Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ogladalam Homeland polecam ogladnelam tylko 2 sezony musze nadrobic reszte. Wciagajacy.
Kosci tez polecam.
Anatomie prawdy. Gre o tron.
U nas ok czekamy do jutra na wyniki. Mam pietra, ale jestesmy nastawieni na każda opcje. Mlody juz spi a ja zaraz mykam pod prysznic. Z lepszych wiadomosci jutro wychodzimy ze szpitala.Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Jaspis możesz mnie wstępnie wpisać na testowanie 22.06 o ile ten cykl będzie normalny uznałam tamto krwawienie jako @ i zaczęłam nowy cykl zobaczymy co z tego będzie:)
Jaspis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Lorien wrote:
U nas ok czekamy do jutra na wyniki. Mam pietra, ale jestesmy nastawieni na każda opcje. Mlody juz spi a ja zaraz mykam pod prysznic. Z lepszych wiadomosci jutro wychodzimy ze szpitala.
Lorien mam nadzieje, że wyniki będą w porzadku! To dobrze że jutro już wychodzicie do domku, w domku człowiekowi zaraz tak jakoś lepiejtrzymam kciuki żeby to nie było nic groźnego u Twojego synka! :*
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Lorien wrote:Ja ogladalam Homeland polecam ogladnelam tylko 2 sezony musze nadrobic reszte. Wciagajacy.
Kosci tez polecam.
Anatomie prawdy. Gre o tron.
U nas ok czekamy do jutra na wyniki. Mam pietra, ale jestesmy nastawieni na każda opcje. Mlody juz spi a ja zaraz mykam pod prysznic. Z lepszych wiadomosci jutro wychodzimy ze szpitala.
Dobrze, że jutro wychodzicie. No i trzymam kciuki, żeby wyniki były w porządku. -
Blueyes wrote:Ooo jaki odzew
Grę o tron, chirurgów, dwie spłukane dziewczyny oglądam na bieżąco
Zerknę na Wasze inne propozycje, szczególnie kości I właśnie homeland
Muszę koniecznie czym zająć myśli
Ja się lubuje w Dr Housemoże nie jakaś nowość ale lubię tego seriala
Lunna lubi tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
sylwioszka wrote:Ja się lubuje w Dr House
może nie jakaś nowość ale lubię tego seriala
najlepszy ending z ostatnich seriali.. najsmieszniej ze w co drugim odcinku podejrzenia zawsze byly na sarkoidoze
a w leczeniu interferon
hihi takie z dialogow wylapane mnie rozwalaly ale i tak jeden z ulubionych.
Z polskich super jest wataha i belfer. Fajnie w napieciu zrealizowane.
No i nie moge się doczekac wiedźmina przez netflix ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 20:50
-
mili_moli wrote:A ja mam pytanie do tych które były lub są w ciąży i pamiętają. Czy miałyście jakieś anomalie śluzowe? Chodzi mi o czas od ovu do pozytywnego testu
będę wdzięczna za odpowiedz
Ja bym określiła to tak. BudyniowyLunna lubi tę wiadomość
-
mili_moli wrote:A ja mam pytanie do tych które były lub są w ciąży i pamiętają. Czy miałyście jakieś anomalie śluzowe? Chodzi mi o czas od ovu do pozytywnego testu
będę wdzięczna za odpowiedz
-
Plinka mi kiedyś Jaspis poleciła wodę z soda. Rewelacja
.
Blueyes ja ogladalam jeszcze Grimm, orpham black, arrow. Jeśli lubisz rzeczy typu horrory to American horror story, American crime, American crime story, mentaliste strasznie lubilam ogladac, Dextera tez ogladalam. W tej chwili więcej nie pamiętam niestety ale jak cos mi się przypomni to dam znaćLunna lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
plinka wrote:Swego czasu z mężem jeszcze nie mężem oglądaliśmy Californication.
Aaaaaa dziewczyny pomocy bo się skończę. Co na zgagę???
Zgaga... u mnie siemie lniane, wieczorem lekkie jem bo inaczej pol nocy niedobrze. Ponoc grejpfruty pomagaja ale nie wiem. Jem czasem ale nie obserwowalam czy dziala -
karollka29 wrote:Plinka mi kiedyś Jaspis poleciła wodę z soda. Rewelacja
.
Blueyes ja ogladalam jeszcze Grimm, orpham black, arrow. Jeśli lubisz rzeczy typu horrory to American horror story, American crime, American crime story, mentaliste strasznie lubilam ogladac, Dextera tez ogladalam. W tej chwili więcej nie pamiętam niestety ale jak cos mi się przypomni to dam znać