Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia wrote:Polecam szczotke do twarzy bo fajnie czysci twarz (sama mam z braun z roznymi rodzajami szczoteczek) a czasem nie widac tych mikro zatkanych kanalikow. Te podskorne albo same znikaja albo mozna isc do kosmetyczki na te czyszczenie twarzy to ona to przekluje i zrobi tak zeby blizny nie bylo. Ale brac te bez kwasow bo na pewno nie mozna ich uzywac w trakcie ciąży .
no nie bardzo, bo jak są aktywne stany zapalne na twarzy to rozsieją się bardziej. Tak samo nie można peelingów mechanicznych.Nynka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ale cudo👶❤😍❤👶 jak na moje oko to jeden syn a co do drugieg to jeszcze się zastanawiam bo mam wątpliwości 😉 chcę wirusy 🙏🙏
Ale czad! 😊 Ciekawa jestem co to będzie 😎
Podsyłam wiruski 😘😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 14:13
Morwa, Lalia lubią tę wiadomość
-
Joan wrote:no nie bardzo, bo jak są aktywne stany zapalne na twarzy to rozsieją się bardziej. Tak samo nie można peelingów mechanicznych.
Tak samo nie powinno sie dotykaj swojej twarzy bo dotkniesz stanu zapalnego to go tez reka rozsiejesz. To tez nie jest tak ze sama szczoteczka dziala cuda ale tez trzeba uzywac roznych kremow. Ja za kazdym razem myje te szczotki przed i po uzywaniu a jak skore sobie przeczyscilam to potem ja waciekiem czyszcze jakimiś antybakteryjnym a potem jakis krem nawilzajacy tylko nie olejisty tylko nawilzajacy zeby nie zatykac porow olejkiem a nawilzyc skore.Staranie od 2017
03.2020- cb
Ona:28lat
endomkit ✅ (jest ok)
Amh 3.2 ✅
HSG- jeden jajowód niedroznny ale ponoć odetkany ✅
Mthfr_1298A>C układ heterozygotyczny
PAI+1 4G układ heterozygotyczny
On:33lat
Morfologia 3%
Koncentracja: 277.58 mln/ml
Całkowita liczba w ejakulacie: 721.72 mln/ml
Start klinika: lipiec 2024
sierpień IUI ❌
Wrzesień: rozpoczynamy iVF
Październik: punkcja - pobrano 12, dojrzałych 11, zapłodniono 6 (zgodnie z dofinansowaniem),
2 zarodki (5.1.1 oraz 5.2.1)
25 Listopad: transfer+embryoglue - beta 0
23 Grudzień: transfer+embryoglue - beta 0
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
nick nieaktualnyDziewczyny, dziwny mam ten cykl i chcę, by jak najszybciej się skończył...
Moje cykle trwają 26-27 dni. Dziś jest 29 DC, niby 12 dpo. Ale nie bardzo wierzę w moje pomiary temperatury... Nigdy nie miałam takich wysokich. Trochę byłam przeziębiona, może dlatego.
Możecie zerknąć w mój wykres i powiedzieć, co o nim myślicie. ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Dziewczyny, dziwny mam ten cykl i chcę, by jak najszybciej się skończył...
Moje cykle trwają 26-27 dni. Dziś jest 29 DC, niby 12 dpo. Ale nie bardzo wierzę w moje pomiary temperatury... Nigdy nie miałam takich wysokich. Trochę byłam przeziębiona, może dlatego.
Możecie zerknąć w mój wykres i powiedzieć, co o nim myślicie. ?
jak dla mnie 7 lub 8 dpo mogłaś mieć zagnieżdżenie
zrób testOla_45 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:jak dla mnie 7 lub 8 dpo mogłaś mieć zagnieżdżenie
zrób test
Tego dnia jak miałam taki skok temperatury, to słabo się czułam, brzuch mnie pobolewal. Więc nie biorę tego na serio. -
Andzia wrote:Polecam szczotke do twarzy bo fajnie czysci twarz (sama mam z braun z roznymi rodzajami szczoteczek) a czasem nie widac tych mikro zatkanych kanalikow. Te podskorne albo same znikaja albo mozna isc do kosmetyczki na te czyszczenie twarzy to ona to przekluje i zrobi tak zeby blizny nie bylo. Ale brac te bez kwasow bo na pewno nie mozna ich uzywac w trakcie ciąży .
Mam dwie szczoteczki... Braun ta z wymiennymi szczotkami i mam forea soniczna... Jak widać po moim zdjęciu czasem nawet i dwie szczoteczki nie pomogaJA 34l, starania 2lata.
11.2019 laparo torbieli endom. obu jajników
19.12.2020 - 12dpo ⏸️
21.12.2020 - 14dpo - beta 60,74 prog. 28,880
23.12.2020 - 16dpo - beta 147,41 prog. 16,630 (kropek 2mm)
28.12.2020 - 21 dpo - beta 1447,12 🤩🤩🤩 prog. 26,830
07.01.2021 - fasolka 4,7mm i mamy ♥
03.07.2020 INV 😔
23.07.2020 HSG
AMH 0,5
MTHFR_667C>T hetero
MTHFR_1298A>C hetero
PAI-1 4G hetero
ANA,ASA.AOA ujemne
KOAGULANT TOCZNIA ujemny
KIRy Genotyp AA.
HLA-C meża C2 homoz.
Komórki NK: 18,42%, 315 ul (liczba)
Aktywność NK: 25,4%
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Faktycznie tak jak Kic mówi, mogło to być zagniezdzenie. Rozumiem Cię doskonale z tymi testami, też nie lubię i trochę się boję, ale Ty moja droga chyba powinnaś jednak siknąc chyba że przez 9 miesięcy kolejne będziesz się bała? bo ja coś czuje w kościach że może to być Sudecki bejbiczek
Mówiąc szczerze, trochę mi to burzy moje planowanie.. bo miałam zamiar w przyszłym cyklu porobić sobie badania różne... Ale zobaczymy, co przyniesie życie. W każdym razie nie mam zamiaru się załamać, bo mam i plan A i plan B. Któryś musi wypalić. 😊 No może kupię test jeszcze dzisiaj... -
Sylwucha nie zapomnij o mnie z wiruskami 😉💪
Sylwucha lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Kamcia wrote:Mam dwie szczoteczki... Braun ta z wymiennymi szczotkami i mam forea soniczna... Jak widać po moim zdjęciu czasem nawet i dwie szczoteczki nie pomoga
Niestety ale nie dla kazdego wszystko jest dobre. Ja mam taka skore ze moge uzywac kremow z kwasem i mi pomagają a jak moja siostra uzyla tego samego kremu to jej stany zapalne powychodzily. Jak chce sie profesjonalną diagnostyke to nikt inny jak dermatolog bo na kazdego co innego dziala mozna sobie tez badajze oklady z rumiankow robic. No przeróżne rzeczy testowalam bo moja twarz to pieta Achillesa od gimnazjum a ze duzo obelg niestety sie nasluchalam jak to ja wygladam ze mam swira na punkcie mojej twarzyStaranie od 2017
03.2020- cb
Ona:28lat
endomkit ✅ (jest ok)
Amh 3.2 ✅
HSG- jeden jajowód niedroznny ale ponoć odetkany ✅
Mthfr_1298A>C układ heterozygotyczny
PAI+1 4G układ heterozygotyczny
On:33lat
Morfologia 3%
Koncentracja: 277.58 mln/ml
Całkowita liczba w ejakulacie: 721.72 mln/ml
Start klinika: lipiec 2024
sierpień IUI ❌
Wrzesień: rozpoczynamy iVF
Październik: punkcja - pobrano 12, dojrzałych 11, zapłodniono 6 (zgodnie z dofinansowaniem),
2 zarodki (5.1.1 oraz 5.2.1)
25 Listopad: transfer+embryoglue - beta 0
23 Grudzień: transfer+embryoglue - beta 0
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
Motylku
co u Ciebie,jak w domu?Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak, kup test i trzymaj w pogotowiu bo wykres wygląda obiecująco 🤗
Sylwia, nie mogę się na patrzeć na te okruszki 😍Sylwucha, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Marti29 wrote:Sylwucha ja tez chce wiruski 😊 przecudne sa Twoje kropki 😍 marza mi sie tez blizniaki 😊
Marti29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Dziewczyny, dziwny mam ten cykl i chcę, by jak najszybciej się skończył...
Możecie zerknąć w mój wykres i powiedzieć, co o nim myślicie. ?