Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
Odpowiedz

Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 1 września, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurorka jak to z jakiego. Z takiego że wydłuża się zawsze wtedy kiedy nie powinien i skraca też wtedy kiedy nie powinien bo coś planujemy. 🤡

Aszin 🥰 ogromnie się cieszę, bardzo bardzo! Teraz czekamy na Twojego ancymona ziemniaka, żeby ładnie zjawił się po tej stronie. Ale jak to zaraz drugi trymestr? 😳

Carrie, Czajnik, jak to jest być już nie w dwupaku? Jak sobie żyjecie?

Paulinka teraz ty chyba będziesz następna w kolejce. Jak się czujesz? Jak wrażenia, emocje, przygotowania?

Księgowa bardzo mnie cieszy że nie złożyłaś broni. 🍀

Czy któraś z dobitych dobitków chciałaby sobie ponarzekać w przeciwwadze do słodkich reelsow o początkach macierzyństwa? 😆

Motylek93 lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️35♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙 5.04.2026 🐣
    age.png
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: 1 września, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OKEJ ! bardzo ponarzekałam na tę moją małpę i przyszła księżniczka... także biopsja zostaje planowo🤞 9.09.

Księgowa, Motylek93, Pustynia, PaulinKA, Loraa, Iskiereczka00, siesiepy lubią tę wiadomość

starania od 01.2023 - 👩32l, 🧔32l. - translokacja zrównoważona 11%
    08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
    3 x IUI - 2025r. ❌
    I IMSI - 2MII -> 0❄️
    II IMSI - 8MII -> 0❄️
    III IMSI - 8 MII -> ❄️3.1.1. I❄️ 3.1.2.
    20.02.2026 - FET 3.1.1 cb 💔
    31.03.2026 - FET 3.1.2. cb 💔
    IV IMSI - 4MII -> ❄️4.1.1.❄️4.1.1.❄️4.1.2.❄️3.1.2. 🥹
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 1 września, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczko, ja bylam na urlopie, ktory byl fatalny.. na tyle, ze w glowie mam wizję kolejnego, zeby o tym teraźniejszym zapomnieć jak najszybciej 🙈

Pomijajac powyższe to mielismy opóźnienie samolotu i uszkodzony bagaż, co spowodowało, ze wróciliśmy tak pozno, ze nie wzielam juz lekow, ktore mialabym wziac od 5dc. I w ten sposób mam CHYBA cykl bez lekow 🫣 kolejny prawdopodobnie tez, bo ten drugi ewentualny urlop bylby w okolicach owulacji, wiec nie mogłabym wtedy przyjąć wlewu, nie wiedziałabym kiedy ovitrelle itd., wiec..

No tak to wyglada 😅

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 1 września, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora13 wrote:
    OKEJ ! bardzo ponarzekałam na tę moją małpę i przyszła księżniczka... także biopsja zostaje planowo🤞 9.09.

Narzekanie to najlepsza zachęta 😅 szkoda, ze tak to nie dziala wzgledem ciazy 🫣

Hashimoto + GB.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: 2 września, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa - czytałam Twój wpis w innym wątku, że się nie poddajesz, że szkoda Ci tego co wypracowałaś, żeby się teraz poddać. Gorąco Wam kibicuję, mam nadzieję, że Wasza walka niedługo się zakończy pozytywnie.

Dziewczynki, mam możliwość darmowego szczepienia na grypę w pracy, i czytałam, ze powinnam to zrobić. Oczywiście zapytam na biopsji lekarza, ale co wy myślicie o takim szczepieniu, biorąc pod uwagę przyszłe transfery?

3 x IUI - 2025r. ❌
    I IMSI - 2MII -> 0❄️
    II IMSI - 8MII -> 0❄️
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 2 września, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora - ja polecam. Anegdota ale po szczepieniu na WZW A miałam 2 tyg. później transfer i pierwsze dwie kreski w życiu. Znam trzy osoby, u których była taka zbieżność. Koleżance immunolog tłumaczyła że szczepienie w krótkim odstępie od transferu/starań może odwrócić uwagę układu immunologicznego. Tylko lepiej poczekać na październik moim zdaniem.

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium (histeroskopia po 1 nieudanym cyklu IVF)
    👦 morfologia 0-2%, hipogonadyzm - wyrównany

Marzec 26' - I cykl IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    3 transfery - 2x beta ujemna❌ , 1x ciąża biochemiczna.
    Sierpień 26' - II cykl IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 2 września, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka dziewczyny, przychodzę z kolejnym beznadziejnym updatem 💔 u mnie pierwsza w życiu ciąża naturalna, ale oczywiście zakończona biochemem… zastanawiam się kiedy ten pech się skończy. Kupiłam test na trombofilie wrodzoną, jest w paczkomacie, więc odbieram dzisiaj i zobaczymy potem wynik.

Start starania: Marzec 2024
    9 cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌

👩26 lat
    👨28 lat
    🐶5 lat

📆
    I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
    II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
    05.2026
    I FET 3.1.1 - biochem ❌
    06.2026
    II FET 3.2.2. - ❌
    08.2026
    Ciąża naturalna - Biochem

"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: 2 września, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grazka0022 wrote:
    Siemka dziewczyny, przychodzę z kolejnym beznadziejnym updatem 💔 u mnie pierwsza w życiu ciąża naturalna, ale oczywiście zakończona biochemem… zastanawiam się kiedy ten pech się skończy. Kupiłam test na trombofilie wrodzoną, jest w paczkomacie, więc odbieram dzisiaj i zobaczymy potem wynik.

O nie 😔 bardzo mi przykro. Mi po dwóch biochemach zlecili histeroskopię i biopsję endo i wyszedł ogromny stan zapalny, robiłaś kiedyś??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 10:52

3 x IUI - 2025r. ❌
    I IMSI - 2MII -> 0❄️
    II IMSI - 8MII -> 0❄️
  • Motylek93 Autorytet

Wysłany: 2 września, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Czy któraś z dobitych dobitków chciałaby sobie ponarzekać w przeciwwadze do słodkich reelsow o początkach macierzyństwa? 😆
    Ja z chęcią 🤣 moje dziecko mnie wykończy stresowo 😛 najpierw walka z ropiejącym okiem, dostaliśmy antybiotyk po którym powieka zrobiła się czerwona i opuchnięta, wystraszyłam się i przyłożyłam się do masaży kanału łzowego żeby się odblokował. Oczywiście dłubanie przy oczku i nosku =ryk, ale się udało po paru dniach i już mamy spokój z okiem. Teraz mamy etap kupki co 4dni, codziennie ćwiczenia na jelitka robimy, tu akurat bez krzyku, bo kw polubiła. Pierwszy miesiąc jadła giga porcje jak na swoją masę teraz niedojada i też oczywiście zmartwienie czy napewno ok 🤡 muszę dodawać że na początku było dużo płaczków, a jak mi trafił się dzień ideolo gdzie tylko jadła i spała to pojechałam do pediatry bo jest apatyczna 🤡 Teraz jak ma taki dzień to już wiem że wgrywa aktualizacje nowych umiejętności a ja mogę z nią pospać albo coś ogarnąć 😄 teraz twoja kolej 😛

33& 34 ⛪ 2020 r
    04/24 - 💔 9 tydz Madzia
    12/24 - 💔 7 tydz Józio
    3 x stymulacje letrozolem ❌
    1️⃣ IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️
    Beta 10dpo- 22,5 --> 12 dpo 59,1 --> 20 dpo 2013
    26.11 2 maluchy jeden 6+3:💔 drugi 7+4 crl już 1,3cm
    12.26r 3 krwotoki dzidziuś dzielnie walczy 💪
    5.01 prenatalne - ryzyka niskie 🎉 6,5cm cudu 🦋
    3.03 połówkowe 391g kobitki🩷🦋
    21.04 - III prenatalne 1091g 🩷🦋, SGA kruszynki
    19.06.2026r w 37+0 po długiej walce urodziła się nasza córeczka 2160g, 47cm szczęścia 🥰
    Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie, cukrzyca ciążowa,
    On: I poO, żołnierzyki wolne, ale w dostatecznej ilości
    event.png
  • Czajnik Ekspertka

Wysłany: 2 września, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy ja też chętnie ponarzekam, chociaż trochę mi głupio to robić patrząc na to ile się o dziecko staraliśmy.
    Zdecydowanie nie mam dziecka które je i śpi, dzisiaj od 5 pobudki co godzinę i po prostu nie wiem co jej jest - trochę płacze, trochę kwęka, przebieram ją karmię - to ulewa, na pewno ma problemu z brzuszkiem bo kupa coraz rzadziej. Położna nam kazała ją trzymać nad zlewem w takiej pozycji ułatwiającej wypróżnianie ale jak ja zrobiłam to pierwszy raz - to podczas odwracania się żeby ją dać z powrotem na przewijak kupa wytrysnęła po całej łazience 🫣 muszę dodawać że to była 3 w nocy?

Nie umiem jej uśpić, nie umiem jej pomóc jak o nią woła.

Prawie codziennie płacze i czasem mam takie myśli że może natura wiedziała co robi i nie powinnam była zostać matką, a wywalczyłam na siłę coś czegoś nie powinnam doświadczać bo się do tego nie nadaje. Jakbym wiedziała jak do dupy sobie będę radzić to chyba dwa razy bym przemyślała czy ta rozpacz każdego miesiąca kiedy przychodził biały test jest zasadna.

Starania od 11.2022

Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 75, Clexane, progesteron, kwas foliowy metylowany, aspiryna 200mg, żelazo, witamina B i D

JA (31)
    06.07 Nela ma już 2300g, zdrowa i silna
    14.04 połówkowe, dziewczynka 💐
    12.03 - 186 g, 12 cm, zdrowy dzidziutek
    12.02 - 7.1 cm, prenatalne ok
    16.01.2026 - 2.14cm i bijące serduszko ❤️
    1.12.2025 ovitrelle, 11.12 ⏸️
    09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
    Zespół lepkiej płytki krwi, niska krzepliwosc

05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
    04.2025 ferrytyna do poprawy
    09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
    ->Tarivid, Metronidazol 10 dni
    08.2024 - badanie drożności jajowodów
    09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1

On: 32 lata
    04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!)

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 września, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora13 wrote:
    Księgowa - czytałam Twój wpis w innym wątku, że się nie poddajesz, że szkoda Ci tego co wypracowałaś, żeby się teraz poddać. Gorąco Wam kibicuję, mam nadzieję, że Wasza walka niedługo się zakończy pozytywnie.

Dziewczynki, mam możliwość darmowego szczepienia na grypę w pracy, i czytałam, ze powinnam to zrobić. Oczywiście zapytam na biopsji lekarza, ale co wy myślicie o takim szczepieniu, biorąc pod uwagę przyszłe transfery?

Jakos nie umiem.. moze naiwnie, ale wierze, ze to dziecko na mnie jeszcze czeka 🥺

Hashimoto + GB.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 2 września, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @grazko, tulę za to ze los postanowil znow sobie zażartować :( oby te najbliższe badania byly tym brakującymi puzzelkiem.... 🫂

@aszin, 2 trymestr, wchodzisz na bezpieczniejszą strone mocy! 🤩 wspaniale to czytać, znając Twoja historie...

@all dobite dobitki ktore dobijają teraz własne wyczekane dzieci- one kiedys urosną!

W koncu przestaną ulewac a beda rzygac po pierwszych imprezach, beda spac tak mocno ze nie bedzie szlo ich dobudzić na obiad o 13 , nieustanny ryk bobasa zostanie zastąpiony dramami nastolatka itd 😅 życzę wam duzo duzo sil i takiej determinacji w rodzicielstwie jaką miałyście w staraniach!! 💪 przeciez wiadomo ze dacie radę 💪✊️ a ponarzekać zawsze mozna, nawet na to do czwgo tęskniło sie latami❤️

@siesiepku, ano, chyba moja kolej😵 nie wiem jak i kiedy to sie zleciało! Czuje sie niezmiennie dobrze- ale moze po prostu przymykam oko na to co mi dolega, i odczuwam to jako male niedogodności a nie duze dolegliwosci😅 przygotowania na finiszu, czekamy tylko aż dzidziutek sobie podrosnie bo ja razie tak sobie oscyluje wkoło 10 centyla będąc i nie bedac określany jako SGA. Oby moje przeplywy pozwoliły mi dotrzymać ta ciaze do czasu kiedy maluch uzna za stosowne wyjść i bede przeszczesliwa ❤️
    O dziwo jestem spokojna, gotowa (tak mi sie wydaje hehe) na deprawacje snu i inne atrakcje ktore tu opisujecie 😅 boje sie tylko baby bluesa chyba... no ale na to nic nie poradzę, jesli nastapi- bedziemy reagować...

Czajnik lubi tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 3 września, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurorka piękna data, imieniny miesiąca. Masz samą biopsję bez histero? Bo nie pamiętam. :p

Księgowa dwa cykle przerwy od leków to taka fajna próba właśnego organizmu i w sumie należny odpoczynek. Spędź ten czas jak uważasz, np. odcinając się całkowicie od starań, od czekania na cokolwiek.

Grażka ☹ bardzo mi przykro, że tak się skończyło. Trzymam kciuki abyś znalazła odpowiedzi na pytanie „dlaczego”. Przemyśl może jeszcze KIR, jeśli trombofilia wyjdzie dobrze?

Motylku a pokrywają wam się skoki rozwojowe z tym kalendarzem dostępnym w internecie? 😊 Może będzie łatwiej się naszykować chociaż.

Czajniczku, przytulam Cię bardzo mocno. Miałam te same myśli i w sumie dalej mam… To tak nie mija od tak. Karmicie piersią czy MM? Jeśli MM to słyszałam że chyba HIPP HA jest na zaparcia, ewentualnie CapriCare jest delikatne, może to byłoby dobrze sprawdzić? U Kuby też były problemy z brzuszkiem i o 5 z zegarkiem w ręku zawsze budził się z rykiem. Potem rzeźbiliśmy, ja spałam na siedząco z dzieckiem na klacie przez długi okres czasu, aż zaczął się tak wybudzać co kilkanaście minut. Od siebie mogę jeszcze podpowiedzieć espumisan 100 jeśli nie sprawdzaliście i krople z laktazą jak mamalac. Ale ta niedojrzałość układu pokarmowego u wrażliwców to jest jakiś odlot. Pamiętaj proszę, że nie liczy się to, czy jesteś w stanie ukoić dziecko i przynieść ulgę. Ono wie, że nie jest samo w tym wszystkim, czuje Twoją obecność, a to bardzo dużo dla takiego malucha. Sam fakt, że dajecie jej siebie, reguluje ich emocje i pomaga a ciepło od Twojego ciała wspomaga brzuszek. Nie chcę, żeby zabrzmiało to jak diagnoza z dupy, ale takie myśli to mogą być objawy niestety depresji poporodowej. ☹ Ja miałam jej podejrzenie ale jakoś się wygrzebałam z tego.

Paulinka życzę Ci, żebyś przebrnęła przez ten cały pierwszy trymestr jak burza. Bo co to są hormony w połogu to się dowiedziałam dopiero w połogu. XD Nie chcę brzmieć jak "nie wiesz nic bo nie przeżyłaś", chodzi mi tylko o to, że serio to robi siekę w mózgu i zmienia postrzeganie rzeczywistości. Jaka jest waga bobasa, poza centylami? Niektóre dzieciaczki są też po prostu mniejsze i tyle. :)

A ja… No mogę ponarzekać. Cały zeszły tydzień to jakieś nie wiem co. Kuba nie spał. On zawsze spał do d… ale wtedy to XDD przeorał mnie dobrze. Zaczęło się delikatnie. Od pobudek o 6, mimo chodzenia spać ok 22, 6-8 falstartów i pobudek co 1-2 w nocy. Nagle w piątek zaczął budzić się o 4, nic nie dało sterowanie godziną chodzenia spać. Jedyne co mnie wtedy ratowało, bo przez te falstarty na noc zanim cokolwiek zrobiłam ze sobą to było już strasznie późno i spalam w nocy po 2h, to drzemki w ciągu dnia. Spałam z nim, bo nie funkcjonowałabym już w ogóle. I te drzemki nam się na szczęście udawały. Bo nie wiem co bym zrobiła jakby i to leżało i kwiczało. Nie wiem co się wtedy działo, ledwo kontaktowałam. Aż teściowa wzięła go na jedną noc i odwalił u niej ten sam numer, o 4 po spaniu. Ja wtedy się wyspałam na szczęście. I słuchajcie, odblokowało go nagle. Nagle zaczął mi spać w nocy po 11h (już pal licho te falstarty wieczorem i pal licho pobudki co godzinę w nocy – wpycham cycka i odpływam dalej), a w dzień te ładne drzemki zostały… :o Jestem w stanie przewidzieć co się zdarzy w tych drzemkach i kiedy będzie szedł spać. To jest dla mnie fenomen. Także tak, pierwszy raz się nie żalę.
    I dojrzałam do tego żeby skończyć opisywać swój poród, zamknąć traumę po 6 analizach przebiegu z czatem i dlaczego skończył się i potoczył tak, jak skończył i potoczył. Będę wrzucać w pamiętnik w częściach, a na końcu dodam (z zastrzeżeniem że to analiza z AI, bo wiemy, że to lubi czasem przytakiwać i halucynować) wnioski. Może mało wspólnego będą miały z prawdą, ale to one pomogły mi rozumieć, że to nie była moja wina i że moje ciało dało radę, ale „trudne się wylosowało”.
    Jutro wyjeżdżamy na weekend do Kudowy. Bez małego. Jednocześnie żałuję i się cieszę. Cieszę się, bo odpocznę. Żałuję, bo chciałabym mu pokazać świat i jeździć z nim. Ale na to przyjdzie czas. 😊 Młody zostanie z babcią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września, 18:21

Motylek93, Księgowa lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️35♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙 5.04.2026 🐣
    age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 4 września, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy! Korzystaj kochana 🥰 to tylko jeden weekend z wielu, ktore bedziecie miec jeszcze razem. A Tobie przyda sie chwila odpoczynku 🥰 na pocieszenie - jak moja Zu miala 4 miesiace to poszliśmy z mezem na wesele (nie na dlugo, ale choc na chwile sie oderwac).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września, 18:59

siesiepy lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 4 września, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @siesiepy, no ja nie probuje udawać ze cos wiem o Macierzyństwie bo w teorii to jak wiemy- nocka z mężem i za 2 tygodnie dwie kreski na tescie 😅 a jak mieliśmy w praktyce kazdy wie.

Wiec szykuje sie ze po narodzinach Bejbusia bedzie dokladnie tak samo- wyobrażenia vs rzeczywistość, której nie jestem w stanie teraz przewidzieć 🙈

Dzidzia w 36+1 ważyła 2280 , to taki 7, 11 centyl zalezy od siatki, no zobaczymy jak to bedzie dalej szło 🙈

Udanego wypadu zycze, wypocznij na ile sie da, wyśpij na zapas i w ogóle na co bedzie ochota :) 🤩

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • grazka0022 Autorytet

Wysłany: 5 września, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia 😘
    Co do kirów to chyba zrobimy w drugiej kolejności, ale po tej trombofili wrodzonej mam w planach ten zespół antyfosfolipidowy bo mam wczute że to może być kwestia krzepliwości, nie wiem dlaczego ale jakoś tak mam wczute na akurat to 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września, 11:41

9 cykli naturalnych ❌

👩26 lat
    👨28 lat
    🐶5 lat

📆
    05.2026
    I FET 3.1.1 - biochem ❌
    06.2026
    II FET 3.2.2. - ❌
    08.2026

• grazka0022 Autorytet

Wysłany: 5 września, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny, że mam dziś 1 rocznicę ślubu?
    Beka. Pamiętam jak te 7-9 msc przed ślubem robiliśmy przerwę od starań żeby nie była z wielkim brzuchem na weselu xddd
    No i nawet na rocznicy nie jestem, nawet nie tyle co z wielkim to z żadnym 🤦‍♀️ przeraża mnie upływ czasu w staraniach

Chochlik12 lubi tę wiadomość

9 cykli naturalnych ❌

👩26 lat
    👨28 lat
    🐶5 lat

📆
    05.2026
    I FET 3.1.1 - biochem ❌
    06.2026
    II FET 3.2.2. - ❌
    08.2026

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 5 września, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grazka, skąd ja to znam.. wstrzymywalismy sie, zeby na ślubie co najwyżej byc w 4 miesiacu.. a po ślubie ponad 2 lata staran o pierwsze. Jaki czlowiek byl głupi.. 🙄

Hashimoto + GB.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: 5 września, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekaliśmy ze staraniami do ślubu, mija ponad 3 lata a ciąży dalej brak 🤷🏻‍♀️

3 x IUI - 2025r. ❌
    I IMSI - 2MII -> 0❄️
    II IMSI - 8MII -> 0❄️
‹‹ 327 328 329 330 331
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ