Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niskie przyrosty beta HCG
Odpowiedz

Niskie przyrosty beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś mnie pocieszy i miała tez takie niższe przyrosty beta hcg w ciąży? Już jestem w desperacji, w marcu poroniłam puste jajo płodowe, teraz ta niska beta. W sobotę 56, w poniedziałek 103 (przyrost 84%), dzisiaj 169 (przyrost 64,1%) niby w normie mi pokazuje w kalkulatorze ale tak ledwo ledwo. Już nie wiem czy trzymać się jeszcze jakiejś nadziei czy już odpuszczać

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś? 🥺

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda ciąża jest inna, jednej wystrzeli od razu innej będzie rosło w normie (dlatego właśnie tak duże są widełki)

U mnie przy poronieniu rosło ledwo ale już na samym początku zdarzył się wynik poniżej normy żeby potem odbić ale widziałam tu wiele przypadków słabych przyrostów i zdrowej ciąży

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ