Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:na razie mam takie wyniki 2dc
DHEA-SO4 306,80 µg/dl norma 0,270 do 4,200
Testosteron 29,50 ng/dl norma 8,40 do 48,10
SHBG 52,85 nmol/l norma 32,40 do 128,00
no i tsh mam jak mam mieć, pod kontrolą endo.
Zna sie ktoś na tym? Pokażę ginowi dziś też.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mòj mąż po biochemicznej jakoś się zaciął.kiedyś seks co 2 dzień to normalka a teraz to i on 5 dni wytrzyma.musze inicjować często seksy.No i nie zawsze dojdzie....co mu się nigdy wcześniej nie zdarzało.kiedyś mi powiedział że boi się żeby znowu nie było powtòrki z października.4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:racja Morwa, podaje norme dla mojego wieku, jest ok
DHEA-SO4 306,80 µg/dl norma 35-44 lat 60,9- 337,0
FAI też wychodzi Ci dobre bo przeliczeniu jednostek wychodzi 1,9 % a jak nie przekracza 5% to jest ok
A co do prolaktyny. To zachowałaś wszystkie normy jakie trzeba zachować przed jej badaniem ? Nie było seksow, ppdniecania się, ćwiczeń i ciezkostrawnej kolacji wczoraj ? -
Dziewczyny ja uważam że super że każdy jest inny bo tak jest ciekawie i dotyczy zarówno nas jak i naszych panów.
Jednak bardzo wam współczuję że musicie kombinować i robić podchody żeby zachęcić waszych panów do sexu. Jednak każdy sposób jest dobry żeby osiągnąć sukces.
To jedyny problem którego nie mam z moim mężem, jest chętny zawsze wszędzie i o każdej porze. Nasze starania o drugie dziecko trwają już 2,5 roku, razem jesteśmy 18 lat i nadal bardzo działamy na siebie czasem wystarczy tylko spojrzenie 😈
Mój mąż spi nago bo zawsze mu gorąco 😜
Motylku współczuję sytuacji z mężem trzymam kciuki żeby się ogarnął jak najszybciej. Mocno tule.
Fi0lecik, Nynka lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Laski, kolejne moje pytanie, wiem że często o coś pytam, ale ciagle mam jakieś rozkminy staraniowe. Jak to jest z tym TSH? Ciagle czytam inne opinie w tej kwestii? Cześć informacji jest taka, że wyższe TSH nie wpływa na zajście, kolejne że wpływa, inne z kolei są takie że wpływa tylko na utrzymanie ciąży, gdyż może powodować poronienia. Lekarze u których byłam też są podzieleni 50/50. Część uważa, że jeśli jest owulacja normalnie to nie ma znaczenia podwyższone TSH a sztuczne zbijanie też nie jest dobre dla organizmu. Czy to jest tak, że jeśli za TSH idą inne problemy to dopiero wtedy ma wpływ? Wiem, że samo TSH nie jest jednoznacznym wskaznikiem diagnostycznym i wypisywanie leków na tylko jego podstawie jest błędem. Tak naprawdę na żaden inny temat nie slyszlam/czytałam tylu sprzecznych informacji co TSH.
dla mnie jest jasna sprawa: podwyższone tsh nie wyklucza zajscia w ciążę ale jesli ma się problemy z zajściem to możliwe że przez to. zbyt wysokie tsh w ciąży jest niebezpieczne dla płodu więc trzeba regulować i wg mnie nie ma tu żadnej dyskusji💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Nona
a będziesz robiła teraz test Nifty lub Harmony?
genetyczne z Pappą tym razem mamy w cenieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My bzyksmy się jak najdzie ochota ale płodnych oczywiście pilnuję.
Ja zazdroszczę każdej, której facet śpi nago albo w gatkach 😭 mojemu jest wiecznie zimno i on śpi teraz w majtkach, kalesonach i bluzce termicznej do tego pod kołdrą nakrywa się jeszcze kocykiem... Serio... Gdzie ja obok śpię w majtkach i staniku sportowym do połowy przykryta.. no ale co zrobię jak on się aż trzęsie z zimną jak się okno otworzy....
W ogóle zwymiotowałam jakieś 30 minut temu, leżałam nagle mnie zmuliło i poszłam zwymiotować.. dalej mnie muli i głowa zaczęła bolećStarania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:w majtkach, kalesonach i bluzce termicznej do tego pod kołdrą nakrywa się jeszcze kocykiem ? omg SŁODKI!
On jest strasznym zmarzluchem a ja nie cierpię gorąca także u nas bitwa o uchylone okno rozgrywa się dzień w dzień...
Na święta dostał ode mnie bluzkę i spodnie termoaktywne 🤣
Dziś mi powiedział, że on się nie boi śmierci np. w wypadku samochodowym tylko boi się tego, że będzie zimno i zanim umrze to zmarznie... Głupi.Kristin1990, Nynka lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
zakochanaaw wrote:On jest strasznym zmarzluchem a ja nie cierpię gorąca także u nas bitwa o uchylone okno rozgrywa się dzień w dzień...
Na święta dostał ode mnie bluzkę i spodnie termoaktywne 🤣
Dziś mi powiedział, że on się nie boi śmierci np. w wypadku samochodowym tylko boi się tego, że będzie zimno i zanim umrze to zmarznie... Głupi.
zaplułam ekran 🤣zakochanaaw, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny