X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niteczki krwi
Odpowiedz

Niteczki krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabela Kopczynska Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2024, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Dziewczyny mam pytanie. Jestem 8 dni po owu , dziś pojawił się śluz z niteczka krwi. Czy to może oznaczać implantacje? Dodam że dziś mam 25 DC. Mierze tempke i temperatura z dziś 36.75 proszę o pomoc. Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 15:33

Wysłany: 24 stycznia 2024, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś?

• KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2024, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ale nie musi. Każdy organizm ma inaczej implantację.
    Najbezpieczniejszą formą aby sprawdzić czy jest się w ciąży jest wykonanie w dniu miesiączki testu ciążowego lub z krwi BETY
    🍀

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png

Wysłany: 28 stycznia 2024, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle że ja nigdy nie miałam takich objaw. Czytałam że może to być nawet nadżerka. Jeśli to nie ciąża to zgłoszę to ginekologowi. Staram się 7 lat bezskutecznie 😔 też na necie czytałam że implantacja zaczyna się od 6-10 dni a ja 8 dpo. Testy robiłam wczoraj czułość 25 i negatywny. Okres powinnam mieć 30 stycznia lub 1 luty

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ