Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niski przyrost bety pomocy!!
Odpowiedz

Niski przyrost bety pomocy!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    02.04 zrobiłam pierwszy test pozytywny. Potem bthcg 4.04 579mlu/ml 7.04 1085mlu/ml i wizyta u ginekologa 8.04 , widać pęcherzyk ciążowy 2mm. Kolejna wizyta za tydzień 14.04 pierwszy pęcherzyk nie urósł, pojawił się drugi. Informacją że na 90% nic z tego nie bedzie i płacz :( kolejna wizyta 22.04 ze złym nastawieniem, okazało się że oba pęcherzyki urosły 7,7mm i 6,1mm. Dostałam progesteron i zlecenie na bthcg 23.04 16500mlu/ml 25.04 17400mlu/ml
    Wyczytałam że powinno się dużo więcej podnieść, jestem załamana, nie wiem co bedzie. Czy miałyście podobne sytuacje i byl maluszek? Czy moge miec jakiekolwiek nadzieje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ