X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nigdy nie bolą mnie piersi
Odpowiedz

Nigdy nie bolą mnie piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • liska Nowa

Wysłany: 2 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Ostatnio zauważyłam u siebie pewną rzecz - nie wiem czy niepokojącą, ale na pewno nie standardową. Otóż zupełnie nie wyczuwam swoich piersi ;) Większość kobiet odczuwa ból czy dyskomfort w trakcie okresu, przed okresem, niektóre nawet podczas jajeczkowania. Ja natomiast nie czuję ich nigdy. Po prostu są. Po długim stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych miałam problemy z hormonami - cykle mi się wydłużyły, różnice miedzy nimi wynosiły czasem nawet ponad 20 dni. Ustabilizowała je dopiero luteina. Niestety nie pamiętam czy przed stosowaniem tabletek pojawiał się u mnie ból piersi. Czy ten brak bólu piersi to objaw który powinien mnie niepokoić czy po prostu już taki mam organizm?

• lulu_ovufriend Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy w życiu nie bolały mnie piersi, obstawiam, że po prostu mamy szczęście ;)

qdkk3e5e8pqfcpg2.png

n59ycwa1tmfbsmtq.png
  • liska Nowa

Wysłany: 2 czerwca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet w trakcie ciąży, nic? jeżeli tak to naprawdę szczęściary z nas ;))

• lulu_ovufriend Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może pod koniec ciąży, jak zaczął się już pokarm gromadzić, no i w trzeciej dobie po porodzie, w trakcie nawału :) ale na to pomaga podłączenie głodnego, małego ssaka ;)

liska lubi tę wiadomość

qdkk3e5e8pqfcpg2.png

n59ycwa1tmfbsmtq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ