X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • plinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Plinka możesz sobie kupić Rennie do ssania, one neutralizują, a miętowe dodatkowo odświeżają. :)

Muszę męża wysłać do apteki w takim razie bo nie mam w domu takich specyfików. Ja nigdy zgagi nie miałam

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Lunka moja siostra ma tylko trochę większy a termin ma na 26 września :D
    Nie dobijaj mnie xD patrzac na mok wzrost 180 i meza 193 to moze rosnac calkiem spora istotka. A o dziwo waga 0.5 kg mniek niz na poczatlu ciazy xD

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już szykuje się do spania ;) Dobranoc dziewczyny!

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • mili_moli Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Lunka, mamaginekolog pisała już kilka razy o wielkości i wypukłości ciążowego brzuszka, każdy jest inny :)

• Lunna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rennie mozna w ciazy?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • mili_moli Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można

Lunna, plinka lubią tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Blueyes

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedziec :) ja tych mietowych nie moge (zle na mentol reaguje) ale owocowe sa git :))

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) ja jeszcze czekam na mezusia :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunnka cudny, piekny, kochany brzusio!!! Zakochałam się <3 ;)

Joanna super budujaca wiadomość! :D

Ja zdycham, to gardło tak mi daje w kość że masakra, ssam i ssam te tabletki ale nic nie pomagają :(

Lunna lubi tę wiadomość

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka śliczny brzusio <3. Aż Milo patrzeć :).
    Joanna super wieści na zakończenie dnia :).

Dobrej nocy Blueyes :).

Sylwioszka a co bierzesz na gardło? Mi przy zapaleniu krtani isle kazała lekarz brać i trochę pomagało. Może poplucz woda z sola?? Obrzydliwe ale pomaga :)

Lunna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończę strepsils intensive...
    Czytałam o tej wodzie z solą, ale podobno może jeszcze bardziej podraznic, a pozatym chyba bym zwróciła cały mój dzisiejszy dzień po takiej plukance ;)
    No nic mam nadzieję że szybko zasne, i nic tylko cierpliwie czekać jutro na lekarza i mam nadzieję że przepisze coś po czym szybko ulży...

Dobrej nocki dziewczynki :*

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie zdrowka i miłej nocy :)

sylwioszka lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwioszka polecam szalwie do plukania, niby glupie ale mi naprawde pomagalo.
    Parzylam dwie torebki w jednej szklance, czekalam az wystygnie i kilka razy dziennie plukalam, zwlaszcza rano i wieczorem i przed posilkami.

sylwioszka, Lunna lubią tę wiadomość

• Milano Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewczyny <3
    Dopiero teraz mogłam wejść na forum.
    Byłam u mojej gin. Plamienia okazały się po prostu zwykła @ która postanowiła przyjść tak o półtorej tygodnia wcześniej.. No cóż przynajmniej możemy zacząć się szybciej starać o fasolkę w tym miesiącu :D troche powróciło mo pozytywne myślenie :)

Testować będę 19-20 chociaż 17 mam planowana @ ale jedziemy na urlop i dopiero 19 będę w PL :) mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie na koniec wakacji oby oby!

Miłego wieczoru dobranoc <3

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwioszka wrote:
    Kończę strepsils intensive...
    Czytałam o tej wodzie z solą, ale podobno może jeszcze bardziej podraznic, a pozatym chyba bym zwróciła cały mój dzisiejszy dzień po takiej plukance ;)
    No nic mam nadzieję że szybko zasne, i nic tylko cierpliwie czekać jutro na lekarza i mam nadzieję że przepisze coś po czym szybko ulży...

Dobrej nocki dziewczynki :*
    Ja mam odruch wymiotny po wiekszosci srodkow na gardlo a woda z sola zawsze mi pomagala prawie od razu. Polecam mega bo od dziecka mam problematyczne migdalki i gardlo.

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • EA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Joanna fantastycznie, ze lewy wznowil prace! Jest postep! ♡♡♡ u mnie po laparo parw cykli zajelo zeby prawy wrocil do pracy. Ciagle nawet jest bardziej leniwy ;)

MilliSBB prosilas wiec masz. Dresowy lekki negliz mieszkania Maludy;) nie wierze ze w 11 tyg tak juz widac ;'D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d1a26512c2c.jpg

<3

Milano, Lunna, Enii, Mati1 lubią tę wiadomość

• Milano Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA cudny brzuszek <3.<3
    Chciałabym już cieszyć się takim pełnym fasolkowej miłości brzuszkiem :D

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milano wrote:
    Dobry wieczór dziewczyny <3
    Dopiero teraz mogłam wejść na forum.
    Byłam u mojej gin. Plamienia okazały się po prostu zwykła @ która postanowiła przyjść tak o półtorej tygodnia wcześniej.. No cóż przynajmniej możemy zacząć się szybciej starać o fasolkę w tym miesiącu :D troche powróciło mo pozytywne myślenie :)

Testować będę 19-20 chociaż 17 mam planowana @ ale jedziemy na urlop i dopiero 19 będę w PL :) mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie na koniec wakacji oby oby!

Miłego wieczoru dobranoc <3
    Mam nadzieje ze u mnie było podobnie i ze dobrze zaznaczyłam ze to nowy cykl to będziemy na podobnym etapie ja biorę zapas dwóch dni po @ wiec testuje 22 jak chcesz możemy testować razem ;)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna piękny brzuchatek aż się miło patrzy:)

Lunna lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 1189 1190 1191 1192 1193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ