Niepłodność Olsztyn
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak u mnie wszystko ok. Byłam niedawno u dr Frąckowiaka i chciałam u niego podejść do inseminacji ale u niego umówić się na kolejną wizytę to koszmar. U nas problemem są żylaki, operacje mąż mial w marcu w miejskim i jest poprawa ale zbyt mała jak narazie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZygota nie jest polecana. Ja chodzę do dr. Przybyłowicza z Artemidy ale na pierwszą wizytę jak i z resztą na kolejną umówiłam się osobiście bo dodzwonić się też nie można było. Jednak wizyty porządne i dr. konkretny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 08:26
-
nick nieaktualnyBo pierwszy zabieg był nie do końca udany, robiony nowoczesną metodą która nie pozwoliła na dojście do tych głównych żylaków które sprawiają najwięcej problemów i usunięto tylko częściowo, mniejsze żylaki. Lekka poprawa owszem była ale mimo to żylaki zostały i są bolesne. Co do inseminacji to koszt samej procedury to 800zł plus badania obydwojga to jakieś 650zł
-
Mąż też odczuwał ból przed operacją. Ogólnie byl zadowolony ze Szpitala Miejskiego, podeszli do tematu poważnie. Badania robiliśmy po 3 miesiącach czyli w czerwcu, teraz zrobimy kolejne, mam nadzieję ze chociaż trochę będzie lepiej.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja się zastanawiam na tym żeby wybrać się Artemidy w Olsztynie.
Czytałam opinie itd. i mają dobre
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualnyMonna1 mój też miał zabieg w szpitalu miejskim i bardzo sobie chwalił opiekę i lekarzy tylko że ten zabieg robił mu lekarz z innego miasta bo chcieli przetestować nową metodę, jednak okazało się że nie do końca jest dobra. Dlatego teraz będzie miał robioną operację ponownie inną metodą.
domi92olsztyn a jak długo się staracie? I co u Was jest problemem? -
Karolina2787 staramy się już tak na prawdę 15 miesięcy a nie zabezpieczamy się i nie uważamy od kwietnia 2016 rok ...
Szczerze ? nie wiem, ja zrobiłam badania wszystko jest w porządku, cykle mam owulacyjne ... Mąż teraz ma zrobić badanie nasienia i będziemy dalej myśleć ... ja dostałam od mojego ginekologa teraz do picia inofolic 2 razy dziennie ale szczerze to nie wierze w cud ...Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
aktualnie podchodzimy do in vitro ---> długi protokół
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualnyMonna jeśli o mnie chodzi to od razu wiedziałam że wszystkie te sprawy bd wykonywać w Artemidzie chociaż przez myśl przeszła mi Zygota bo mój robił b. nasienia u dr. D właśnie z Zygoty. Szybko i konkretnie, mimo to Artemida tylko wchodzi w grę jeśli chodzi o inseminacje.
domi jesteś z Olsztyna czy z okolic? Można wiedzieć do jakiego lekarza chodzisz? Miałaś monitoring skoro wiesz że masz owulacje? Ja też miałam pić inofolic, kupiłam zamiennik bo był tańszy a taki sam skład ale mi raczej w niczym nie pomógł. Przepisują go często dla kobiet z pcos
-