Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia26 niestety tak to właśnie w życiu się układa...te co chcą czekają bardzo długo a niektórym mimo zabezpieczeń się przytrafia.
Madzix ja tez może nie specjalnie lubilam twórczość Wodevkiego ale uwazam ze ogólnie jako artysta był świetny...7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Blueyes jak się masz? kiedy idziesz do lekarza?

A dziękuję
dobrze się czuję, choć zaczynam odczuwać ciąże 
Powiedziałam dziś w pracy kierowniczce i koleżankom i były bardzo szczęśliwe. Dostałam przykaz, by nie siedzieć przez 8 h przy kompie, a nerwowych lub obleśnych (bo takich też mam) petentów odsyłać do nich żebym się nie stresowała
Do lekarza idę w przyszły piątek, przynajmniej tak planuję. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Luna napisz mi proszę ile po teście byłaś u gina pierwszy raz, wtedy co jeszcze nie było dokładnie widać serduszka?
Najchętniej poszłabym dopiero koło 8 tyg., ale lekarz mówił, że mam przyjść wcześniej...
bardzo się boję tej wizyty
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana wierzę Ci, że się boisz, ale musisz być dobrej myśliBlueyes wrote:A dziękuję
Powiedziałam dziś w pracy kierowniczce i koleżankom i były bardzo szczęśliwe. Dostałam przykaz, by nie siedzieć przez 8 h przy kompie, a nerwowych lub obleśnych (bo takich też mam) petentów odsyłać do nich żebym się nie stresowała
Do lekarza idę w przyszły piątek, przynajmniej tak planuję. Jeszcze się nad tym zastanawiam. Luna napisz mi proszę ile po teście byłaś u gina pierwszy raz, wtedy co jeszcze nie było dokładnie widać serduszka?
Najchętniej poszłabym dopiero koło 8 tyg., ale lekarz mówił, że mam przyjść wcześniej...
strach jest naturalny zwłaszcza po przejściach. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!
i wierzę, że będzie dobrze!
-
kaaarolynaaa wrote:Kochana wierzę Ci, że się boisz, ale musisz być dobrej myśli
strach jest naturalny zwłaszcza po przejściach. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!
i wierzę, że będzie dobrze!

a co do śluzu to powiem Wam Kochane tak: ja w tym cyklu nie miałam w ogóle śluzu na zewnątrz, W OGÓLE! Było sucho jak na pustyni
ale widocznie w środku śluz był, bo się udało.
-
nick nieaktualny
-
Ja bylam 2 tyg po tescie. A najlepiej isc w 8tc mysle bo w 7 na samym początku lekko tetno byko i byla zagwozdka czy to moj stres czy juz Maluda tak jak powinna. Niektorym w 6tc widac serducho ale moja gin mowi ze min 2 tyg od testu no czasem wpadną panie za szybko po tescie na usg i nawet ciezko zobaczyc czy wgl w macicy jest. Jak to mowi - teraz takie czule sa..Blueyes wrote:A dziękuję

Tak wiec mysle ze jak termin sobie ustalisz na min 2-2,5 tyg od teraz bedzie dobrze:)

[/url] 
Dziś miałam skok temp. i właśnie nie wiem czy mam od jutra dalej łykać czy już nie. Jak radzisz? 

Nie wiem o co chodzi z tym moim śluzem serio. 2-3 dni jest taki gęsty i na tym koniec