Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niska beta 11 dpo
Odpowiedz

Niska beta 11 dpo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mia16 Nowa

Wysłany: 17 grudnia 2025, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała tak że 11dpo beta wskazywała na brak ciąży, a jednak ostatecznie ciąża w tym cyklu była ? U mnie dzis beta 0,2 więc definitywnie brak ciąży, niby już się pogodziłam, że w tym cyklu się nie uda, ale jakiś cień nadziei jeszcze jest 🥺

• yhaxo Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2025, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystam z PariPesa w Polsce już od dłuższego czasu i mogę powiedzieć, że to bardzo wygodna platforma do zakładów sportowych oraz kasyna online w jednym miejscu. Najczęściej obstawiam piłkę nożną – zarówno ligi europejskie, jak i mecze na żywo – a po spotkaniach często przechodzę do automatów lub ruletki, żeby się zrelaksować. Bonus powitalny był dobrym startem i pozwolił mi spokojnie sprawdzić ofertę bez dużego ryzyka finansowego. Kursy są konkurencyjne, a zakłady live aktualizują się szybko. Strona działa płynnie, także na telefonie, co jest dla mnie bardzo ważne. Wpłaty i wypłaty realizowane są bez problemów i w rozsądnym czasie. Całość sprawia wrażenie dobrze zorganizowanego i godnego zaufania serwisu dla graczy w Polsce.

• Myszka23 Debiutantka

Wysłany: 19 grudnia 2025, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok. 10-11 dpo beta była ok. 13. Mam późno owulację. Niestety ciąża szybko się skończyła.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ