Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Sylwia jesteś z Opola, tak? Mieszkałam tam jakieś trzy lata temu przez rok😊 fajne miasto, chętnie bym tam wróciła 🥰
boo123 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ja już dziś idę spać, chyba się podświadomie denerwowuje wynikami tego nifty.
Dawno nie byłam taka zła i smutna jak dziś.
Dobrej i spokojnej nocy wszystkim bez bólów brzucha i plamień!
😴 -
Annia wrote:Też właśnie myślę, że może kiedyś siedziałyśmy w poczekalni i nawet nie wiedziałyśmy o sobie. Hihi.
A do którego gina chodzisz? N, T czy G?Annia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Oj to Cię wywiało daleko od rodzinki. Jedyne co mi się nie podobało tam , to mentalność niektórych Opolan i ich nastawienie do ludzi z okolicznych miejscowości. Jakby uważali się za lepszych bo mieszkają w "wielkim mieście" Opole😄 ale to były wyjątki, bo ogólnie fajnych znajomych mam w Opolu 🙂
Masz dużo racji, co do tej mentalności. Poznałam też cudowne osoby, ale szczególnie widać było te podzialy wśród młodzieży. -
Sylwucha wrote:Wiesz co nie widzę tego zaproszenia, ale wysłałam Tobie. Chyba, że coś źle robię...
A do którego gina chodzisz? N, T czy G?A ty?
Napisało mi, że wysłano zaproszenie. Hmm... Ale twoje doszło już zaakcpetowałam, dziękuję. :*Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ja chodzę do N.
A ty?
Napisało mi, że wysłano zaproszenie. Hmm... Ale twoje doszło już zaakcpetowałam, dziękuję. :*
Od początku przypadł mi do gustu. Poza tym bardzo nas wspierał jak się okazało, że K ma morfologie 0%
Coś czuję, że pewnie siedziałyśmy razem w poczekalni 😊 Był czas, że bywałam tam bardzo często, szczególnie jak chodziłam na monitoring. -
Sylwucha wrote:Ja też do N 😊
Od początku przypadł mi do gustu. Poza tym bardzo nas wspierał jak się okazało, że K ma morfologie 0%
Coś czuję, że pewnie siedziałyśmy razem w poczekalni 😊 Był czas, że bywałam tam bardzo często, szczególnie jak chodziłam na monitoring.No mi tez on bardzo się "spodobał" - lubię jego styl bycia, doszło do tego, że nawet lubię chodzić do ginekologa.
Edit: on też mnie bardzo wspierał, że po tej całej mojej historii z cp, to nie jest tak źle, jak inni ginekolodzy mi mówili. Plus robił mi drożność i ten cykl był szczęśliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 21:43
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Haha! No nie! Ja tak samo jak chodziłam na monitoring to byłam tam po 3 razy w tygodniu.
No mi tez on bardzo się "spodobał" - lubię jego styl bycia, doszło do tego, że nawet lubię chodzić do ginekologa.
Edit: on też mnie bardzo wspierał, że po tej całej mojej historii z cp, to nie jest tak źle, jak inni ginekolodzy mi mówili. Plus robił mi drożność i ten cykl był szczęśliwy.
Mi się bardzo podoba jego styl bycia i podejścia do par. Tak w ogóle też zaczęłam lubić chodzenie do gina 😉 Jak robił mi usg i okazało się, że bliźniaki i zobaczył moją minę. Mówi: spokojnie, moje pierwsze, to też bliźniaki 😉Annia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:No nie mogę 😊 Ale się znalazłyśmy 😊 Ale mam emocje 😊
Mi się bardzo podoba jego styl bycia i podejścia do par. Tak w ogóle też zaczęłam lubić chodzenie do gina 😉 Jak robił mi usg i okazało się, że bliźniaki i zobaczył moją minę. Mówi: spokojnie, moje pierwsze, to też bliźniaki 😉A co ile masz teraz wizyty? Pewnie częściej bo bliźniaki?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kiedy byłaś ostatnio? Ja jak byłam w środę przez to krwawienie, to byłam w szoku- pełna dezynfekcja, no i nie wpuszczają osób towarzyszących. Teraz mam wizytę 6.04 żeby sprawdzić czy wszystko się unormowało...
-
Sylwucha wrote:Kiedy byłaś ostatnio? Ja jak byłam w środę przez to krwawienie, to byłam w szoku- pełna dezynfekcja, no i nie wpuszczają osób towarzyszących. Teraz mam wizytę 6.04 żeby sprawdzić czy wszystko się unormowało...
Ojej! Nie widziałam, że miałaś krwawienie!Czy wszystko się uspokoiło? Wiadomo skąd?
A dzwoniłaś do N. bezpośrednio czy na rejestrację w takiej sytuacji?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Właśnie byłam 9.03 i miałam być 6.04, ale we wtorek wieczorem pojawiło się plamienie, a rano krew i pojechaliśmy w środę. On powiedział, że dopóki się nic nie dzieje, to nie ma potrzeby częstszych wizyt.
-
Annia wrote:Ja byłam w ten poniedziałek - było super z tą dezynfekcją, byłam tylko ja, położna w rejestracji i N. Żadnej pacjentki innej nie spotkałam ani przy wejściu ani przy wyjściu, co mi się bardzo podobało (wiadomo, unikam kontaktów).
Ojej! Nie widziałam, że miałaś krwawienie!Czy wszystko się uspokoiło? Wiadomo skąd?
A dzwoniłaś do N. bezpośrednio czy na rejestrację w takiej sytuacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 22:07
-
Sylwucha wrote:Zadzwoniłam na rejestrację, ale do niego też mam kontakt gdyby coś. Bez problemu mnie przyjął. Krwawienie się uspokoiło, jest tylko brązowy śluz. Na szczęście z maluchami jest ok. Prawdopodobnie pękła jakaś żyłka. Na USG nic nie bylo widać. Także uspokoił mnie i kazał tydzień leżeć żeby to się wszystko wchłonelo. Bylam tak zastosowana, że się rozpłakałam przy pielęgniarce...
Ja też mam wizyty co 4 tygodnie - następnym razem idę 20 kwietnia.
A robisz prenatalne z PAPPą gdzie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Kochana nie dziwię Ci się, ale dobrze, że wszystko w porządku wyszło na USG i z maluchami jest okej. Bardzo współczuję Ci tego całego stresu.
Ja też mam wizyty co 4 tygodnie - następnym razem idę 20 kwietnia.
A robisz prenatalne z PAPPą gdzie? -
Sylwucha wrote:Prenatalne robię w femminie. We wtorek jadę na pobranie krwi, a 9.04 usg. Słyszałam, że tam mają b. Dobry sprzęt. Też tam robiłaś?
W Femminie będziesz robić u dr P. czy u kogoś innego?
Ja się pytałam N. to polecał oba miejsca tak samo i padło na Medi, bo tam koleżanki też robiły.
Będę trzymać za prenatalne twoje mocno kciuki! Ciekawe czy uda się podglądnąć płeć!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ja robiłam w Mediclinice u dr W.
W Femminie będziesz robić u dr P. czy u kogoś innego?
Ja się pytałam N. to polecał oba miejsca tak samo i padło na Medi, bo tam koleżanki też robiły.
Będę trzymać za prenatalne twoje mocno kciuki! Ciekawe czy uda się podglądnąć płeć! -
Sylwucha wrote:Nawet nie wiem jaki tam jest lekarz 😉 idę na żywioł 😉 Mam nadzieję, że któryś bąbel pokaże co tam ma. Ale przy 2, to pewnie jest jeszcze bardziej utrudnione 😉
Będę trzymać kciuki, żeby może któryś się ujawnił, co tam skrywa.
Lecę teraz spać, ale fajnie że się zgadałyśmy, jaki ten świat jest mały.Pozdrawiam! 🥰
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:U mnie w 11+6 było widać już siusiaka. Tzn. nie u mnie! Ale u małego! 😅
Będę trzymać kciuki, żeby może któryś się ujawnił, co tam skrywa.
Lecę teraz spać, ale fajnie że się zgadałyśmy, jaki ten świat jest mały.Pozdrawiam! 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 22:35
Annia lubi tę wiadomość