X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niskie przyrosty beta HCG
Odpowiedz

Niskie przyrosty beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś mnie pocieszy i miała tez takie niższe przyrosty beta hcg w ciąży? Już jestem w desperacji, w marcu poroniłam puste jajo płodowe, teraz ta niska beta. W sobotę 56, w poniedziałek 103 (przyrost 84%), dzisiaj 169 (przyrost 64,1%) niby w normie mi pokazuje w kalkulatorze ale tak ledwo ledwo. Już nie wiem czy trzymać się jeszcze jakiejś nadziei czy już odpuszczać

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś? 🥺

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda ciąża jest inna, jednej wystrzeli od razu innej będzie rosło w normie (dlatego właśnie tak duże są widełki)

U mnie przy poronieniu rosło ledwo ale już na samym początku zdarzył się wynik poniżej normy żeby potem odbić ale widziałam tu wiele przypadków słabych przyrostów i zdrowej ciąży

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ