X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nietypowy cykl
Odpowiedz

Nietypowy cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2024, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Spóźnia mi się okres 9 dni. Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu, zaczęło się jakoś 10 dni po rozpoczęciu cyklu. Nigdy nie miałam takich objawów. Testy ciążowe wychodzą negatywnie. Proszę o informacje co to może oznaczać.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki987654321 wrote:
    Cześć
    Spóźnia mi się okres 9 dni. Od jakiegoś czasu kłuje mnie w podbrzuszu, zaczęło się jakoś 10 dni po rozpoczęciu cyklu. Nigdy nie miałam takich objawów. Testy ciążowe wychodzą negatywnie. Proszę o informacje co to może oznaczać.
    Skąd mamy wiedzieć co to może oznaczać? Jeżeli jesteś czymś zaniepokojona to udaj się do lekarza. On Cię zbada, przeprowadzi wywiad i odpowie na Twoje wszystkie pytania.

Elza1234 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01/25- IVF
    08.01- 💉 start stymulacji
    20.01- punkcja —> pobrano 7🥚—> zapłodnionych 5🥚
    25.01 ET 5.1.2 (+EG)
    7dpt 22,87 🥹| 8dpt 31,9 prog 118 ng/ml| 10dpt 66,5
    Walcz maluszku 🙏🍀
    💊 encorton, acard, utrogestan, clexane
    Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ