X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nieprawidłowy wynik cytologii
Odpowiedz

Nieprawidłowy wynik cytologii

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również szczepiłam się gardasilem 9, trzy dawki. Niestety nie wiem czy HPV ma faktycznie wpływ na zapalenie endometrium. W każdym razie, szczepionki są bezpieczne i według mnie również warto.

Pelasia30 lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, encorton, luteina
    30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
    11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
    preg.png
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brilko, Siesiepy dziękuję Wam bardzo 🩷 mi lekarz przepisał dwuwalentna CERVARIX. Już się zapisałam na podanie szczepionki, odwiedziłam i polubiłam profil Agi Szusciak, która polecilyscie tutaj i moje obawy gdzieś już odchodzą w dal. Lekarz też nie zakazał starań więc chociaż tyle, że nie muszę kolejnego miesiąca pauzować 🫠
    Co do powtórki to powiedział, że wymaz mam powtórzyć w czerwcu a o cytologii nie mówił nic 🤔 ale jestem z nim w kontakcie na bieżąco więc pewnie po drodze będą i takie badania.

Siesiepy tak przy okazji, gratulacje! Powodzenia i mocne kciuki 😍

👩‍❤️‍👨 31&36

🔸Starania od 03.2023r.
    🔸Cykle bezowulacyjne 03.2023-10.2024 (20cs)
    🔸Diagnoza: Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
    🔸Badanie nasienia + posiew✅
    🔸AMH 7,17 (04.25r.)
    🔸Podejrzenie PCOS (metaboliczny)

🔸Powrót owulacji 11.2024r.
    🔸Cykle długie 38-45 dni
    🔸Późne owulacje 25-30dc

✨7cs - przerwa

02.25 cb? 💔
    03.25 Niepękniety pęcherzyk Graafa (4cs)
    07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy)
    08.25 start stymulacji?

Suplementy: Inozytol, Pregna Start, DHA prenacaps, NAC, witamina D3
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ