Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunnka cudny, piekny, kochany brzusio!!! Zakochałam się
Joanna super budujaca wiadomość!
Ja zdycham, to gardło tak mi daje w kość że masakra, ssam i ssam te tabletki ale nic nie pomagająLunna lubi tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Lunka śliczny brzusio
. Aż Milo patrzeć
.
Joanna super wieści na zakończenie dnia.
Dobrej nocy Blueyes.
Sylwioszka a co bierzesz na gardło? Mi przy zapaleniu krtani isle kazała lekarz brać i trochę pomagało. Może poplucz woda z sola?? Obrzydliwe ale pomagaLunna, Joannanml lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Kończę strepsils intensive...
Czytałam o tej wodzie z solą, ale podobno może jeszcze bardziej podraznic, a pozatym chyba bym zwróciła cały mój dzisiejszy dzień po takiej plukance
No nic mam nadzieję że szybko zasne, i nic tylko cierpliwie czekać jutro na lekarza i mam nadzieję że przepisze coś po czym szybko ulży...
Dobrej nocki dziewczynki :*
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
nick nieaktualnySylwioszka polecam szalwie do plukania, niby glupie ale mi naprawde pomagalo.
Parzylam dwie torebki w jednej szklance, czekalam az wystygnie i kilka razy dziennie plukalam, zwlaszcza rano i wieczorem i przed posilkami.sylwioszka, Lunna lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny
Dopiero teraz mogłam wejść na forum.
Byłam u mojej gin. Plamienia okazały się po prostu zwykła @ która postanowiła przyjść tak o półtorej tygodnia wcześniej.. No cóż przynajmniej możemy zacząć się szybciej starać o fasolkę w tym miesiącutroche powróciło mo pozytywne myślenie
Testować będę 19-20 chociaż 17 mam planowana @ ale jedziemy na urlop i dopiero 19 będę w PLmam nadzieje ze jednak nie przyjdzie na koniec wakacji oby oby!
Miłego wieczoru dobranoc -
sylwioszka wrote:Kończę strepsils intensive...
Czytałam o tej wodzie z solą, ale podobno może jeszcze bardziej podraznic, a pozatym chyba bym zwróciła cały mój dzisiejszy dzień po takiej plukance
No nic mam nadzieję że szybko zasne, i nic tylko cierpliwie czekać jutro na lekarza i mam nadzieję że przepisze coś po czym szybko ulży...
Dobrej nocki dziewczynki :* -
Lunna wrote:Joanna fantastycznie, ze lewy wznowil prace! Jest postep! ♡♡♡ u mnie po laparo parw cykli zajelo zeby prawy wrocil do pracy. Ciagle nawet jest bardziej leniwy
MilliSBB prosilas wiec masz. Dresowy lekki negliz mieszkania Maludy;) nie wierze ze w 11 tyg tak juz widac ;'D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d1a26512c2c.jpg
Milano, Lunna, Enii, Mati1 lubią tę wiadomość
-
Milano wrote:Dobry wieczór dziewczyny
Dopiero teraz mogłam wejść na forum.
Byłam u mojej gin. Plamienia okazały się po prostu zwykła @ która postanowiła przyjść tak o półtorej tygodnia wcześniej.. No cóż przynajmniej możemy zacząć się szybciej starać o fasolkę w tym miesiącutroche powróciło mo pozytywne myślenie
Testować będę 19-20 chociaż 17 mam planowana @ ale jedziemy na urlop i dopiero 19 będę w PLmam nadzieje ze jednak nie przyjdzie na koniec wakacji oby oby!
Miłego wieczoru dobranoc
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Lunna piękny brzuchatek aż się miło patrzy:)
Lunna lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615