Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:na razie mam takie wyniki 2dc
DHEA-SO4 306,80 µg/dl norma 35-44 lat 60,9- 337,0
Testosteron 29,50 ng/dl norma 8,40 do 48,10
SHBG 52,85 nmol/l norma 32,40 do 128,00
Prolaktyna 48,60 ng/ml 4,79 23,30
no i tsh mam jak mam mieć, pod kontrolą endo.
Zna sie ktoś na tym? Pokażę ginowi dziś też.Nona lubi tę wiadomość
-
Kristin mam to samo z dyzurnym pryszczem, jak sie pojawia to wiem, ze juz nic z tego z drugiej strony nigdy nie bylam w ciazy, moze jak zajdziemy tez nam sie pojawia, tak dla zmyłki... 🤣
Anet.kaa, Kristin1990 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ale musiałam nadrobić stron ale się udało. Ja na szczęście problemu z seksem nie mam akurat temperamentem się dobraliśmy. Jedynie nie lubię z rana bo wstajemy o innych godzinach i jak mój chce to mnie wybudza. No i nie mieszkamy razem więc odległość robi swoje.
Ja czekam na @ i niech przyjdzie 31 bo chciałam owulację w weekend 15-16 mieć (Ale życzenie magiczne ) haha -
nick nieaktualnyFi0lecik wrote:Haha temat 🍦 zawsze budzi podziały. Większość moich koleżanek w pracy albo nie robi wcale, albo robi ale bez przyjemności. Ja z byłym facetem też za tym nie przepadalam, ale z moim mężem to przy nim moje libido i chęci do różnych rzeczy znacznie się zwiększyły. Np cały grudzień był wolny więc większość dni 🐝 i to naprawę z przyjemności, wiadomo czasami, ostrzej czasami na leniuszka. 😂 Dla mnie mój mąż jest po prostu pociągający i uważam, że ma piękne ciało łącznie z jego penisem😂😂 a miałam kilku partnerów wcześniej i nigdy nie podejrzewałam, że jeszcze mnie coś takiego opęta😂 ale tak jak ktoś napisał wyżej każdy jest inny, każdy związek jest inny i dlatego jest ciekawie.
Aha jak w tym cyklu się nie uda to muszę schudnąć 5 kilo żeby waga startowa była jak w 1 ciąży 😂😂😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Mysle że masz czas na to badanie, daj sobie z pół roku jeszcze.
Może prolaktyna, posiew z pochwy zrób.
no wlasnie prolaktyna na granicy ale ani endo ani giny mówią że nie trzeba zbijac. z taka tez zaszla w ciążę. pochwa przebadana 😁
narazie tak myślę proga zbadać po owu a w kolejnym miesiacu krzywe cukrowe i może te lh i fsh💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Ja pierdziele dziewczyny albo mi coś zaszkodziło (jadłam jedynie bułkę z serkiem naturalnym i ogórkiem) albo mnie jelitówka rozkłada. Właśnie chlusło ze mnie jak z wiadra - sama woda z ogórkiem 🤮🙈 Ale się urządziłam 😓
Zdrówka!Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wrócę do tego, że mojemu wiecznie zimno i mam nadzieję Was rozśmieszyć 😁
Przylazł mój z ptakiem na wierzchu czyli to znaczy jedno haha
I już na wstępie lodzik i na pieska jedzie i jedzie i jedzie i nagle mówi, że nic z tego bo zimno mu w jajka, przeprosił i poszedł położyć się do łóżka 🤣Anet.kaa, Nona, Koteczka82, Kitka_87, nikii, Angie1985, kic83, Evelle28, Zulugula, dmg111, in_co_gni_to, Nynka, Kristin1990, Klaudia9212, Wik89 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Jak tak czytam Wasze opisy... To ja chyba nie pociągam mojego faceta
Motylku nawet tak nie myśl, mój w tym cyklu miał chyba ze 3 razy problem z dojściem i powiedział mi, że czuje straszną presję i ciężko mu dlatego a fakt, że widzi, że mi jest przez to smutno lub to mnie boli to jeszcze bardziej go blokuje 😟motylek1909 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
nick nieaktualnyDziewczyny, ma któraś poratowac duphastonem? Muszę brać od piątku, a przed wypłatą to kiepscizna z kasą
Chodzi mi o podesłanie 10 tabl. A jak tylko dostanę wypłatę koło 7.02 to wykupi receptę i odeślę paczkę... Plisssss powiedzcie że macie 🙏🙏🙏
P. S. Mogę na priv wysłać zdjęcie recepty z danymi żeby nie było. -
nick nieaktualnyOgólnie Wam powiem, że w końcu jakieś konkrety u gina. Jestem ogólnie zadowolona.
Otóż...
Plamienie to infekcja. Dostałam globulki plus tabl dla mnie i mojego. Mam brać 8 dni i będzie git.
Endo mam ładne, 14 mm.
Owulacji! Jeszcze nie było. Na lewym jajniku piękny pęcherzyk 2,42cm i już widać maleńki który z niego wyleci 😂 owu najpóźniej ma być do czwartku, więc mamy działać dziś i jutro, a od piątku wdrożyć duphaston, bo powiedziała że z moim progiem (11), to kiepscizna i raczej się nie nastawiac na ciąże z takim wynikiem. Minimum koło 15. Więc wpisała mi już 2 opak.
Przy bliznie na macicy mam taki trójkącik i on jest dość niebezpieczny, ale to mówiła, że jak za 8 mcy nie będę w ciąży, to myśleć o histeroskopii.
Poza tym jest okej, starać się i starać!!!Nona, kic83, zakochanaaw, Koteczka82, Inaa89, Kitka_87, Evelle28, dmg111, Nynka, Fi0lecik, Klaudia9212 lubią tę wiadomość