Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niteczki krwi
Odpowiedz

Niteczki krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Izabela Kopczynska Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2024, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Dziewczyny mam pytanie. Jestem 8 dni po owu , dziś pojawił się śluz z niteczka krwi. Czy to może oznaczać implantacje? Dodam że dziś mam 25 DC. Mierze tempke i temperatura z dziś 36.75 proszę o pomoc. Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2024, 15:33

Wysłany: 24 stycznia 2024, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś?

• KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2024, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ale nie musi. Każdy organizm ma inaczej implantację.
    Najbezpieczniejszą formą aby sprawdzić czy jest się w ciąży jest wykonanie w dniu miesiączki testu ciążowego lub z krwi BETY
    🍀

👱‍♀️ 29lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 31lat
    ▪️ C1

💙Baby B 2024

Zaczynamy nową przygodę? 🥹

preg.png

Wysłany: 28 stycznia 2024, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle że ja nigdy nie miałam takich objaw. Czytałam że może to być nawet nadżerka. Jeśli to nie ciąża to zgłoszę to ginekologowi. Staram się 7 lat bezskutecznie 😔 też na necie czytałam że implantacja zaczyna się od 6-10 dni a ja 8 dpo. Testy robiłam wczoraj czułość 25 i negatywny. Okres powinnam mieć 30 stycznia lub 1 luty

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ