Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyufff jestem juz.
Owu byla wczoraj i to z lewego jajnika!!!! jupi jupi jupi!!!
Na prawym pecherzyk pozostal ok 24 mm, gin mowil ze jeszcze owu z niego moze byc, a jak nie to sie wchlonie. No i oczywiscie moj gin racjonalista, ja tu sie ciesze ze owu z lewego a on: ale to jeszcze musi dojsc do zaplodnienia, musi byc implantacja itp itd - a u Pani nie wiadomo na jakim etapie jest problem.- troche mnie sprowadzil na ziemie ale ja i tak sie ciesze ze lewy zadzialal, mamy szanse na iui, czyli mysl o in vitro mozemy odsunąć na pozniej (oby wcale).
Edit: Endo gr 8 mm, czyli to ok? Gin mowil ze prawidlowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:18
Blueyes, anciaa, Jaspis, monijaaa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Joanna fantastycznie, ze lewy wznowil prace! Jest postep! ♡♡♡ u mnie po laparo parw cykli zajelo zeby prawy wrocil do pracy. Ciagle nawet jest bardziej leniwy
MilliSBB prosilas wiec masz. Dresowy lekki negliz mieszkania Maludy;) nie wierze ze w 11 tyg tak juz widac ;'D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d1a26512c2c.jpg
mili_moli, Joannanml, plinka, sylwioszka, karollka29, Mati1, EA, anciaa, Jaspis, monijaaa, Anna6, MalPog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunna wrote:Plinka a masz gdzies dla porownania swoj z 11 tc? Jestem w szoku ze juz widac bo u kumpeli bylo prawie plasko na tym etapie
Niestety nie mam ale uwierz mi że był większy
Dziś sasiadka mnie pocieszyła że ona taki jak ja mam teraz miała jak szła do porodu.