niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4 cykl ;p tylko drugi celowany ;p dlatego tak wpisalam bo najpierw chcialam bez spiny ale z moim facetem sie nie da bo dla niego seks bygby nie istniec 2 razy w miesiacu to duzo wiec musze wiedzie. Kiedy owulacja i wszystko by trafic.
I mam 24 lata ;p ale mam tylko dwa cykle zeby zajsc wiec mam spine straszna bo potem trzeba odlozyc starania na jakies 2-3 lata. -
nick nieaktualny
-
Jak będziecie mieli czas to zdiagnozujcie się obydwoje
Lepiej zacząć z czarno na białym gdyby cos było nie tak, a 2 - 3 lata to można się ładnie już podreperować
No, 24 to młodziutka
ja o dzieciach w tym wieku jeszcze nie myślałam☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
słaba ruchliwość .. || udało się!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, będziecie mieli troche czasu na starania więc niech się w pierwszej kolejności przebada. Facet któremu się nie chce lub który robi to 2x / miesiąc - ma problem.
Wiem to po swoim mężu.
A jeśli wyjdzie cos nie tak - leczenie nie trwa miesiąc ani dwa. U nad dobija do 9 miesiaca już i dopiero widze poprawe☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
słaba ruchliwość .. || udało się!! -
To wcale nie musi być rodzinne. Nie ma co zakładać najgorszego. Faszeruj faceta żen-szeniem, MACA i daj PRIKAZ, że przed ovu trzeba działać codziennie. Zouza słusznie sugeruje badania faceta, bo niskie libido to nie tylko objaw STAGNACJI ale spadku testosteronu, możliwe, że ma lekkie zaburzenie hormonalne. A jak z jego wagą? pali? pije? może ma "męskie cycuszki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd ponad roku nie jezdzi ale kondycje trzyma. Jezdzil jako kurier 3 lata wiec krotko. Siodelko ma odpowiednio dostosowane do jader. Wiem ze problemy zaczynaja sie po ok 10 latach jazdy na rowerze zawodowego. Bo u niego chlopaki wlasnie dlatego o dzieci szybko sie postarali. Znaczy szybko czyli max do 5 lat od rozpoczecia takiej prscy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny