Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niska beta
Odpowiedz

Niska beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julienowakk Nowa

Wysłany: 4 stycznia, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w piątek 02.01 byłam na wynikach z bety. Wynik- 5,73 testy od kilku dni wychodzą mi z lekką kreską tak naprawdę prawie niewidoczną. Kreska praktycznie nie staje się bardziej widoczna. Dodam że robię testy różnych firmy i praktycznie na każdym coś lekko widać ale na żadnym nie jest to wyraźne. Jutro idę na betę ale bardzo się stresuje że może być ciąża biochemiczną. Czy ktoś może coś doradzić?

Forza lubi tę wiadomość

• Mika1992 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu poczekaj na jutrzejszy wynik. Najważniejszy jest przyrost. Nic innego nie zrobisz w tej sytuacji. Badałaś też progesteron?

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod
  • Julienowakk Nowa

Wysłany: 4 stycznia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź. Nie badałam, ale jutro zbadam łącznie z betą.

• Julienowakk Nowa

Wysłany: 5 stycznia, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Update: beta niestety wyniosła 1,67 mlU/ml, progesteron 0,56 ng/ml. Miałam nadzieję, że coś z tego wyjdzie ale jednak to nie ten czas…

• Mika1992 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi, ale nie poddawaj się!

Julienowakk lubi tę wiadomość

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ