Niepokojący cykl
-
Dziewczyny giną mam 15.02 ale chciałam zapytać czy ktoś miał podobnie. Staramy się o dziecko. Maz ma mało nasienia więc planujemy inseminacje. Ale nie o tym. Moje wyniki są ok, miałam jedynie prolaktyne 29.4 (norma 24.1). Gin kazał mi brać norprolac pół tabletki przez 3 miesiące. Po 2 miesiącach mam dziwny cykl. 5 dni przed planowanym okresem wystąpiły brązowe plamienia. 2 dni przed okresem bóle takie jak miesiączkowe, bóle kręgosłupa. Wcześniej ból trwał tylko w dniu właściwego okresu. Teraz pobolewa a krwawienia właściwego nie ma. Plamienia raz większe raz mniejsze. Możliwe żeby norprolac doprowadził do jakiś negatywnych zmian hormonalnych?
-
monna1 wrote:Dziewczyny giną mam 15.02 ale chciałam zapytać czy ktoś miał podobnie. Staramy się o dziecko. Maz ma mało nasienia więc planujemy inseminacje. Ale nie o tym. Moje wyniki są ok, miałam jedynie prolaktyne 29.4 (norma 24.1). Gin kazał mi brać norprolac pół tabletki przez 3 miesiące. Po 2 miesiącach mam dziwny cykl. 5 dni przed planowanym okresem wystąpiły brązowe plamienia. 2 dni przed okresem bóle takie jak miesiączkowe, bóle kręgosłupa. Wcześniej ból trwał tylko w dniu właściwego okresu. Teraz pobolewa a krwawienia właściwego nie ma. Plamienia raz większe raz mniejsze. Możliwe żeby norprolac doprowadził do jakiś negatywnych zmian hormonalnych?
A robiłaś test ciążowy? Bo rozumiem ze jesteś po terminie miesiączki a tylko te plamienia były? Czy cos sie zmieniło? Jeśli do tej pory okres nie przyszedł zrób testAJA_S lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Nie wiem czy cokolwiek to wniesie do Twojego pytania, ale ja tak miałam po castangusie a on też zmniejsza prolaktynę. Okres nie chciał się rozkręcić, dwa dni plamienie jasnobrązowe a ból jak przy okresie. Jak się już rozkręcił to też zwijałam się z bólu a nigdy wcześniej aż tak nie miałam.
-