Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:16,19
Biochem 😖
Także czekam na krwawienie... Oby jak najszybciej, bo nie chcę stracić zbyt wiele czasu.dmg111 lubi tę wiadomość
-
Edyciak ja też uważam, że to że beta jest niska nie znaczy od razu biochemu.powtorz za dwa dni albo zatestuj. A jak nie chcesz się stresować to za 4 dni.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
doomi03 wrote:Edyta rozumiem sceptycyzm i ze nie chcesz się przedwcześnie cieszyć, ale nie przekreslalabym jeszcze tej ciąży. 13 dpo beta ma prawo być jeszcze niska, nie zawsze jest od razu za przeproszeniem wyj*bana w kosmos. Pozostałym dziewczynom ostatnio też zdazaly się niskie bety na początku, nawet się jedna bala ze ma niższa niż dziewczyny które mialy młodsza ciążę od niej, ale ostatecznie beta z czasem już przyrastala ładnie. I jak już nie raz bylo mówione, na tym etapie nie ważna jest wartość tylko przyrost, także wyganiam Cie koniecznie na betę za dwa dni.
I proszę tu niezlowrozyc być może będzie dobrze trzymamy za to kciuki
Dokładnie tak, podpisuje się dwoma rękoma!
Zrób betę za 2/3 doby i zobacz jaki jest przyrost.
Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja stwierdziłam że jeszcze dzisiaj wezmę luteine i jutro rano powtórzę test zobaczymy co wyjdzie najwyżej przedłużę cykl o 1 dzień a to w sumie żadna różnica. Co prawda nie robię sobie nadziei ale mówią że ta umiera ostatnia.
Edyciak lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
kic83 wrote:Dokładnie tak, podpisuje się dwoma rękoma!
Zrób betę za 2/3 doby i zobacz jaki jest przyrost.
Ja rowniez trzymam kciuki za przyrost. I koniecznie zrob powtorke za 2dni. Wierze ze bd juz piekna i w Twoim brzuszku zamieszkalo malenstwo na 9 miesiecy 😍😍😍😍😍Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:18
Koteczka82 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Justa91 wrote:Ja rowniez trzymam kciuki za przyrost. I koniecznie zrob powtorke za 2dni. Wierze ze bd juz piekna i w Twoim brzuszku zamieszkalo malenstwo na 9 miesiecy 😍😍😍😍😍
A moze byc tez tak ze bylo pozniej zagniezdzenie wiec trzeba byc dobrej mysliZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
.
Edyciak lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:A wlasciwie jak to z tym zagniezdzeniem jest? Do 12 dni trwa czy moze troche dluzej? Bo jak sobie licze u mnie kiedy bylo bzyku, ile czasu mogly najdluzej wytrzymac żolnierze, najdluzszy czas zagniezdzenia to jaios srenio mi sie to kalkuluje z moim opoznieniem i dziwnym testem -.-
Jutro wyrywam sie ze szpitala i lece kupic ClearBlue i jakis zwykly tanszy -
Rożaa wrote:Kic83 we wcześniejszych postach wspominałaś że masz do polecenia ćwiczenia dla ciężarnych. Mogłabyś się podzielić?😉
No jasne, wpisz w YouTube:
Gymbreak trening dla kobiet w ciąży Szymon Gaś &Katarzyna Kępka
40 weeks od fitness prenatal workout series with Lauren Griffith
bodyfit by amy pregnancy
Trening fitness ciąża
Denise Austin prenatal cardio workout fit and firm pregnancyRożaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Mieszkam w Holandii, tutaj to nie jest takie proste jak w PL 😅
Dopiero jak kolejne testy nie dadza mi pozytywnej odpowiedzi moge isc do rodzinnego (bo mam podstawe, okresu nie ma nadal) i da skierowanie na bete hcg
Skomplikowane, troche pod gorke ale tutaj ciaze pptwierdzaja testami z moczu, nawet na wizycie u poloznej. A ciaza jest przez nich prowadzona od 12 tygodnia dopiero, no chyba ze sie pojdzie do polskiej poloznej
Choć powiem ci, że sama jestem ciekawa, co u ciebie wyjdzie... Bo sorry, ale z tak wczesnego bzykania jest mało prawdopodobne że coś wyjdzie... Raczej chyba stres tu zadziałał. -
nick nieaktualnyNo dobrze jednak oficjalnie po proszę 🍷
Kupiłam test z myślą o jutrze a tu właśnie puk puk skurcz witaj ponownie małpo.
No cóż, jest ok. Nadzieja się urodziła ale czułam że tu nic ciążuni nie zwiastuje.😊
Tak jak mówiłam marzec jest wolny od doszukiwania czegokolwiek, ale w planach są badania.
W kalendarzu wpisuje dzień pierwszy na jutro, ale czy prolaktyne mogę iść sprawdzić w piatek?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Edyciak, nie chce Cię nakręcać, ale moja koleżanka dzień po terminie @miała betę 80, czyli mniej niż 100, a wczoraj urodziła synka 😉
Edyciak, kkasia, Omon, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Hej 🙂
32dc i nadal @ brak 💚 albo jestem w ciąży albo rozkłada mnie grypa, bo jestem totalnie wypruta (na tego typu objawy ciąży chyba jednak za wcześnie, więc rozum mówi, że to grypa).
No nic, kupię dziś test i jutro będę wiedziała 😁SzalonaOna, kkasia lubią tę wiadomość