także popęd płciowy. Z tego powodu w polszczyźnie wyodrębnił się nawet czasownik marcować się, nazywający czynności godowe. Pierwotnie dotyczył on wyłącznie zwierząt, z czasem jednak w imię szeroko pojętej eufemizacji przeniesiono go także na ludzi. Marzec sprzyja marcowaniu – życzliwa wiosenna pogoda sprawia wszakże, że można już w tym miesiącu myśleć o nieskrępowanych schadzkach na świeżym powietrzu. Należy jednak uważać, gdyż zimowa aura może nam jeszcze dać się trochę we znaki w tym czasie. Być może zatem warto się przed tym wysmagać brzozowymi witkami bądź co najmniej napić się szklanki soku z brzozy. Wszystko rzecz jasna dla zdrowotności!"
ha ha ha możecie się smagać brzozowymi witkami Mężów
Czyli w marcu nie bzykamy tylko się marcujemy 😋
Do tego to mój miesiąc, więc chętnie wymarcuje jakiegoś bobasa 😁kic83, Sylwucha, Koteczka82, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Dziewczyny zerknięcie na moje wyniki proga z dzisiaj? 7dpo.
https://naforum.zapodaj.net/8ddd05875771.jpg.html
No, no... Z tego może być ciążaUlaa, Lalia, Marti29 lubią tę wiadomość
-
Tak dziewczyny! Wszystko ok, pęcherzyk jest 😊 jeden hihi ale jest! Najważniejsze ze w macicy. Bałam się Żr to pozamaciczna.
Bardzo wczesna ciąża, prawdopodobnie według gina o tydzień spóźniona owulacja. Dostałam duphaston bo cysta na jajniku(możliwe ze po owulacji jeszcze i się wchłonie) i luteinę dopochwowa ze względu na mięśniaka. Kolejna wizyta 4 marca.
Dzięki za kciuki ❤️ jesteście niezastąpione 🤩🤩Sylwucha, Koteczka82, Lalia, Anamaya, dmg111, Kitka_87, StarającaSię, Nynka, OdpuszczonaNona, doomi03, boo123, Evelle28, Pszczolka36l, kic83, motylek1909, BB__Anna, kkasia, ladySiSi, Reikja, Nera lubią tę wiadomość
-
bebetka.b wrote:Tak dziewczyny! Wszystko ok, pęcherzyk jest 😊 jeden hihi ale jest! Najważniejsze ze w macicy. Bałam się Żr to pozamaciczna.
Bardzo wczesna ciąża, prawdopodobnie według gina o tydzień spóźniona owulacja. Dostałam duphaston bo cysta na jajniku(możliwe ze po owulacji jeszcze i się wchłonie) i luteinę dopochwowa ze względu na mięśniaka. Kolejna wizyta 4 marca.
Dzięki za kciuki ❤️ jesteście niezastąpione 🤩🤩bebetka.b, Lalia lubią tę wiadomość
-
bebetka.b wrote:Tak dziewczyny! Wszystko ok, pęcherzyk jest 😊 jeden hihi ale jest! Najważniejsze ze w macicy. Bałam się Żr to pozamaciczna.
Dzięki za kciuki ❤️ jesteście niezastąpione 🤩🤩
Bebetka super wieści!!! Rośnijcie zdrowo 😁bebetka.b lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:Wszystkim gratuluję ładnych beta i życzę cudownej ciąży. Ja dzisiaj zrobiłam test żeby zobaczyć czy ovitrelle się wypłukał z organizmu i jest jedna kreska
Ile po zastrzyku jesteś?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki podpowiedzcie coś. Byłam w poniedziałek u gina na monitoringu i wszystko było ok. A dzisiaj rano podczas stosunku zabolało mnie tam w środku i wogole jakoś tak nie komfortowo się czulam. Pomyślałam że może nie byłam dobrze nawilżona, ale teraz też odczuwam chwilami takie dziwne pobolewaniA. Myślicie że może się tam dziać po badaniu? I wszystko jest ok? Ostatni stosunek był w niedzielę no i dzisiaj. Raczej nie odczuwam żeby mogła być to infekcja bo nic mnie nie piecze, a poza tym nie mam skłonności do tego. Kurcze martwię się bo zaczelam stymulację i szkoda by mi było tego cyklu. Jutro idę w sumie do gina na kolejny monit to najwyżej mu o tym powiem.
-
dmg111 wrote:Ula, większy prog niż ja przy ciazy! Może rosną nam drugie bliźniaki?! 👶👶❤️❤️❤️
O jaaa 😄
No jak będą bliźniaki to pokocham jak swoje 😂
Ale jednak wyznaję zasadę co za dużo to niezdrowo 😂😂
Za kilka dni zrobię betę i zobaczymy co tam się dziejeLalia, Nynka, Koteczka82, dmg111, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:8 dni i test bielutki ani cienia nie ma
Ata to jeszcze wcześnie bądź dobrej myśli ✊Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Tak wyglądają moje wyniki dzisiejszych badań. Poprosiłam Morwę na marcowym wątku o ocenę a co wy myślicie? Jest ok?
Insulina:
na czczo 10,4 uU/ml norma 2,6-24,9
po 1 godz 42,5 uU/ml
po 2 godz 40,3 uU/ml
Glukoza:
na czczo 73mg/dl norma 70-99
po 1 godz 89mg/dl
po 2 godz 87 mg/dl norma <140
Tsh 1,17
ft4 18,3 pmol/l norma 12-22,00
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:MalaMi piekna beta❤
Bebetka rosnij zdrowa❤
Boo123 ja mimo że pms szaleje, cyce bola jak co cykl, śluz sie pojawil standardowo przed @ kupilam test...także lepiej żebym czekala na @ bo szkoda testu😂
Nynka te objawy mogą być i ciążowe 😁 nasza maksyma, póki @ nie ma jest jeszcze nadzieja, także wiesz o co chodzi 😂
U mnie właśnie zupełnie odwrotnie niż zawsze, zero bólu cycków, ale nastrój mam dzisiaj fatalny. Zjazd humoru totalny, także to może być zwiastun nadchodzącej @.
Dzięki Nona że wierzysz we mnie 🙂Nynka, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Anet.kaa wrote:dr Szewczuk. Ma same dobre opinie, dużo to babek którym prowadził ciąże, ale też sporo takich które doprowadził do tej ciąży - głownie dzięki unormowaniu hormonów jak wnioskuje po komentarzach
Liczę na niego bardzo, i liczę również że będzie prowadził moją ciąże nie jedną! i mam go po sąsiedzku
On przyjmuje na Pięknej tak? Bo nie wiem czy dobrze wynalazłam też bym w sumie miala nawet blisko bo ja z trójkąta obecnie 😋... Dobrze mieć go na uwadze -
nick nieaktualny