X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie... teraz weszłam na wiadomości na WP i piszą że zmarł... :( szkoda... :(

Pola żółte upławy świadczą o stanie zapalnym. Bynajmniej mnie tak informowała moja dr.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Ja bym już odstawiła po skoku.
    Właśnie też chyba tak zrobię ;) teraz mega szału nie było w tym cyklu, bo nie brałam od 1dc, bo za pózno kupiłam, ale jest lepiej niż było wcześniej.

• Monia26 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie staram o bobasa a kolezance dzis wyszedl pozytywny test po jednym stosunku jeszcze z gumka tyle ze pekla...ona zalamana a ja czekam.do 1.06 zeby zrobic test

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak usłyszalam o zapaleniu płuc u Wodeckiego to czułam że moze byc mu ciezkko z tego awyjsc....wiadomo liczylam ze mu sie uda ale szanse były sporo mniejsze :( wspaniały Artysta lubiłam go mimo iż nie tworzył muzyki w moim guście [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia26 wrote:
    Ja sie staram o bobasa a kolezance dzis wyszedl pozytywny test po jednym stosunku jeszcze z gumka tyle ze pekla...ona zalamana a ja czekam.do 1.06 zeby zrobic test

takich sytuacji nigdy nie zrozumiem... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia26 wrote:
    No cóż - życie :P

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia26 niestety tak to właśnie w życiu się układa...te co chcą czekają bardzo długo a niektórym mimo zabezpieczeń się przytrafia.

Madzix ja tez może nie specjalnie lubilam twórczość Wodevkiego ale uwazam ze ogólnie jako artysta był świetny...

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Zagubiona, Mili trzymam kciuki ;) Karolka za Ciebie też:*

Joannanml trzymam kciuki za lewy jajnik :) musi się wziąć do roboty!

Key przykro mi z powodu @ :(

karollka29, mili_moli, Joannanml lubią tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes jak się masz? kiedy idziesz do lekarza? ;)

• plinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    A dziękuję całkiem dobrze :D Dziś miałam skok temp. i właśnie nie wiem czy mam od jutra dalej łykać czy już nie. Jak radzisz? ;)

Ja już bym nie brała. Efekty przecież się jeszcze utrzymają :-)

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Blueyes jak się masz? kiedy idziesz do lekarza? ;)

A dziękuję :) dobrze się czuję, choć zaczynam odczuwać ciąże :P

Powiedziałam dziś w pracy kierowniczce i koleżankom i były bardzo szczęśliwe. Dostałam przykaz, by nie siedzieć przez 8 h przy kompie, a nerwowych lub obleśnych (bo takich też mam) petentów odsyłać do nich żebym się nie stresowała :P

Do lekarza idę w przyszły piątek, przynajmniej tak planuję. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Luna napisz mi proszę ile po teście byłaś u gina pierwszy raz, wtedy co jeszcze nie było dokładnie widać serduszka?

Najchętniej poszłabym dopiero koło 8 tyg., ale lekarz mówił, że mam przyjść wcześniej...
    bardzo się boję tej wizyty :(

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Ja już bym nie brała. Efekty przecież się jeszcze utrzymają :-)
    No właśnie od wczoraj susza :O Nie wiem o co chodzi z tym moim śluzem serio. 2-3 dni jest taki gęsty i na tym koniec :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Powiedziałam dziś w pracy kierowniczce i koleżankom i były bardzo szczęśliwe. Dostałam przykaz, by nie siedzieć przez 8 h przy kompie, a nerwowych lub obleśnych (bo takich też mam) petentów odsyłać do nich żebym się nie stresowała :P

Do lekarza idę w przyszły piątek, przynajmniej tak planuję. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Luna napisz mi proszę ile po teście byłaś u gina pierwszy raz, wtedy co jeszcze nie było dokładnie widać serduszka?

Najchętniej poszłabym dopiero koło 8 tyg., ale lekarz mówił, że mam przyjść wcześniej...
    Kochana wierzę Ci, że się boisz, ale musisz być dobrej myśli <3 strach jest naturalny zwłaszcza po przejściach. Trzymam mocno za Ciebie kciuki! <3 i wierzę, że będzie dobrze!

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Kochana wierzę Ci, że się boisz, ale musisz być dobrej myśli <3 strach jest naturalny zwłaszcza po przejściach. Trzymam mocno za Ciebie kciuki! <3 i wierzę, że będzie dobrze!

<3

a co do śluzu to powiem Wam Kochane tak: ja w tym cyklu nie miałam w ogóle śluzu na zewnątrz, W OGÓLE! Było sucho jak na pustyni :) ale widocznie w środku śluz był, bo się udało.

• plinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    No właśnie od wczoraj susza :O Nie wiem o co chodzi z tym moim śluzem serio. 2-3 dni jest taki gęsty i na tym koniec :(

Ooo a może jest tylko na zewnątrz nie widać

misiak17 lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wiem że łatwo powiedzieć trudniej zrobić ale nue stresuj się. Będzie dobobrze. Ja na pierwszym USG byłam w 7t1d ciąży i serce biło jak dzwon.

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona jak wyniki bety ? Masz już ?

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że w środku jest. Dziś 15dc, może będzie już lepiej niż do tej pory. Po ndz jadę robić kolejne badania.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Zagubiona jak tam? Wyniki juz czy jeszcze czekasz?

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Ja bylam 2 tyg po tescie. A najlepiej isc w 8tc mysle bo w 7 na samym początku lekko tetno byko i byla zagwozdka czy to moj stres czy juz Maluda tak jak powinna. Niektorym w 6tc widac serducho ale moja gin mowi ze min 2 tyg od testu no czasem wpadną panie za szybko po tescie na usg i nawet ciezko zobaczyc czy wgl w macicy jest. Jak to mowi - teraz takie czule sa.. ;-)
    Tak wiec mysle ze jak termin sobie ustalisz na min 2-2,5 tyg od teraz bedzie dobrze:)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
‹‹ 1185 1186 1187 1188 1189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ