Niepokojące objawy po @
-
Witajcie,
staramy się z mężem o dzidziusia. 12-15 miałam @ - standardowo,dwa dni lekkie plamienie,dwa dni obfite krwawienie. Miesiączka się skończyła,a mnie zaczęły męczyć nudności,mam wrażliwe,obrzmiałe piersi,ciągle śpie, odczuwam suchość pochwy. Nie bardzo wierzę,że po tak obfitej @ była jakakolwiek ciąża,a testu boję się zrobić - raz poroniłam i wiem,że 10 dni po nadal może być pozytywny...Do gin idę dopiero za tydzień. Nie wiem co mam o tym myśleć. Miała tak któraś? -
nick nieaktualny
-
No właśnie nie rozumiem. Okres normalny,obfity,standard. A dzień później ciągłe nudności,przeszkadzają mi zapachy,doszła zgaga. Normalnie bym zignorowała,ale wczoraj tak bolały mmie piersi jak przed @. Nauczyłam się nie nakręcać,bo potem przychodzi rozczarowanie,e to wszystko jest mega dziwne. a moja ginka dostępna dopiero za tydzień...
-
Ja bym na wszelki wypadk zrobila test .. mi mimo normlanego okresu gin kazal zrobic przy nim test .. tzn mieli w poradni kilka i do kibelka mnie wygonil ze mam zrobic i zobaczymy mimo iz to byl 8 dc..
wyszedl negatywny zrobil mi usg i okazalo sie ze mimo iz mialam obfita @ to faktycznie bylo widoczne zgrugieie endometrium pogrubione.. wszytsko wskazywalo na bardzo mloda ciaze
niestety okazalo sie ze nie wszytsko sie złuszczylo ;/ -
nick nieaktualny
-