X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niteczki krwi
Odpowiedz

Niteczki krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabela Kopczynska Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2024, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Dziewczyny mam pytanie. Jestem 8 dni po owu , dziś pojawił się śluz z niteczka krwi. Czy to może oznaczać implantacje? Dodam że dziś mam 25 DC. Mierze tempke i temperatura z dziś 36.75 proszę o pomoc. Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 15:33

Wysłany: 24 stycznia 2024, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś?

• KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2024, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ale nie musi. Każdy organizm ma inaczej implantację.
    Najbezpieczniejszą formą aby sprawdzić czy jest się w ciąży jest wykonanie w dniu miesiączki testu ciążowego lub z krwi BETY
    🍀

👱‍♀️ 28lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 30lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png

Wysłany: 28 stycznia 2024, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle że ja nigdy nie miałam takich objaw. Czytałam że może to być nawet nadżerka. Jeśli to nie ciąża to zgłoszę to ginekologowi. Staram się 7 lat bezskutecznie 😔 też na necie czytałam że implantacja zaczyna się od 6-10 dni a ja 8 dpo. Testy robiłam wczoraj czułość 25 i negatywny. Okres powinnam mieć 30 stycznia lub 1 luty

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ