niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to zawsze palnę jakąś gafę, zapomniałam o Twoich kłopotach w pracy
Ciri nie łam się, niestety nie mamy wpływu na wszystko, wiele rzeczy się dzieje a my nic nie możemy z nimi zrobić Musimy się nauczyć je akceptować. -
Ciri... chodź no, flaszką się nie podzielę bo i tak nie pijesz, ale pod biurkiem się miejsce znajdzie na jeszcze jedna beksę
Zwisa mi okres i permanentny NieBłogosławionyStan (NBS) po prostu mam dzisiaj doła, wpieprzam tort postKomunijny i chce świeczuszkę na ten pieprzony kawałek tortu, bo mam dzisiaj rocznicę NBSu ! -
Tak mi się przypomniało że ostatnio pisałyśmy o książkach i był temat Sagi o ludziach lodu, ja mam sagę na kompie ale nie lubię tak czytać i zawsze chciałam ją mieć na półce więc tak dla chętnych właśnie od dzisiaj można kupić pierwszą część reszta chyba co tydzień lub w prenumeracie ja zabieram się za czytanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymirka14 wrote:Tak mi się przypomniało że ostatnio pisałyśmy o książkach i był temat Sagi o ludziach lodu, ja mam sagę na kompie ale nie lubię tak czytać i zawsze chciałam ją mieć na półce więc tak dla chętnych właśnie od dzisiaj można kupić pierwszą część reszta chyba co tydzień lub w prenumeracie ja zabieram się za czytanie
-
Olowiana: Z okazji tej rocznicy, życzę Ci by była to ostatnia z tego rodzaju rocznic.
Ja pod biurko będę włazić za tydzień, dziś (o dziwo!) czuję luz. Może dlatego, że tempka nie spadła jeszcze niżej Zauważyłam u siebie, że mój nastrój jest wprost proporcjonalny do tempki. Im wyższa tym lepiej, ale jak spada, to razem z nią leci moje dobre nastawienie do świata
Jeszcze świeczka, mam nadzieję, że może być taka. Skoro Twój nastrój taki chu**owyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:36
ołowiana wrona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny