Nowe my -> jako mamy !
-
Hej wszystkim !
Nowy wątek, który rozpoczynam ma być moją i waszą wznowioną walką o cud Mam za niedługo 24 lata i staram się o maluszka już kilka miesięcy ale dopiero teraz odkryłam taką wspaniałą społeczność przyszłych mam jaka jest tutaj ! Wspólnie damy radę !Kesjaa lubi tę wiadomość
-
Hej milo Cie poznac
Mam 19 lat i wlasnie skonczylam pierwszy nieudany cykl staran.
Zapraszam na juz rozpoczete posty, mozesz tam spotkac ciekawe kobietki z pdoobnymi problemami.
Trzymam za Ciebie kciukiPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ja już tu jestem jakiś czas. Dotąd obserwowałam tylko swoje cykle. Na forum nie miałam czasu i nawet nie wchodziłam. Staramy się już 10cykli.
Teraz w niedzielę mam zamiar testować. Wykres wygląda obiecująca i jeszcze takiego nie miałam nigdy. Zawsze temperatura bardziej skakala. No ale nie chce się nastawiacpolmi lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
polmi wrote:Ja pierwszy raz dzisiaj zaczęłam wypełniać wykres i mam nadzieje że pomoże on w określeniu owulacji i zajściu w ciążeUdało się w 10cs!
polmi wrote:Ja pierwszy raz dzisiaj zaczęłam wypełniać wykres i mam nadzieje że pomoże on w określeniu owulacji i zajściu w ciąże
Ja wlasnie koncze pierwszy cykl niepowodzeniem, w tym zaczynam mierzyc temperature, musze jeszcze zainwestowac w termometr specjalny.
Kesjaa Twoj cykl faktycznie wyglada obiecujaco, trzymaj kciuki i czekam na infopolmi lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Witam sie i ja rocznik'94. Od ponad dwoch lat staramy sie o dzidzie. Jestem po dwoch poronieniach i chwilowo mamy przerwe w staraniach. Licze ze ten rok bedzie lepszy i ze moze w tym roku nie urodze ale juz w tym roku bede w zdrowej i idealnie rozwijajacej sie ciazy czego i Wam kobietki zycze
polmi, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Witam sie i ja rocznik'94. Od ponad dwoch lat staramy sie o dzidzie. Jestem po dwoch poronieniach i chwilowo mamy przerwe w staraniach. Licze ze ten rok bedzie lepszy i ze moze w tym roku nie urodze ale juz w tym roku bede w zdrowej i idealnie rozwijajacej sie ciazy czego i Wam kobietki zycze
Dziekuje, wierze ze tak bedzie i w moim wypadku, Twoim kochana i wszytskich innych forumowiczek Pozdrawiam Cie cieplutkoPaula. lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Paula. wrote:Witam sie i ja rocznik'94. Od ponad dwoch lat staramy sie o dzidzie. Jestem po dwoch poronieniach i chwilowo mamy przerwe w staraniach. Licze ze ten rok bedzie lepszy i ze moze w tym roku nie urodze ale juz w tym roku bede w zdrowej i idealnie rozwijajacej sie ciazy czego i Wam kobietki zycze
Paula. lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
polmi wrote:Znakomicie - cieszymy się Kesjaa !!! będziemy trzymać kciuki - też bym już tak chciała
polmi lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
Kesjaa wrote:Wykres ładny, chyba najładniejszy jaki dotąd miałam. Ale do @ jeszcze jest trochę czasu i boję się, że będzie spadek i że @ jednak przyjdzie
no wykres chyba masz książkowo ładny każda by chciała taki ja planuje teraz dobrą diete - bardzo dużo warzyw i owoców. 3 RAZY w tygodniu ćwiczenia - i pozytywne nastawienie, czyli dużo uśmiechu! zobaczymy jak pójdzie ....? -