Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyboo123 wrote:Kitka ja też czekam na @. Dziś już powinna być a cholery nie ma. A testy negatywne były. Niech przychodzi żebym mogła się już wpisać na listę 🙈
Widzę, że testowałaś dziś 13 dpo to już chyba coś powinno pokazać... Przykro mi 💋🤗
Mówią, że po biochemie cykl szczęśliwy, ale jakoś nie czuję tego farta i na dodatek wtorkowe zatrucie też mogło mi pokrzyżować plany na 👶
Zostaną mi jeszcze 3 szansę na poród w 2020 🤞 -
Kitka_87 wrote:Widzę, że testowałaś dziś 13 dpo to już chyba coś powinno pokazać... Przykro mi 💋🤗
Mówią, że po biochemie cykl szczęśliwy, ale jakoś nie czuję tego farta i na dodatek wtorkowe zatrucie też mogło mi pokrzyżować plany na 👶
Zostaną mi jeszcze 3 szansę na poród w 2020 🤞
Coś źle pokazuje ten mój wykres, bo dziś już testu nie robiłam, ale rzeczywiście wczoraj 12dpo test negatywny więc czekam na @. Też bym chciała się wyrobić w 2020 żeby mieć 4 lata różnicy między dziećmi, zobaczymy czy nam się uda. 🤞 Powodzenia 🤰😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 19:46
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Mnie zaczął boleć brzuch na @ Ale jakby lewy jajnik przy tym pobolewał...
I dziewczyny mam pytanie, widziałam, że parę stron temu ktoś pytał o to ale jak mogę sobie poradzić z gazami?
Od jakiś 4 dni są straszne... tak jadowite, że sama nie mogę wytrzymać a co dopiero mój Koty ode mnie uciekają ;(Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co... Porypany mój termometr. Nie dość że kupiłam nowy 3 tyg temu, to dziś mi pokazuje Lo nowy termometr?! Bez jaj... No nic, pomierze do końca cyklu, chyba że zacznie mocno wariowac... A później kupię nowy. Ale to dziwne, że tak nagle bateria się wyczerpala niby...
-
zakochanaaw wrote:Mnie zaczął boleć brzuch na @ Ale jakby lewy jajnik przy tym pobolewał...
I dziewczyny mam pytanie, widziałam, że parę stron temu ktoś pytał o to ale jak mogę sobie poradzić z gazami?
Od jakiś 4 dni są straszne... tak jadowite, że sama nie mogę wytrzymać a co dopiero mój Koty ode mnie uciekają ;(
Może to dziwne ale mi pomaga zakwas buraczany albo kwas z kiszonej kapusty... -
Anamaya wrote:Może to dziwne ale mi pomaga zakwas buraczany albo kwas z kiszonej kapusty...
Dzięki chyba spróbuję jeśli nie miną bo inaczej albo ja będę spać na działce albo mójStarania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
Dziewczyny zwariowałam dziś.. mam 13dpo i czekam na @ ale sobie pomyślałam z ciekawości a sikne na owulacyjny i kurde widzę kontrolną ciemną i cień drugiej... Chyba jutro dla spokoju zrobię test ciążowy chyba, że przyjdzie @....
-
nick nieaktualnyboo123 wrote:Coś źle pokazuje ten mój wykres, bo dziś już testu nie robiłam, ale rzeczywiście wczoraj 12dpo test negatywny więc czekam na @. Też bym chciała się wyrobić w 2020 żeby mieć 4 lata różnicy między dziećmi, zobaczymy czy nam się uda. 🤞 Powodzenia 🤰😚
Trzymam za nas obie kciuki 💋👶boo123 lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Wiecie co... Porypany mój termometr. Nie dość że kupiłam nowy 3 tyg temu, to dziś mi pokazuje Lo nowy termometr?! Bez jaj... No nic, pomierze do końca cyklu, chyba że zacznie mocno wariowac... A później kupię nowy. Ale to dziwne, że tak nagle bateria się wyczerpala niby...
Polecam Ci microlife owulacyjny 😊 Super trwały. Rano jestem nieprzytomny i już nie raz wylądował na podłodze 😂 -
motylek1909 wrote:Pobiegane! 💪
Kic na Ciebie zawsze mogę liczyć jeśli chodzi o wsparcie treningowe 😍
My girl 💪♥️
Ja też po treningu
Od jutra lżejsze bo już 7dpo będzie, jakoś nie wierzę że się udało ale co tammotylek1909, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam za was kciuki 🤞🤞🤞
U mnie chyba jednak nic z tego i test się nie pomylił 😕 bo zaczynam czuć się coraz bardziej na @ a do tego mam straszny ból głowy 😨
@ powinna przychodzić zaraz po negatywnym teście a nie żeby jeszcze trzeba było na nią tyle czekać 😠
Już bym mogła zacząć nowy cykl i działanie a nie siedzieć i czekać 😠
Dziewczyny stosowała któraś z was Miovelia nac? W działaniu ma napisane że jest na przywrócenie ovu 🤔Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anamaya wrote:Dziewczyny zwariowałam dziś.. mam 13dpo i czekam na @ ale sobie pomyślałam z ciekawości a sikne na owulacyjny i kurde widzę kontrolną ciemną i cień drugiej... Chyba jutro dla spokoju zrobię test ciążowy chyba, że przyjdzie @....
Już tu pisałam ,że ciąży nie sprawdza się owulacyjnym, są niewiarygodne.
Hormon HCG to podjednostka alfa i beta.
Hormon LH to również podjednostka alfa i beta.
LH i HCG mają podobną podjednostkę alfa, ALE różne podjednostki beta.Kitka_87, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność