X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niski przyrost bety pomocy!!
Odpowiedz

Niski przyrost bety pomocy!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    02.04 zrobiłam pierwszy test pozytywny. Potem bthcg 4.04 579mlu/ml 7.04 1085mlu/ml i wizyta u ginekologa 8.04 , widać pęcherzyk ciążowy 2mm. Kolejna wizyta za tydzień 14.04 pierwszy pęcherzyk nie urósł, pojawił się drugi. Informacją że na 90% nic z tego nie bedzie i płacz :( kolejna wizyta 22.04 ze złym nastawieniem, okazało się że oba pęcherzyki urosły 7,7mm i 6,1mm. Dostałam progesteron i zlecenie na bthcg 23.04 16500mlu/ml 25.04 17400mlu/ml
    Wyczytałam że powinno się dużo więcej podnieść, jestem załamana, nie wiem co bedzie. Czy miałyście podobne sytuacje i byl maluszek? Czy moge miec jakiekolwiek nadzieje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ