Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue jesli lekarz radzi szybciej to moze idz. Moja gin generalnie stara sie jak najkrocej kierowac usg na zarodek bo moze przegrzac tkanki.
Ze strachem.. kochana to normalne.. ja po innych przejściach a tez chyba dopiero teraz odpuszcza troche lek ze cos moze pojsc nie tak. Mysle ze to nam towarzyszy do konca zyciawiec sprobuj sie zrelaksowac i odpoczywac jak najwiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 16:29
Blueyes lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Wczoraj jeździłam do Warszawy na komunię chrześniaka a dzisiaj jestem nieprzytomna... Spaaaać ;p
Na dodatek po powrocie wczoraj późnym wieczorem okazało się, że nie mamy internetu ;/ I dopiero dzisiaj nam naprawili. Przekonałam się jak bardzo uzależniona jestem od forum, prawie mnie szlag trafił, że nie moge poczytać co piszecie -
Lunna wrote:Ja bylam 2 tyg po tescie. A najlepiej isc w 8tc mysle bo w 7 na samym początku lekko tetno byko i byla zagwozdka czy to moj stres czy juz Maluda tak jak powinna. Niektorym w 6tc widac serducho ale moja gin mowi ze min 2 tyg od testu no czasem wpadną panie za szybko po tescie na usg i nawet ciezko zobaczyc czy wgl w macicy jest. Jak to mowi - teraz takie czule sa..
Tak wiec mysle ze jak termin sobie ustalisz na min 2-2,5 tyg od teraz bedzie dobrze:)
Dziękujęno umówię się na piątek 2 czerwca, może już będzie serduszko.
Lunna lubi tę wiadomość
-
key_b wrote:My też kiedy mamy chęci nie dajmy sie zwariować
i też 3 cykle starań za nami
co do termometru to też mam microlife czy jakoś tak ale do jednego miejsca po przecinku
Kochana, to jesteśmy w tym razem jak Ty też 3 cykleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 17:42
22lata,
4 cykl starań.
Planowana @ 03.07- oby nie nadeszła -
sylwioszka wrote:Hej dziewczyny odebrałam właśnie wyniki:
TSH 0,77 (0.35-4.94)
FT3 3.30 (1.71-3.71)
FT4 1.01 (0.70-1.48)
Anty TG 1.51 (max 4.11)
Anty TPO 1.37 (max 5.61)
FSH 5.44 (3.03-8.08 faza folikularna)
LH 6.49 (1.80-11.78 faza folikularna)
Estradiol 59.14 (21-251 faza folikularna)
Prolaktyna 18.80 (3.46-19.40)
Testosteron 2.31 (0.38-1.97)
Wygląda że wszystko chyba w porządku oprócz tego nieszczęsnego testosteronu... Dodam że nie mam problemów z nadmiernym owłosieniem, nadwagą, wręcz przeciwnie 175cm/60kg, więc skąd mi się to takie wzielo?Miała któraś wysoki TESTOSTERON? Wolę najpierw was zapytać zanim wejdę w neta się dolowac i schizowac
Ja mam nieznacznie podwyzszony prawdopodobnie przez prolaktyne. Zaczelo mi sie pojawiac owlosienie. Lekarka powiedziala, zeby sie ruszac, jesc malo wegli, bo tak nieznacznie podwyzszony poziom szkoda leczyc, bo to sie rowna antykoncepcji, wiec nici ze staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Póki co ładnie maj wygląda w fasolkach, oby tak dalej
!
A ja znów 10 dni na duphastonie i zobaczymy. Kurczę dziewczyny chciałabym umieć całkiem odpuścić i nie nakrecać się, ale nie umiem. Ciagle gdzieś tam w głowie pojawiają się myśli, że może akurat się udało. A woem, że nie... ;(
U mnie ostatnio ponury humor, mało co mnie cieszy
Dlatego nie piszę, wolę Was poczytać -
a.aleksandra.71 wrote:Kochana, to jesteśmy w tym razem jak Ty też 3 cykle
który teraz dc masz?
Ja zaczynam 1dc czwartego -
Blueyes wrote:A tak z innej beczki, oglądał ktoś serial Homeland? Szukam czegoś wciągającego i zastanawiam się, czy mnie ten serial usatysfakcjonuje
Moje ulubione: Gra o tron, Kości, Chirurdzy i 2 spłukane dziewczyny -
Blueyes wrote:A tak z innej beczki, oglądał ktoś serial Homeland? Szukam czegoś wciągającego i zastanawiam się, czy mnie ten serial usatysfakcjonuje
Nie oglądałam Homeland, ale z wciągających polecam 13 powodów, Peaky Blinders i Gran Hotel (dopiero dwa odcinki 1 sezonu za mną, ale już intryga fajnie się rozwija)
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne