Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Od wczoraj znów jestem na duphastonie. Dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę i 36.32, czyli w tym cyklu znów nic. A kupiłam super czuły test, nie wiem sama po co. W czerwcu będę dzwonić do kliniki i będziemy sprawdzać drożność i jakość nasienia.
Poza tym na 80% lecimy w sierpniu do Grecji, wiec mam motywację, by zrzucić kilka kg -
nick nieaktualnyagu92 wrote:Dzień dobry!!
Olam życzę udanych wakacji!
Zrobiłam sobie chałwowo - owocowego szejka z książki Chodakowskiej... Matko jakie cudo! PrzepysznyOd dziś moje śniadania zawsze będą takie smaczne
Chociaż miałam opory co do takiego płynnego śniadania, ale okazało się pyszne i naprawdę sycące
Życzę miłego dnia i uciekam do pracy
A o 16 idę dziś do gin na kontrolę bo strasznie dokucza mi lewy jajnik. -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/55977512b2bb.jpg
Staraczki
POPROSZĘ O DATY TESTOWANIA
dineh
milka30
Karolyna
Lorien
marciaa
Madzix88
Sun81
Karola27
Dżoana89
monijaaa
Pola93
Gigi
Karmel z solą
agu92
MilliSBB
Kaaarolynaaa
AneTkaa87
anciaa
91Magda
Katarzynka92
kejt8
Ilona04
Wróblowa
Karollka29
Sabinkak
Marlena24
Sylwioszka
Pola
Moyandott
EA
floreczka
Milano
Witamy nowe staraczki i zapraszamy do wspólnych rozmów
Jeszcze nie matka, kinga1185, Marta123, natki89, klaudiaggg, Aenu, Mati1, SylwiaLu, Yoselin82, Monia26, Enii, key_b, a.aleksandra.71,
Wizytujące ]
23.05. Monika25
29.05. Plinka (kontrola rodzicielska)
30.05. kmala
02.06. Blueyes
09.06. Kaaarolynaaa
Czekamy na Was
Klekotowa, Jedna_z_Wielu, Mela89, Rodzynka, P_aulinaa29, Necia124, Aika, muminka83, Ewi28, Bellisima, kornelka38, Kamelkowo, Sarrrra, Ancyś, amica
Starania zawieszone
Jaspis, MeGi_90
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e76837cdcd5.jpg
Majowe testowanie
19.05. agnieszka37
22.05. Zagubiona (II beta) – ale to już tylko formalność
24.05. Ro
25.05. annde
27.05. kmala
28.05. Assunta
29.05. MalPog, mili_moli
Czerwcowe testowanie
05.06. Anna6
06.06. Joannanml
12.06. lollita
19.06. Milano
22.06. Ineczka
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c8324e8e6b.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
MAMY 11 FASOLEK W STYCZNIU
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17SYNUŚ
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17CÓRCIA
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17SYNUŚ
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17CÓRCIA
CÓRCIA
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17SYNUŚ
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17SYNUŚ
CÓRCIA
CÓRCIA
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17SYNUŚ
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17SYNUŚ
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny 30.10.17
MAMY 3 FASOLKI W MARCU – dziewczynki podajcie daty porodów
08.03. Iw-onka - pozytywny
16.03. Indygo – pozytywny 20.11.17
30.03. JaKa – pozytywny
MAMY 2 FASOLKI W KWIETNIU
02.04. Lunna – pozytywny 13.12.2017
18.04. Raven – pozytywny 01.01.2018
MAMY 4 FASOLKI MAJOWE
03.05. Monika25 – pozytywny
08.05. OLAM86 – pozytywny
20.05. Blueyes – pozytywny
20.05. Zagubiona – pozytywny
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Osoby, które są na czerwono odezwijcie się.
Na listę będą wpisywane osoby, które udzielają się na naszym wątku. Nie mam ochoty po całym ovu szukać informacji o osobach, które się wpisały, a potem nie dają znaku życia. My tu jesteśmy jak rodzina i martwimy się, jeśli ktoś nam znika bez uprzedzenia.
-
key_b wrote:No to wzajemnie się wspieramy
który teraz dc masz?
Ja zaczynam 1dc czwartegoDziewczyny cudowne macie brzuszki!!❤❤
22lata,
4 cykl starań.
Planowana @ 03.07- oby nie nadeszła -
Hej dziewczyny. Jestem nowa..myslalam,ze nie nidgy sie tu nie zaloguje..ze w przeciagu roku jednak uda sie i tylko bede sie z siebie smiac pozniej..jednak ostatni cykl przelal czare goryczy:(
Krotko o naszej historii:starania od lipca 2016,oboje zdrowi, zadnych powaznych schorzen w rodzinach.pojechalismy na urlop wlasnie w lipcu,pelen relax,duzo przytulanek,no przeciez na pewno bede w ciazy!bylam.wrecz pewna,ze po wyjezdzie bede miala juz bobo pod sercem. Jakie bylo moje zdziwienie,ze okres przyszedl!szok! No dobra,ok pierwszy cykl staran,za latwo tez nie moze byc;D w miedzyczasie bylam u gin i zalecila duphaston bo powiedzialam jej,ze @ zaczyna sie plamieniami. Ok!teraz to juz bedzie na pewno udany cykl. A tu dalej nic! zrobilam hormony,wszystko niby ok. Pare miesiecy dalej nic! zrobilam badanie droznosci jajowodow-w porzadku.maz zrobil badanie nasienia..takie sobie..morf 3%...ale wzial sie za siebie,witaminki,sport itp. Pare miesiecy znowu nic..ja juz zaczelam sie oswajac z mysla,ze moze nigdy nam sie nie uda i trzeba bedzie tak zyc..maj 2017 wyjazd nad morze,relax..okres spoznil sie dwa tygodnie. Pierwszy raz. Zawsze raczej regularnie. Bylam w szoku. Udalo sie!w koncu!!!wszystkie objawy ciazy oczywiscie byly. Balam sie jednak zrobic test. Z.jednej str myslalam,to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe, z drugiej ze na pewno sie udalo przy moich regularnych cyklach. W niedziele dostalam okres. Zalamka totalna. Przeplakany caly dzien. Do pracy poszlam jak za kare. W nastepnym tygodniu ide do nowego gina. Ciekawe co powie..
Potrzebuje wsparcia,laczenia sie w bolu bo sama nie daje rady,mezowi tez jest bardzo przykro ale mam wrazenie,ze oni to inaczej odczuwaja..kobitki to kobitki:) pozdrawiam -
Hej sikor, witamy na forum, razem jest raźniej. Kochana rok to nie tak bardzo długo niektore dziewczyny starają sie juž pare lat ale rozumiem Cie bo ja 3 cykl a juz sie niecierpliwie
Kochana a bierzssz jakieś wspomagacze ? Suplementy, masci? Twoj facet cos bierze ? I jak u was z seksem? Czesto sie staracie?
22lata,
4 cykl starań.
A.aleksandra.71 tez jestem Aleksandra;)
pilam ziola ojca sroki i one na pewno pomagaja bo mialam po nich 3 dominujace pecherzyki i czulam jak jajniki pracuja. Maz to bral salfazin czy jakos tak,fertilman chyba, ogolnie wszystko co ma cynk i selen przede wszystkim. Maca. Jeden z ginekologow powiedzial mi,ze te wszystkie suplementy to sciema.od miesiaca biega , mam nadzieje ze ruch pomoze. Co do seksu to na poczatku w dni plodne codziennie!teraz wiem,ze to bez sensu bylo..z cyklu na cykl niestety ten seks jest coraz bardziej na komende..w dni plodne oczywiscie co jest..niefajne po prostu. Mowia,zeby odpuscic..ja nie umiem. Szczegolnie gdy widze,ze wszystkie kolezanki w kolo zachodza... -
Też dołączam, chociaż starania wznawiamy w następnym cyklu
Staramy się od lipca zeszłego roku, w lutym się udało, na początku kwietnia pożegnaliśmy małe.
Teraz jestem po pierwszej @ po poronieniu, następna powinna przyjść około 8.06. Trzecia, mam cichutką nadzieję, nie przyjdzie
Wiem, że nie powinnam się nakręcać, ale to jest strasznie trudne. Jak wam się to udaje?
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Hej, dziewczyny mam pytanie do tych które zażywały wiesiołka. Pierwszy miesiąc zaczęłam go brać i dziwi mnie jedna rzecz. W tym miesiącu nie miałam wcale sluzu płodnego. Czy to zbieg okoliczności czy po tym wiesiołku? Nigdy tak nie miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 10:11
-
Hej wszystkim
Lunka śliczny brzuszek
Plinka synusiowi na 100% jest u Ciebie wygodnie bardzo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bf4b944c8fb.jpg
Ciekawe czy mi wstawi zdjęcie... Zaczeliśmy z Kropkiem 18 tc i jak patrze na wasze bruszki to mój wydaje się dziwny a weszło na mnie już 5,5 kg ;/ zastanawiam się ile będę miała do przodu na koniec ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 10:13
plinka, Monika25, Jaspis, anciaa, sylwioszka, Lunna, monijaaa, agu92 lubią tę wiadomość
-
Sikor, seks na komende nic wam nie da
Zblokujesz sie w głowie i nic z tego nie wyjdziea seks w dni płodne niewielki ma sens gdyz te dni czesto moga sie przesuwac. Na forum sa dziewczyny, ktore zaszly 2 dni przed @ ! Takze chyba najlepiej to sie bzykac co 2 dni od skonczenia miesiaczki ahaha
22lata,
4 cykl starań.
nick nieaktualny