Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nietypowy cykl
Odpowiedz

Nietypowy cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2024, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Spóźnia mi się okres 9 dni. Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu, zaczęło się jakoś 10 dni po rozpoczęciu cyklu. Nigdy nie miałam takich objawów. Testy ciążowe wychodzą negatywnie. Proszę o informacje co to może oznaczać.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki987654321 wrote:
    Cześć
    Spóźnia mi się okres 9 dni. Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu, zaczęło się jakoś 10 dni po rozpoczęciu cyklu. Nigdy nie miałam takich objawów. Testy ciążowe wychodzą negatywnie. Proszę o informacje co to może oznaczać.
    Skąd mamy wiedzieć co to może oznaczać? Jeżeli jesteś czymś zaniepokojona to udaj się do lekarza. On Cię zbada, przeprowadzi wywiad i odpowie na Twoje wszystkie pytania.

Elza1234 lubi tę wiadomość

03.2023💔 6tc ciąża naturalna
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 7tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 8tc (FET 3.1.2)
    03.2026 💔 8tc ciąża naturalna

🔸niepłodność immunologiczna
    🔸adenomioza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ