X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
Odpowiedz

Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔

Oceń ten wątek:
  • Frajda Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_39 wrote:
    Słabo dodatnie to jaka wartość mniej więcej? Próbuję zorientować się w mojej sytuacji, właśnie zakończyłam dziś kurację metronidazolem i lewofloksacyną (to też totalne g💩). A w ogóle to jakby tu zajrzała Bubu albo ktoś, kto wyleczył CE, to proszę napiszcie, czy Wasi mężowie też brali antybiotyki równolegle z Wami.

Hejka, tylko ja dostałam antybiotyki 🙂

Siesiepy, a może to ta Omega tak szybko zadziałała? 🤭 ✨✨

Ona_39, siesiepy lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze🤱 od I 2022

✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
    ⭕️ Hashimoto, kirAA, IO

✅ 👱🏻‍♂️

2025
    ❌Puregon + Zivafert + Accofil + Encorton + Luteina
    ❌ Mensinorm + Zivafert + Accofil + Encorton + Luteina
    ❌czerwiec IUI
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_39 wrote:
    Słabo dodatnie to jaka wartość mniej więcej? Próbuję zorientować się w mojej sytuacji, właśnie zakończyłam dziś kurację metronidazolem i lewofloksacyną (to też totalne g💩). A w ogóle to jakby tu zajrzała Bubu albo ktoś, kto wyleczył CE, to proszę napiszcie, czy Wasi mężowie też brali antybiotyki równolegle z Wami.

Ja nie wiem czy wyleczyłam (3/10 komórek, więc biopsji kontrolnej nie będzie) ale mój Mąż dostał antybiotyk na 10 dni dłużej niż ja 🤡

Ona_39 lubi tę wiadomość

21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
    ❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
    ✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
    ❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje

🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min

"Zes*am się, a nie dam się."
  • Iskiereczka00 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_39 - wiem, mam przewlekły stan zapalny, leczyłam się doxy i jak widać w stopce nic to nie dało. To był zwykły żart, bo ciąża siesiepy poprawiła mi humor ❤️.

Chochliczku przysiadłam tutaj na stałe i jest mi tu dobrze ❤️ Jestem po I nieudanej procedurze ivf, w drugiej połowie sierpnia zaczynam drugi długi protokół. A jak u Ciebie?

Ona_39 lubi tę wiadomość

Starania od 10.2022

👩🏼 34

IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
    Kir AA
    Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)

04.24 metformina
    05.24 drożność
    06.24 histeroskopia
    08.24 leczenie doksycyklina
    01.25 leczenie metronidazol + tarivid
    05.25 histeroskopia

🧔🏻‍♂️ 36
    Nasienie w porządku
    Hla C1C1

IVF

I procedura, krótki protokół 07.2025 - 5 komórek, 0 ❄️
    II procedura, długi protokół ⏳️?
  • Ona_39 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka00 wrote:
    Ona_39 - wiem, mam przewlekły stan zapalny, leczyłam się doxy i jak widać w stopce nic to nie dało. To był zwykły żart, bo ciąża siesiepy poprawiła mi humor ❤️.

Chochliczku przysiadłam tutaj na stałe i jest mi tu dobrze ❤️ Jestem po I nieudanej procedurze ivf, w drugiej połowie sierpnia zaczynam drugi długi protokół. A jak u Ciebie?

Przepraszam, nie wczytałam się w Twoją stopkę 💛 Mam nadzieję, że wkrótce Wasza walka przyniesie upragnione owoce 🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 16:32

Iskiereczka00 lubi tę wiadomość

• Pacynka Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, przybiegłam Ci tu pogratulować, bo to naprawdę jest super wiadomość! I jak wspomniała wcześniej cukrzyk - do mnie Twój tytuł o perseidach też mocno trafił i kibicowałam, żeby wygrał, a udało się po stokroć lepiej, bo zobaczyłaś II kreski! Naprawdę Twoja wiadomość zrobiła mi dzisiaj dzień ❤️

👩🏻'92 🧑🏻‍🦱'93
    13 cs starań o pierwsze 👶🏻

07.2025 - Ovitrelle
    kolejny cykl - Aromek+Ovitrelle? ⏳
    08.2025 - wizyta u immunologa ⏳

AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
    Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy, Ferrytyna ✅
    MUCHa czysto ✅ (wyleczona ureaplasma)
    Skaczące TSH ❌ (Letrox 25)
    Lewy jajowód niedrożny ❌
    2017 - mini laparotomia, guzy łagodne na obu jajnikach

Badanie nasienia, posiew, USG ✅
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Doradźcie mi proszę. W tym cyklu zrobię biopsję endometrium no i tak, tu widzę sens. Jeśli wyjdzie zapalenie, to super bo wiem co robić, natomiast jeśli wyniki będą ok, to klinika we wrześniu zaproponowała inseminacje.
    Tylko że, jak wszystkie wyniki mamy dobre, to czy inseminacja ma w ogóle sens? Przecież to ma w sumie tyle samo szans, co stosunek, a kosztuje kupę kasy. Czy inseminacja nie ma więcej sensu przy złym nasieniu, albo przy dodatkowej stymulacji owulacji jak są słabe owulacje? Czy klinika mi to proponuje bo nie maja na mnie pomysłu?
    Mam dzis pierwszy dzień @ i czuje sie na maksa zrezygnowana i nie widze sensu w niczym🥲
    Jedyne co, to wycofali badanie które może stwierdzić wrogość śluzu, więc teoretycznie chyba te przeszkodę inseminacja mogłaby ominąć?
    Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami.
    Czuję się na maksa głupio pisząc ciągle że u nas wyniki są super, przez co z drugiej strony czuję totalny bezsens wydawania tak ogromnej kasy na te badania i procedury, gdzie efektu i tak brak.
    Dziś wieczorem wino, dużo wina.

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    ferrytyna - 38 (maj) - 25(lipiec)‼️
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Kwas foliowy - 14,50 ng/ml✅
    Witamina D -26 ng/ml (luty) -> 43 ng/ml (maj) -> 47 ng/ml (lipiec)
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    LH:FSH 0,91
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

Badanie nasienia ✅ morfologia 4%
    Cykle regularne 27-29 dni
  • Iskiereczka00 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat nie wiem oczywiście jakie u Was są lub nie ma wskazań, ale pamiętam, że moja ginekolog od razu mówiła, że pomija inseminację, bo to strata pieniędzy i czasu 🤔

Starania od 10.2022

👩🏼 34

IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
    Kir AA
    Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)

04.24 metformina
    05.24 drożność
    06.24 histeroskopia
    08.24 leczenie doksycyklina
    01.25 leczenie metronidazol + tarivid
    05.25 histeroskopia

🧔🏻‍♂️ 36
    Nasienie w porządku
    Hla C1C1

IVF

I procedura, krótki protokół 07.2025 - 5 komórek, 0 ❄️
    II procedura, długi protokół ⏳️?
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskiereczka00 wrote:
    Treaclynat nie wiem oczywiście jakie u Was są lub nie ma wskazań, ale pamiętam, że moja ginekolog od razu mówiła, że pomija inseminację, bo to strata pieniędzy i czasu 🤔

No właśnie żadnych wskazań, mam wrażenie że to kolejny krok na liście do odhaczenia😭

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• brilka Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat, a czy to iui nie jest po prostu dla kliniki warunkiem do odhaczenia przed zakwalifikowaniem do ivf?

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, IO

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    08/25 - stymulacja Puregon 225j + Orgalutran 0,25
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Treaclynat, a czy to iui nie jest po prostu dla kliniki warunkiem do odhaczenia przed zakwalifikowaniem do ivf?

Możliwe, że to jest jedyny cel, tylko, że u nas nawet nie było jeszcze rozmowy o ivf, ja chciałabym mimo wszystko drążyć przyczynę, że się nie udaje, a mam wrażenie, że lecą według schematu. Chyba jesteśmy za trudnym przypadkiem, mam wrażenie, że nawet klinika jest zaskoczona, że nam się nie udaje 🤡

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• brilka Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat wrote:
    Możliwe, że to jest jedyny cel, tylko, że u nas nawet nie było jeszcze rozmowy o ivf, ja chciałabym mimo wszystko drążyć przyczynę, że się nie udaje, a mam wrażenie, że lecą według schematu. Chyba jesteśmy za trudnym przypadkiem, mam wrażenie, że nawet klinika jest zaskoczona, że nam się nie udaje 🤡
    Może warto spróbować pogrzebać w immunologii o zrobić np kiry? Kliniki lecą mimo wszystko według schematu, no bo co oni mogą wam tak naprawdę zaproponować innego - monitoringi ze stymulacją, iui albo ivf… Na pewno dobrym pomysłem jest histeroskopia z biopsja, czasem ten stan zapalny endometrium jest winowajcą i wystarczy się przeleczyc antybiotykami.

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, IO

• Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Może warto spróbować pogrzebać w immunologii o zrobić np kiry? Kliniki lecą mimo wszystko według schematu, no bo co oni mogą wam tak naprawdę zaproponować innego - monitoringi ze stymulacją, iui albo ivf… Na pewno dobrym pomysłem jest histeroskopia z biopsja, czasem ten stan zapalny endometrium jest winowajcą i wystarczy się przeleczyc antybiotykami.

Dziękuję za radę, wydaje mi się że w invimedzie widziałam konsultację z immunologiem, więc chyba faktycznie porozmawiam o tym przy okazji następnej wizyty. Co dokładnie polecałabyś zrobić przed taką konsultacją? Czy na własną rękę takie badanie zrobię w diagnostyce z krwi?

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• Frajda Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko dodam, że miałam w zeszłym roku histero z usunięciem polipa i wyszedł stan zapalny 6-8 komórek, dostałam zabójczą dawkę Metronizadol 5 razy dziennie i Augmentin 2 razy. Dr powiedział, że biopsji kontrolnej nie zrobimy. Miałam takie leczenie w 2 cyklach od 1 do 10 dnia cyklu. Ciąży nie było. Po zmianie lekarza od razu zlecono biopsję kontrolną i wyszło 0. Leczenie skończyłam w czerwcu 24, a biopsja była w styczniu 25.

Treaclynat, moja dr powiedziała, że w naszym przypadku IUI to plus 5-7% szans, ale ja chciałam spróbować. Ona nie cisnęła, że musimy przed IVF to zrobić. Miałam jedną IUI nieudaną. Warunki były super, 2 pecherzyki, obstawa lekowa, endo super, nasienie też i niestety. Ale czasem się udaje. Na pewno większe szanse w przypadku problemów z nasieniem. Teraz idziemy już w IVF. Może jakby IUI było refundowane to jeszcze bym spróbowała.

Treaclynat, Ona_39 lubią tę wiadomość

⭕️ Hashimoto, kirAA, IO

✅ 👱🏻‍♂️

2025
    ❌czerwiec IUI
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za waszą opinię.
    Chyba skupię się na cd138 i może dołożę jakieś badania immunologiczne, może gdzieś tu coś wyjdzie.
    IUI wydaje mi się bezsensem w naszym przypadku, na ivf nie czuję się gotowa psychicznie. Chciałabym jeszcze podrążyć.
    Jeszcze w tym miesiącu zbadam homocysteine i insulinę, bo tych parametrów nie badałam, a one też potrafią przeszkadzać.

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• Frajda Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Cię rozumiem, też byłam w tym miejscu. Rok temu nie wyobrażałam sobie nas w IVF, bo przecież wszystko jest OK. Nie byłam gotowa. Teraz już jestem zmęczona i chcę podjąć rękawicę, IVF to też wartość diagnostyczna. Życzę Ci naturalsa, żebyś nie musiała być gotowa na dalsze kroki, żeby po prostu nie były potrzebne ✊🏻😉

Treaclynat, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość

⭕️ Hashimoto, kirAA, IO

✅ 👱🏻‍♂️

2025
    ❌czerwiec IUI
  • brilka Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat wrote:
    Dziękuję za radę, wydaje mi się że w invimedzie widziałam konsultację z immunologiem, więc chyba faktycznie porozmawiam o tym przy okazji następnej wizyty. Co dokładnie polecałabyś zrobić przed taką konsultacją? Czy na własną rękę takie badanie zrobię w diagnostyce z krwi?
    Można zrobić na własną rękę, zaczęłabym pewnie od kirów (np w alab) a jak wiele badań chcesz zrobić to już zależy od Twoich chęci i pieniędzy 😅 Jak już będziesz robić cd138 to dorzuć cd56, ja nie zrobiłam i żałuję.

Treaclynat lubi tę wiadomość

Starania od 04/24

• Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frajda wrote:
    Doskonale Cię rozumiem, też byłam w tym miejscu. Rok temu nie wyobrażałam sobie nas w IVF, bo przecież wszystko jest OK. Nie byłam gotowa. Teraz już jestem zmęczona i chcę podjąć rękawicę, IVF to też wartość diagnostyczna. Życzę Ci naturalsa, żebyś nie musiała być gotowa na dalsze kroki, żeby po prostu nie były potrzebne ✊🏻😉

Dziękuję Ci bardzo, mam nadzieję, że za chwilę będziesz trzymała w ramionach ukochane maleństwo❤️
    Ja jeszcze chwili potrzebuję. Na pewno nie roku, bo tyle tracić już nie chce, ale jeszcze te kilka cykli chyba chcę popróbować, chyba muszę się trochę docisnąć do dna, żeby się odważyć podjąć rękawice 🙈

Frajda lubi tę wiadomość

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• White1 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat wrote:
    Dziękuję dziewczyny za waszą opinię.
    Chyba skupię się na cd138 i może dołożę jakieś badania immunologiczne, może gdzieś tu coś wyjdzie.
    IUI wydaje mi się bezsensem w naszym przypadku, na ivf nie czuję się gotowa psychicznie. Chciałabym jeszcze podrążyć.
    Jeszcze w tym miesiącu zbadam homocysteine i insulinę, bo tych parametrów nie badałam, a one też potrafią przeszkadzać.
    Wydaje mi się, że jesteśmy w podobnej sytuacji, podobny czas starań, drożność ok, wymazy ok, inne wyniki ok i nasienie w normie. Noo może poza tym, że u mnie pcos pełną parą i konieczność stymulacji owulacji. Byłam u endo i mówiłam, że w planach kolejne stymulacje i może biopsja endometrium. Zaleciła mi zamiast biopsji histeroskopię diagnostyczną (z badaniem CD138), KIRy i pakiet na trombofilię. Pytałam ją o IUI i powiedziała, że nie ma ona sensu w naszym przypadku skoro jajowody drożne a nasienie w normie. Także pakiet na trombofilię już zamówiłam a na kolejnej wizycie w klinice skonsultuję temat histero

Treaclynat lubi tę wiadomość

👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25

👧 PCOS | AMH 6.16 | IO | hiperandrogenizm
    MUCHa ✅️ drożność ✅️ USG tarczycy ✅️
    🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | nasienie ✅️

❌️01.25-06.25 6 cykli Lametta + Zivafert
    Gdzie jesteś małpo?
    🔜 7 cykl stymulowany?
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Wydaje mi się, że jesteśmy w podobnej sytuacji, podobny czas starań, drożność ok, wymazy ok, inne wyniki ok i nasienie w normie. Noo może poza tym, że u mnie pcos pełną parą i konieczność stymulacji owulacji. Byłam u endo i mówiłam, że w planach kolejne stymulacje i może biopsja endometrium. Zaleciła mi zamiast biopsji histeroskopię diagnostyczną (z badaniem CD138), KIRy i pakiet na trombofilię. Pytałam ją o IUI i powiedziała, że nie ma ona sensu w naszym przypadku skoro jajowody drożne a nasienie w normie. Także pakiet na trombofilię już zamówiłam a na kolejnej wizycie w klinice skonsultuję temat histero

Robię screena i chyba też sobie te punkty odhaczę.
    Dziękuję Ci bardzo za podzielenie się :) mam nadzieję, że nasza podobna historia zakończy się wkrótce ciążą🍀

White1 lubi tę wiadomość

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

• Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1, a podrzucisz link skąd zamówiłaś pakiet?

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    Starania od 04.2024

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ