Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia26 niestety tak to właśnie w życiu się układa...te co chcą czekają bardzo długo a niektórym mimo zabezpieczeń się przytrafia.
Madzix ja tez może nie specjalnie lubilam twórczość Wodevkiego ale uwazam ze ogólnie jako artysta był świetny...7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Blueyes jak się masz? kiedy idziesz do lekarza?
A dziękujędobrze się czuję, choć zaczynam odczuwać ciąże
Powiedziałam dziś w pracy kierowniczce i koleżankom i były bardzo szczęśliwe. Dostałam przykaz, by nie siedzieć przez 8 h przy kompie, a nerwowych lub obleśnych (bo takich też mam) petentów odsyłać do nich żebym się nie stresowała
Do lekarza idę w przyszły piątek, przynajmniej tak planuję. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Luna napisz mi proszę ile po teście byłaś u gina pierwszy raz, wtedy co jeszcze nie było dokładnie widać serduszka?
Najchętniej poszłabym dopiero koło 8 tyg., ale lekarz mówił, że mam przyjść wcześniej...
bardzo się boję tej wizytyCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlueyes wrote:A dziękuję
dobrze się czuję, choć zaczynam odczuwać ciąże
Powiedziałam dziś w pracy kierowniczce i koleżankom i były bardzo szczęśliwe. Dostałam przykaz, by nie siedzieć przez 8 h przy kompie, a nerwowych lub obleśnych (bo takich też mam) petentów odsyłać do nich żebym się nie stresowała
Do lekarza idę w przyszły piątek, przynajmniej tak planuję. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Luna napisz mi proszę ile po teście byłaś u gina pierwszy raz, wtedy co jeszcze nie było dokładnie widać serduszka?
Najchętniej poszłabym dopiero koło 8 tyg., ale lekarz mówił, że mam przyjść wcześniej...
bardzo się boję tej wizytystrach jest naturalny zwłaszcza po przejściach. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!
i wierzę, że będzie dobrze!
-
kaaarolynaaa wrote:Kochana wierzę Ci, że się boisz, ale musisz być dobrej myśli
strach jest naturalny zwłaszcza po przejściach. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!
i wierzę, że będzie dobrze!
a co do śluzu to powiem Wam Kochane tak: ja w tym cyklu nie miałam w ogóle śluzu na zewnątrz, W OGÓLE! Było sucho jak na pustyniale widocznie w środku śluz był, bo się udało.
-
nick nieaktualny
-
Blueyes wrote:A dziękuję
dobrze się czuję, choć zaczynam odczuwać ciąże
bardzo się boję tej wizyty
Tak wiec mysle ze jak termin sobie ustalisz na min 2-2,5 tyg od teraz bedzie dobrze:)