Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nietypowy cykl
Odpowiedz

Nietypowy cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Spóźnia mi się okres 9 dni. Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu, zaczęło się jakoś 10 dni po rozpoczęciu cyklu. Nigdy nie miałam takich objawów. Testy ciążowe wychodzą negatywnie. Proszę o informacje co to może oznaczać.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki987654321 wrote:
    Cześć
    Spóźnia mi się okres 9 dni. Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu, zaczęło się jakoś 10 dni po rozpoczęciu cyklu. Nigdy nie miałam takich objawów. Testy ciążowe wychodzą negatywnie. Proszę o informacje co to może oznaczać.
    Skąd mamy wiedzieć co to może oznaczać? Jeżeli jesteś czymś zaniepokojona to udaj się do lekarza. On Cię zbada, przeprowadzi wywiad i odpowie na Twoje wszystkie pytania.

Elza1234 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ