niezrozumiałe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wszystko zależy od tego co rozumiesz pod pojęciem zdrowotnie wszystko dobrze, może się okazać ze trafisz na lekarza do niczego który nie zleca badań i tu moze być pies pogrzebany...
napisz jakie robiłaś badania, jakie badania miał robiony Twój facet...
to sprawdzimy czy lekarz Ci czegoś nie przeoczył17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyliri wrote:halo halo...wytłumaczcie mi, jak to jest mozliwe, ze jezeli wszytsko jest zdrowotnie ok...ciagle nie mozemy zaciazyc... no przeciez albo tak albo tak;(
Ja też jestem zdrowa, mąż również. Przez prawie półtora roku staraliśmy się o dziecko i nie wychodziło. Okazało się, że mam ciut za niski progesteron. Dostałam duphaston, wystarczył jeden cykl z nim, i zaszłam w ciąże. Poza tym akurat w tym miesiącu zupełnie nie zależało mi na zajściu w ciąże, gdyż czekał mnie zabieg drożności jajowodów. Na badanie już nie pójdęsylwiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:liri wrote:halo halo...wytłumaczcie mi, jak to jest mozliwe, ze jezeli wszytsko jest zdrowotnie ok...ciagle nie mozemy zaciazyc... no przeciez albo tak albo tak;(
Ja też jestem zdrowa, mąż również. Przez prawie półtora roku staraliśmy się o dziecko i nie wychodziło. Okazało się, że mam ciut za niski progesteron. Dostałam duphaston, wystarczył jeden cykl z nim, i zaszłam w ciąże. Poza tym akurat w tym miesiącu zupełnie nie zależało mi na zajściu w ciąże, gdyż czekał mnie zabieg drożności jajowodów. Na badanie już nie pójdę
gratuluję"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej
my się staramy podobnie, od 5 m-cy
spotkałam się nawet z opinią lekarza, że po tak krótkim czasie starań on nie będzie na razie zlecał żadnych badań, bo to podziała na niekorzyść, w sensie psychiki właśnie
nie łam się, ja wierzę, że nadejdzie ten dzień zarówno dla Ciebie jak i dla mnie, tylko staraj sie nie kręcić zbytnio koło tego -
ja 8 cykl ale to zleciało... ale mam ostatnio lepsze nastawienie i czekam, też na początku sie załamywałam,że nie tak to wszystko miało wyglądać... ale się uspokoiłam i czekam
mauysia lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-