Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Obudziły mnie lekkie mdłości.. Możliwe, że to przez ten wysoki progesteron.. Ale uczucie niezbyt fajne 😄 i sutki mnie szczypią/bolą /czuć je, a cycki raczej flaki, nie są napompowane jak w poprzednich cyklach, ale to też może wynik wysokiego proga.
Lalia, Wik89, bebetka.b, Koteczka82, Marti29, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Obudziły mnie lekkie mdłości.. Możliwe, że to przez ten wysoki progesteron.. Ale uczucie niezbyt fajne 😄 i sutki mnie szczypią/bolą /czuć je, a cycki raczej flaki, nie są napompowane jak w poprzednich cyklach, ale to też może wynik wysokiego proga.
Trzymam mocno kciuki żeby to było bobo ✊🍀 -
Lalia wrote:Trzymam mocno kciuki żeby to było bobo ✊🍀
Postanowiłam, że jutro pojadę do laba na krew, zrobię proga na pewno i betę z nadzieją, że już może coś wskaże jeśli będzie ciąża 🙏
W tamtym cyklu robiłam w 10dpo i bałam się, że za wcześnie, ale ciąży i tak nie było więc nie miało prawa nic wyjść 😂
Szczerze mówiąc, w tym cyklu olałam wszytko, nie robiłam owulaków, zapominałam o suplach, na urlopie codziennie alko i seks na spontanie nie patrząc na to czy płodne czy owulacja.. Więc jeśli nie skończy się to ciążą to nawet nie będę miała pretensji do kosmosu 😂Lalia, Nera lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Postanowiłam, że jutro pojadę do laba na krew, zrobię proga na pewno i betę z nadzieją, że już może coś wskaże jeśli będzie ciąża 🙏
W tamtym cyklu robiłam w 10dpo i bałam się, że za wcześnie, ale ciąży i tak nie było więc nie miało prawa nic wyjść 😂
Szczerze mówiąc, w tym cyklu olałam wszytko, nie robiłam owulaków, zapominałam o suplach, na urlopie codziennie alko i seks na spontanie nie patrząc na to czy płodne czy owulacja.. Więc jeśli nie skończy się to ciążą to nawet nie będę miała pretensji do kosmosu 😂Lalia, Ulaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Lalia kochana. Przytulam.
Lalia lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyLalia wrote:Cześć dziewczyny,
Co prawda zmierzylam dzisiaj tempke 2 h przed czasem ze względu na pracę, ale to tak wyraźny spadek, że nie ma co mówić że to kwestia godziny pomiaru czy jakiejkolwiek implantacji itd.
Wczoraj 13 dpo test czułości 20 biały, dzisiaj 14 dpo i temperatura spadła poniżej linii. Znając siebie oceniam na 95%, że @ zawita jeszcze dzisiaj max jutro.
Nie powiem, bo smutno w ch***j.
Lalia, ściskam mocno Kochana 😘 Mam nadzieję, że marzec będzie Twój ✊Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Kitka ja w tym cyklu po owulacji nie czulam prawie w ogole piersi, tzn byly mniej powiekszone niz zwykle w fazie lutealnej i nie bolaly tak bardzo w dotyku. Takie troche flaki jak to czasem jest przed @ wiec mialam pare razy mysl, ze to chyba niestety cykl bezowulacyjny. A tymczasem pozytyw a dzis prog juz ponad 36 ng/ml 😁
Te piersi to zaskoczenie
Z objawów, ktore zaobserowalam przez ostatnie pare dni, to pieczenie samych sutkow, male uklucia, ciagniecia w brzuchu, w pachwinach. I okropna cera ale to tez objaw pms. To wszystko
U mnie dziś 9 dpo, a cycki jak nijakie były tak są 🤣 Ale progesteron mnie uspokoił, że jest z nim dobrze i że jego poziom świadczy o odbytej owulacji, bo bardziej byłabym zdołowana, że mam cykl bezowulacyjny niż, że nie wyszło.
Ja od wczoraj czuję chwilami jakieś gmeranie w brzuchu, ale nie nakręcam się, przy moim PAI nawet jak doszło do zapłodnienia może być problem z zagnieżdżeniem jednak.Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny 😘 kochane jesteście 😘
Przyznam Wam szczerze, że bardziej od porażki, boli mnie to że znowu będę musiała powiedzieć mężowi że się nie udało 😣 bo wiem jak to przeżywa 😘 -
Lalia wrote:Dzięki dziewczyny 😘 kochane jesteście 😘
Przyznam Wam szczerze, że bardziej od porażki, boli mnie to że znowu będę musiała powiedzieć mężowi że się nie udało 😣 bo wiem jak to przeżywa 😘 -
nick nieaktualny
-
Sylwia, nie robił. Poruszaliśmy ten temat i nie było ciekawie. Po prostu wiem, że sam musi do tego dojść.
Nona, ja u siebie nie zmieniam nic, ale dla męża planuje kupić mace i fertilman plus. Staramy się 9 miesięcy, od początku mowilismy ze po roku zaczniemy szukać przyczyn jak się nie uda. Dam mu teraz suple na 3 miesiące, jak w tym czasie nie zajdę w ciążę, to nie będzie miał żadnego argumentu żeby nie zrobić badań, bo każdy jeden lekarz mu to powie.
Wiem, że każda z Was by zrobiła pewnie inaczej, ale ja chce zrobić właśnie w ten sposób, nic na siłę i wbrew nam.
Jedyne co, to się zastanawiam czy nie zrobić lh, fsh, estradiol i testosteron. Mogę to zrobić w 3 dc wszystko razem??OdpuszczonaNona, Sylwucha, Kitka_87, Wik89, Koteczka82, Gagatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia
jak Ci przyjdzie okres to dopiero będzie mi przykro.
A może pokryj bzyki z monitem? Tak dla własnej ciekawości, masz możliwość?OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Sylwia, nie robił. Poruszaliśmy ten temat i nie było ciekawie. Po prostu wiem, że sam musi do tego dojść.
Nona, ja u siebie nie zmieniam nic, ale dla męża planuje kupić mace i fertilman plus. Staramy się 9 miesięcy, od początku mowilismy ze po roku zaczniemy szukać przyczyn jak się nie uda. Dam mu teraz suple na 3 miesiące, jak w tym czasie nie zajdę w ciążę, to nie będzie miał żadnego argumentu żeby nie zrobić badań, bo każdy jeden lekarz mu to powie.
Wiem, że każda z Was by zrobiła pewnie inaczej, ale ja chce zrobić właśnie w ten sposób, nic na siłę i wbrew nam.
Jedyne co, to się zastanawiam czy nie zrobić lh, fsh, estradiol i testosteron. Mogę to zrobić w 3 dc wszystko razem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2020, 09:33
Kitka_87, Lalia, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Marzenia wrote:Koteczko,ale dopiero dzisiaj u Ciebie 6dpo,to nie za wcześnie na@?
U mnie plamienia przed @ potrafiły się zaczynać już od 19dc ☹️ w poprzednim cyklu wzięłam luteine od 16dc i nie miałam plamienia a w tym czekałam na monit czy ovu była i zaczęłam brać dopiero od 18dc i chyba za późno ☹️
Dzisiaj na zewnątrz na razie czysto, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia i wieczorem jak będę zakładać luteine. Nie chcę grzebać w środku więcej niż muszę.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lalia, przykro mi, ściskam wirtualnie i już trzymam kciuki za kolejny cykl. Polecam fertilman plus bo nam się udało właśnie z nim, nie wiem czy to na pewno przez to ale jednak. Brał je miesiąc i się udało.
I jeśli nie macie monitu spróbujcie współżyć cały cykl. Owulacja naprawdę może się przesunąć.. może być pecherzyk na usg ale nie pęknąć w tym dniu tylko za trzy dni. Jaka macie pewność ze jest tak jak mówi lekarz podaczas monitu? Albo jaka macie pewność ze jest tak jak mówią testy owu lub temeratura?
Nasze organizmy są nieprzewidywalne. Natura jest nieprzewidywalna.
Widzicie ze dmg zaszła w cyklu bezowulcyjnym zdaniem lekarza. 😊
Nam się udało gdy był seks cały cykl i owulacja się przesunęła o tydzień. W życiu bym nie przypuściła bo mam regularne cykle.
Wiem ze chłopy nie chcą się kochać. Niestety takie czasy? Wiek? Styl życia? Nie wiem co. Ale co 3 dni to nikt chyba nie umrze od tego. Jeśli się kochacie to partner powinien to zrozumieć.
Ulaa, dmg111, Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
Lalia my tez jakos od 1,5 miesiaca łykalismy oboje tę macę, mysle ze warto! duzo dobrego sie u o niej naczytalam
Kitka ja mam tez PAI hetero, biore od pozytywnego testu acard na noc. Poki co okKitka_87, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023