X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne niepoKhalane poczęcie
Odpowiedz

niepoKhalane poczęcie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 cykl ;p tylko drugi celowany ;p dlatego tak wpisalam bo najpierw chcialam bez spiny ale z moim facetem sie nie da bo dla niego seks bygby nie istniec 2 razy w miesiacu to duzo wiec musze wiedzie. Kiedy owulacja i wszystko by trafic.
    I mam 24 lata ;p ale mam tylko dwa cykle zeby zajsc wiec mam spine straszna bo potem trzeba odlozyc starania na jakies 2-3 lata.

• zouza Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego ?
    praca ?

badałaś mu hormony ???
    bo wiesz ze jeśli facet za bardzo niet to COŚ może być nie tak ..

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
    słaba ruchliwość .. || udało się!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak praca...
    A u niego to sie tak zawsze zmienia w stalych zwiazkach. Nie badalam mu jeszcze hormonow... Nie chce teraz o tym myslec...

• ołowiana wrona Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, czekamy na obiecane fotki!

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • zouza Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będziecie mieli czas to zdiagnozujcie się obydwoje :)
    Lepiej zacząć z czarno na białym gdyby cos było nie tak, a 2 - 3 lata to można się ładnie już podreperować ;)

No, 24 to młodziutka ;)
    ja o dzieciach w tym wieku jeszcze nie myślałam

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl

Wysłany: 19 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam wszystko żeby nie mieć w tym wieku dzieci...

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle i moj G tez on mowi ze ma dwa lata bo chce przed 30 ja wiem ze nie mam tyle czasu.... Bo po 26 roku zycia u mnie w rodzinie plodnosc u kobiet strasznie zaczyna spadac...

Fotki najpredzej za tydzien beda

• zouza Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak bedziecie tak podchodzić to dzieci z tego nie bedzie ;)
    mam 2 lata na dzieko bo potem nici ? no bez przesady ;)

z wiekiem płodność spada, to naturalne ;)

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko u mnie w rodzinie to jakos tak bardzo drastycznie. Nie mowie ze mam dwa lata bo ja mam 2 cykle a potem przerwa tylko wiem ze potem moze byc jeszcze ciezej.

• zouza Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to życze Wam jak najszybszego zaciążenie
    w sensie Tobie ;) a chłop niech się dobrze dorzuci :)

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo lepiej tak i tak mu juz wczoraj powiedzialam ze smutanie za kazdym razem jak dostane okres nic nie pomoze niech sie wreszcie do roboty wezmie a nie ze ja mam wszystko robic. Bo dzieci z tego nie bedzie.

• zouza Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, będziecie mieli troche czasu na starania więc niech się w pierwszej kolejności przebada. Facet któremu się nie chce lub który robi to 2x / miesiąc - ma problem.

Wiem to po swoim mężu.
    A jeśli wyjdzie cos nie tak - leczenie nie trwa miesiąc ani dwa. U nad dobija do 9 miesiaca już i dopiero widze poprawe :)

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl

Wysłany: 19 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wcale nie musi być rodzinne. Nie ma co zakładać najgorszego. Faszeruj faceta żen-szeniem, MACA i daj PRIKAZ, że przed ovu trzeba działać codziennie. Zouza słusznie sugeruje badania faceta, bo niskie libido to nie tylko objaw STAGNACJI ale spadku testosteronu, możliwe, że ma lekkie zaburzenie hormonalne. A jak z jego wagą? pali? pije? może ma "męskie cycuszki?

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chudy, nie pije,nie pali nie ma nalogow dobra kondycja byl kurierem rowerowym,badania mial w normie jakies dwa lata temu a mial ten sam problem wtedy. Waga i w zrost rodzinny je normalnie.

Wysłany: 19 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nadal tyle jeździ na rowerze? nie wiem czy to mija, czy to tylko chwilowe...ale mówi się, że kolarze często mają problemy z potencją

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od ponad roku nie jezdzi ale kondycje trzyma. Jezdzil jako kurier 3 lata wiec krotko. Siodelko ma odpowiednio dostosowane do jader. Wiem ze problemy zaczynaja sie po ok 10 latach jazdy na rowerze zawodowego. Bo u niego chlopaki wlasnie dlatego o dzieci szybko sie postarali. Znaczy szybko czyli max do 5 lat od rozpoczecia takiej prscy.

Wysłany: 19 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że wiadomo o co chodzi. Zakasać rękawy do roboty. Lekko nie będzie, zakup testy ovu :) Myślę, że wyrobisz się i ciąża ładnie wkomponuje się w Wasze plany.

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo musze kupic bo juz mi sie skonczyly ale po tych dwoch cyklach z obserwacja juz wiem jakie mam objawy owu to nie bede szalec przy 2 tygodniu ze owu nie ma ;p

Wysłany: 19 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nkjh.gif

ciri22, zouza, werni lubią tę wiadomość

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I od razu usmiech na mordzie ;p

‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ