X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokojące objawy po @
Odpowiedz

Niepokojące objawy po @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Amikala Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    staramy się z mężem o dzidziusia. 12-15 miałam @ - standardowo,dwa dni lekkie plamienie,dwa dni obfite krwawienie. Miesiączka się skończyła,a mnie zaczęły męczyć nudności,mam wrażliwe,obrzmiałe piersi,ciągle śpie, odczuwam suchość pochwy. Nie bardzo wierzę,że po tak obfitej @ była jakakolwiek ciąża,a testu boję się zrobić - raz poroniłam i wiem,że 10 dni po nadal może być pozytywny...Do gin idę dopiero za tydzień. Nie wiem co mam o tym myśleć. Miała tak któraś?

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro nie wierzysz testom to jutro zrób betę (hcg) zobaczysz jaki masz wynik. Jeśli pozytywny to w środę powtórz i zobacz czy beta rośnie.

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak zaraz po normalnym okresie objawy ciążowe bo nie kapiszi;)

• Amikala Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie rozumiem. Okres normalny,obfity,standard. A dzień później ciągłe nudności,przeszkadzają mi zapachy,doszła zgaga. Normalnie bym zignorowała,ale wczoraj tak bolały mmie piersi jak przed @. Nauczyłam się nie nakręcać,bo potem przychodzi rozczarowanie,e to wszystko jest mega dziwne. a moja ginka dostępna dopiero za tydzień...

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym na wszelki wypadk zrobila test .. mi mimo normlanego okresu gin kazal zrobic przy nim test .. tzn mieli w poradni kilka i do kibelka mnie wygonil ze mam zrobic i zobaczymy mimo iz to byl 8 dc..
    wyszedl negatywny zrobil mi usg i okazalo sie ze mimo iz mialam obfita @ to faktycznie bylo widoczne zgrugieie endometrium pogrubione.. wszytsko wskazywalo na bardzo mloda ciaze :)

niestety okazalo sie ze nie wszytsko sie złuszczylo ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Amikala Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Zrobię test jutro rano,chociaż nadziei nie mam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to daj znać co i jak.
    Ja już widziałam wykresy gdzie dziewczyny miały normalnie @ a dzidzia się ukryła i potem szok :)

• Amikala Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też o tym słyszałam... dzisiaj 11 godzin w pracy,więc nawet nie miałam kiedy się przetestować... ale mdłości są i piersi nadal bolą...

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amikala wrote:
    No właśnie też o tym słyszałam... dzisiaj 11 godzin w pracy,więc nawet nie miałam kiedy się przetestować... ale mdłości są i piersi nadal bolą...
    to zrób jutro II kresek życzę :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • zoe31 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz tak miałam. Test mi wyszedł negatywnie więc myslalam że może jakaś torbiel czy coś. Na USG wszystko było ok. To były jakieś wahania hormonów .
    Chyba musisz jednak zrobić ten test!

Hania ♥♥♥3470g 56cm
    w5wq73sb9uer0w82.png
  • Amikala Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I fałszywy alarm... moja zwichrowana psychika chyba szaleje...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ