niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatekgagatek wrote:ale jestem durna... nie mam żadnych objawów, nawet mnie już sutki nie bolą tylko te kłucia w podbrzuszu i się naczytałam o pustych i wchłaniających jajach płodowych i teraz mam stresa
Nie myśl o tym, nie czytaj, dziewczyny dobrze gadają. Każda ciąża jest inna, a Twoja na pewno będzie obrzydliwie nudna i książkowa -
nick nieaktualny
-
Jeśli musisz zakładać wkładkę to odhacz kolejny cykl i z głowy
Kolejny cykl - kolejne starcie. Jajo, plemniki, nieśmiała owulacja, zmęczony partner, fazy księżyca, rozdygotane hormony, pozycja na wywinięta łyżeczke - czy to sie kiedyś uda? NEXT WEEK! ONLY ON NIEPOKHALANE POCZĘCIE / takim chamskim amerykańskim akcentem! / -
nick nieaktualny
-
Jeśli krew jest tylko na papierze, a bielizna jest czysta to jest to plamienie, jeśli przesiąka na wkładkę/podpaskę zaznacza się już nowy cykl. Tak samo kwestia "okresu w nocy" jeśli balangujesz a okres pojawia się po północy to oznaczasz @ dopiero następnego dnia
-
wrona, ja czytałam że jak krwawienie i podpaska to 1dc a jak plamienie i wkladka to jeszcze stary cykl ..
bo przecież ja miewałam po 3 - 4 dni plamienia i to było związane z niedomoga ciałka żółtegociri22 lubi tę wiadomość
☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
słaba ruchliwość .. || udało się!! -
nick nieaktualnyzouza wrote:wrona, ja czytałam że jak krwawienie i podpaska to 1dc a jak plamienie i wkladka to jeszcze stary cykl ..
bo przecież ja miewałam po 3 - 4 dni plamienia i to było związane z niedomoga ciałka żółtego -
nick nieaktualny
-
No ok, tu się nie ma co spierać, to sprawa indywidualna. Ale takie jest uogólnienie, normalnie jeśli plamienie spowodowane jest niedomogą to mimo wszystko jest to lekkie plamienie które nie powinno brudzić bielizny. Jeśli plamienie się wzmaga, nie jest to jeszcze krew a brązowy kremowy śluz to to spokojnie można oznaczyć jako nowy cykl. Ma to tylko znaczenie z punktu określenia terminu poszczególnych badań. Mnie tak to tłumaczył prof w szpitalu, spierać się z internAtem nie będę
-
nick nieaktualnyNoo ok. Mnie tak mowil moj ginekolog ;p jak pytalam od kiedy mam cykl liczyc ten poptlrzedni. Zapytal tylko czy na jedej wkladce dalam rade. I powiedzial ze od nastpnego dnia mam liczyc. I wtedy tez patrzylam w necie jak to jest. Ale jelsi to jest kwestia jednego dnia to raczej nie ma zbytnio znaczenia. Jesli e czy 4 to juz tak..
-
nick nieaktualny